Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Bästsäljare

Avmaskning för hund och katt

50 ml Vätska | Avmaskningsmedel för tarmfunktion

Försöker du förhindra mask hos ditt husdjur? Animigos Avmaskning för hund och katt är ett naturligt tillskott i vätskeform, som är utformat för att hjälpa till med att stödja ditt husdjurs tarmhygien för att skapa en miljö som är outhärdlig för mask. Medlet är framställt av en noggrant utvald blandning av förstklassiga växtbaserade ingredienser. Formeln skyddar tarmarna mot angrepp av otäcka maskar, men är mild för ditt husdjurs känsliga mage.

 • Mot alla sorters inälvsmaskar
 • Stödjer intestinal tarmhygien
 • Mild växtbaserad formula
 • Med Malört & Vitlök
 • Lättanvända droppar
 • För katter & hundar i alla åldrar
 • Vegansk
 • GMP
 • Cruelty-Free
299
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Mer

Vad är tarmmaskar?

Maskar är en typ av parasit, som lever i husdjurens tarmar. De intas vanligtvis som ägg eller larver och mognar sedan i tarmarna. Det finns många olika typer av maskar som lever på lite olika sätt, men de är alla parasiter som i allmänhet lever av värddjuret genom att ta åt sig blod och näring. Detta kan orsaka många problem för våra älskade husdjur. De kan dessutom sprida sig och föröka sig snabbt, vilket gör att husdjur drabbas av dem väldigt lätt. Det finns många behandlingar mot maskar hos katter och hundar, men den bästa metoden är att är vidta förebyggande åtgärder. Några av de vanligaste typerna av mask som förekommer hos katter och hundar är:

 • Binnikemask
 • Hakmask
 • Spolmask
 • Piskmask

Avmaskning för hund och katt

Att få maskar är en obehaglig upplevelse för både dig och ditt husdjur och Avmaskning för hund och katt har framställts för att hjälpa dig i kampen mot dessa plågande parasiter. Detta flytande tillskott har tillverkats av förstklassiga ingredienser, som noga utvalts för sina fördelar som kan hjälpa till att stödja ditt husdjurs tarmhälsa, stärka det naturliga immunförsvaret och avvärja oönskade maskar. Animigos Avmaskning erbjuder ett naturligt alternativ för din lurviga vän, så du kan undvika starka kemikalier och lita på naturen istället.

Malörtsblandning
Malörtsblandning

Malört har använts i tusentals år som ett naturligt avmaskningsmedel och är känt för att motverka maskar hos husdjur. Denna växt kan även hjälpa till att stödja matsmältningssystemet där maskarna håller till.

Vitlök
Vitlök

Vitlöken är mest känd för sin starka smak och arom, men kan också vara användbar för att hantera maskar. Detta beror på att den sägs stärka immunförsvaret och naturligt stödja en god tarmhygien.

Valnötter(Svart & Grå Valnöt)
Valnötter(Svart & Grå Valnöt)

Svarta och gråa valnötter används ofta som ett naturligt alternativ till starka kemikaliska avmaskningsmedel. De sägs hjälpa till att motverka ett antal olika typer av maskar som lever i tarmarna.

Instruktioner

Har du problem med att få ditt husdjur att svälja vanliga kapslar eller tabletter? Vi vet hur svårt det kan vara och därför kommer vårt naturliga tillskott Avmaskning för hund och katt i form av lättanvänd droppar. Med en praktisk pipett som följer med som en del av flaskan kan du snabbt och enkelt mäta upp rätt antal droppar beroende på ditt husdjurs vikt. Blanda dropparna i en tesked vatten (som har kokats upp för att avlägsna bakterier och sedan svalnat) och lägg till det i deras mat eller vatten, se bara till att de äter eller dricker upp allt.

Katter & Små Hundar
(upp till 10kg)
5-7 Droppar
Mellanstora Hundar
(10kg-20kg)
7-10 Droppar
Stora Hundar
(20kg-40kg)
10-15 Droppar

Hur ofta ska man använda detta?

Vuxna katter och hundar bör ta detta naturliga tillskott för avmasknings var tredje månad för att bidra till att hålla deras matsmältningssystem friskt och förhindra tarmmaskar. Kattungar och valpar ska avmaskas vid 4, 6, 8 och 12 veckors ålder och sedan var tredje månad. Eftersom valpar är mest mottagliga för maskar, kan du börja använda produkten vid 2 veckors ålder om det är nödvändigt. Ge inte till husdjur som är dräktiga eller lakterande.

Ingredienser

Malörtsblandning, Vitlök, Valnötter, Eugenia, Kryddtimjam, Cinnamomum, Picrasma.

Läs mer
Avmaskning för hund och katt 50 ml Vätska | Avmaskningsmedel för tarmfunktion

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.82% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Väldigt lätt att använda, jag gillar det

S Sam
Verifierat Köp

Jag försöker välja naturliga produkter för mina husdjur, så det här är perfekt för dem eftersom de har haft maskar tidigare och jag vill verkligen inte att de ska få dem igen!

F Fran
Verifierat Köp

Jag har precis börjat använda detta och de har inte fått maskar än, så det verkar lovande

J Jamila
Verifierat Köp

Det är omöjligt att hålla koll på vad våra katter äter när de är utomhus så vi använder detta för att förebygga nya maskinfektioner.

E Eivor
Verifierat Köp

Verkar lovande och vätskan är lätt att blanda ner i maten.

M Martin
Verifierat Köp

Jag är nöjd med produkten, min valp har inte fått maskar än och medlet är lätt att använda.

J Jill
Verifierat Köp

Jag försöker att endast använda naturliga produkter för mina husdjur och blev förvånad över hur effektivt detta är.

S Sara
Verifierat Köp

Funkar utan problem!

H Harry
Verifierat Köp

Praktiskt och lättanvänt!

P Patricia
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter