Wormwood Advanced Liquid för hund och katt

120 ml Vätska | Avmaskningsmedel för hund och katt

 • Köp 1 259Kr 359Kr
 • Köp 2 466Kr 518Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 621Kr 777Kr Du sparar 20%
  • Gratis frakt*

Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Avmaskning för katter och hundar i alla åldrar och storlekar
 • Är effektiv mot alla typer av inälvsmaskar
 • Med naturliga ingredienser, som malört och vitlök
 • Tillskott i droppform som är lätt att administrera
 • 100% Nöjdhetsgaranti

Wormwood Complex avmaskningsmedel för hund och katt är ett naturligt tillskott i droppform med ingredienser som effektivt och skonsamt kan hantera inälvsmaskar som bandmaskar, rundmaskar, hakmaskar och piskmaskar.

Tillskottet är speciellt framtaget för att stödja din hunds eller katts mag-och tarmsystem för att skapa en tarmmiljö som inte är livskraftig för inälvsmaskar.

 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • Alla storlekar och raser
 • INTE TESTAD PÅ DJUR
 • VEGANSK

Vad är wormwood avmaskning för hundar och katter?

Inälvsmask hos hundar och katter kan vara en hemsk upplevelse för både ditt husdjur och dig som ägare. För att hjälp dig i kampen för att förebygga och förhindra dessa blodsugande parasiter kan Animigos Wormwood Avmaskning droppar vara din perfekta allierade.

Tillskottet är gjort med noggrant utvalda naturliga ingredienser för att hjälpa din hund eller katts mag- och tarmsystem, stärka husdjurets naturliga försvar och motverka oönskade maskar.

Womrwood Complex avmaskningsmedel är det naturliga valet, så att du kan undvika starka kemikalier och låta naturen förse din fyrbenta vän med de nödvändiga byggstenarna för att stärka sitt mag- och tarmsystem och sitt välbefinnande.

Tillskottet är speciellt framtaget för att hantera alla typer av inälvsmaskar hos din fyrbenta vän, och är idealiskt för bandmaskar, rundmaskar, hakmaskar och piskmaskar.

Animigos avmaskningsmedel är tänkt att tas förebyggande, men är också idealiskt om skadan redan är skedd och din fyrbenta vän har fått maskar.

Rekommenderad dosering och bruksanvisning

Vi rekommenderar att du följer instruktionerna nedan för att se hur många droppar Wormwood Complex avmaskningsmedel som din hund eller katt bör ha per dag. Ge husdjuret den rekommenderade dosen under tre dagar i följd och upprepa igen var tredje månad. Vi rekommenderar även att du fördelar dropparna på flera måltider under dagen för att få bästa effekt.

Är avmaskningsmedlet avsedd för katter eller hundar?

Vårt Wormwood avmaskningsmedel är framtagen för både hundar och katter.

Vilka typer av maskar kan Wormwood Complex användas till?

Avmaskningsmedlet är speciellt framtaget för att hantera alla typer av inälvsmaskar hos din hund eller katt, och särskilt idealiskt för bandmaskar, rundmaskar, hakmaskar och piskmaskar.

Ska avmaskningen tas förebyggande eller när husdjuret har maskar?

Avmaskningsmedlet kan tas förebyggande för att skapa en tarmmiljö hos din hund eller katt som inte är livskraftig för inälvsmaskar. Kan även tas om din hund eller katt har haft inälvsmask.

Vad är den rekommenderade dosen?

Den rekommenderade dosen beror på din hunds eller katts vikt. Katter och små hundar (upp till 10kg) 5-7 droppar, medelstora hundar (10 kg-20 kg) 7-10 droppar och stora hundar (20 kg-40 kg) 10-15 droppar.

Hur ska jag avmaska min hund eller katt?

Tillsätt den rekommenderade dosen till din hunds eller katts mat eller direkt i munnen med en pipette. Ge husdjuret den rekommenderade dosen under tre dagar i följd och upprepa igen var tredje månad.

Hur ofta ska jag avmaska min hund eller katt?

Ge inte husdjuret mer än den rekommenderade dagliga dosen inom en 12-timmarsperiod. Se till att ditt husdjur alltid har tillgång till rent och färskt dricksvatten.

Finns det några biverkningar av att använda Wormwood Dewormer?

Tillskottet är tillverkat av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier för dig och ditt djur.

Kan alla hundar eller katter avmaskas?

Avmaskningsmedlet är lämpligt för hundar och katter av alla storlekar och raser. Bör inte ges till valpar eller kattungar under 3 månaders ålder. Om din hund eller katt får medicin, kontakta en veterinär innan du använder produkten. Ge inte denna produkt till hundar och katter som är dräktiga eller digivande.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Wormwood Complex avmaskning
Wormwood Complex avmaskning

120 ml Vätska | Avmaskningsmedel för tarmfunktion

259Kr 359Kr

+
Probiotika för hundar
Probiotika för hundar

120 Tabletter | Tuggtillskott för bättre matsmältning

299Kr

1 Produkt(er)

259Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(175)
4 Stjärnor
(63)
3 Stjärnor
(12)
2 Stjärnor
(1)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

Reviews 4.5

92.46% baserat på 251 Recensioner

Verifierat Köp

Den va lite trögflytande när jag först fick hem den då de va kallt ute när den fraktades men efter den fått stå i värmen blev den som den skulle igen , katten reagerar inte på lukten då jag droppar den i hans mat, så jag är väldigt nöjd med denna. 👍

S Sandra
Verifierat Köp

Lätt att applicera. Mina katter samt hemlösa( som jag har behandlat ) har inte reagerat särskilt på doften av medlet. Medlet stod i en kall källare och dess konsistens blev väldigt tjockt och verkar vara obrukbar just nu😬

B Beata
Verifierat Köp

Det är omöjligt att hålla koll på vad våra katter äter när de är utomhus så vi använder detta för att förebygga nya maskinfektioner.

E Eivor
Verifierat Köp

Jag har inte hunnit använda det här så länge, men hoppas att det ska hjälpa. Vår katt har haft maskar flera gånger men jag ger honom hellre naturliga medel än starka mediciner.

V Vivian
Verifierat Köp

Verkar lovande och vätskan är lätt att blanda ner i maten.

M Martin
Verifierat Köp

Jag är nöjd med produkten, min valp har inte fått maskar än och medlet är lätt att använda.

J Jill
Verifierat Köp

Jag försöker att endast använda naturliga produkter för mina husdjur och blev förvånad över hur effektivt detta är.

S Sara
Verifierat Köp

Funkar utan problem!

H Harry
Verifierat Köp

Praktiskt och lättanvänt!

P Patricia
Verifierat Köp

Väldigt lätt att använda, jag gillar det

S Sam

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar