Torrjäst för hund och katt

Kosttillskott för hud & päls

Översikt

Torrjäst för hund och katt är fullt av fantastiska näringsämnen för din hund och katt. Med en varierad blandning av vitaminer och mineraler, så är dessa lättanvända tuggtillskott perfekta för ge ditt husdjurs hud och päls en hälsosam lyster. Torrjäst kan även ha mängder av förmåner för immunsystemet, vilket för detta till ett kosttillskott med massor av fördelar för din hund och katt!

  • Ger naturlig lyster till hud och päls
  • För allmän hälsa och välmående
  • Naturlig källa av B-vitaminer
  • Rik på hälsosamma mineraler
  • Innehåller 500 tuggtillskott
  • Med smak av kyckling och vitlök
  • Glutenfri
  • GMP
  • Cruelty-Free
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

Näring för den där prisvinnande pälsen

Även om det är viktigt att ta hand om sin hund eller katts päls med borstning och annan pälsvård, så är det inte tillräckligt. Det är otroligt viktigt för katter och hundar att deras kropp får tillräckligt med näring, då det även påverkar hur de ser ut bland annat i pälsen. Några av de bästa näringsämnena för ditt husdjur är vitaminer och mineraler, som kan göra underverk både på insidan och på utsidan!

Vad är torrjäst?

Precis som namnet antyder så är torrjäst en liten naturlig svampbildning som kommer från framställandet av öl. Det kanske låter konstigt men den är helt naturlig och säker att använda, och är känd för sina rika näringskällor och de fördelar dessa kan ha för din hund eller katt. Några av nyckelingredienserna är tiamin (B1), niacin (B3), pyridoxin (B6), riboflavin (B12), selen, koppar, kalium och folat. Detta spännande lilla tillskott fungerar utmärkt som komplement till ditt husdjurs kost.

Fördelar med torrjäst

Hjärna
Hjärna

Precis som hos människor så är det viktigt att hålla hunden eller kattens hjärna i trim. Torrjäst kan vara till hjälp tack vare att det innehåller vitaminerna B3, B6, B12 och folat, som alla är kända för att vara bra för de kognitiva funktionerna. Som ett extra plus så kan vitamin B3, B6 och B12 vara bra mot trötthet och utmattning.

Skydd
Skydd

En annan fördel med torrjäst är att det skyddar och stärker din hund eller katt från insidan. Vitaminerna B6, B12, selen och folat hittas alla i just torrjäst, och de hjälper till att stärka immunförsvaret. Kombinationen av selen och koppar hjälper också till att skydda cellerna från oxidativ stress.

Skin & Coat
Hud och skinn

Tack vare alla de fantastiska näringsämnen som återfinns i torrjäst så kan ditt husdjur få både lenare och mjukare hud samt bättre pälskvalitet. Detta beror på att niacin (B3) är känt för att just ta hand om huden, selen ska ha positiv inverkan på hår och päls och koppar anses vara otroligt fördelaktigt när det gäller hudens och pälsens naturliga pigmentation.

Instruktioner

Animigos Torrjäst för hund och katt är speciellt utformade för att ge djuret den näring de behöver, på ett så enkelt vis som möjligt. Tuggtabletterna är enkla att ge, och många husdjur uppfattar dem som en rolig belöningsgodis. Tillskottet är lämpligt för hundar och katter som är minst 12 veckor gamla, och man ger två tabletter dagligen per 4 kg kroppsvikt. Under mer stressiga perioder (som flytt eller när det är mycket på gång) eller på sommarhalvåret så kan det vara bra att dubbla dosen.

Djurindex Upp till 4kg 4-8 8-12 12-16 16-20 20-24
Tabletter 2 4 6 8 10 12
Räcker X antal månader 8 4 2 ½ 2 1 ½ 1

Ingredienser

Torrjäst (63%), Dikalciumfosfat, maltodextrin, mikrokristallin cellulosa, vegetabilisk olja, magnesiumstearat.

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.64% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Väldigt lättsamma att ge hunden! Min terrier har inget emot dem och de räcker väldigt länge.

D Dan
Verifierat Köp

Jag har både hund och katt och det känns bra att jag kan använda det här till båda! Slipper köpa två olika och det räcker länge.

C Carolina
Verifierat Köp

Jag brukar ge detta till min mops istället för vanligt hundgodis och han älskar det!

D Daniela
Verifierat Köp

Jag har inte riktigt sett någon skillnad än, men kommer at fortsätta ge det lite längre..

A Agneta
Verifierat Köp

Jag tränar agility med min hund och blev rekommenderad att prova detta för att stödja den kognitiva funktionen och ge hunden energi. Väldigt nöjd hittills!

M Matilda
Verifierat Köp

Toppen!

L Lars-Erik
Verifierat Köp

Hundens päls blev mjuk och glansig och han gillar dessutom tuggbitarna.

K Klara
Verifierat Köp

Jag har läst mycket om hur bra torrjäst kan vara för hälsan och hoppas att detta kan hjälpa min hund

L Leslie
Verifierat Köp

Våra katter älskar det och verkar dessutom mer aktiva.

J Janne
Verifierat Köp

Toppen!

W William

Du kanske även gillar