Bli en
del av Animigo-familjen

TJÄNA PENGAR SOM EN ANIMIGO-AFFILIATE

Anmäl dig nu

Varför välja Animigo?

Vet du hur stor marknaden är för djurvårdsprodukter? Med över 86,7 miljoner sällskapshundar i Europa 2016 är det inte förvänande att veta att djurvårdsmarknaden är värd uppskattningsvis 7,3 miljarder pund! Vi på Animigo strävar efter att ge husdjur samma högkvalitativa produkter som alla vi människor har. Vårt breda utbud av produkter täcker allt från kosttillskott och allergihjälpmedel till schampon och groomingprodukter. Vi har utvecklat våra produkter med våra fluffiga vänner i åtanke och alla våra kostillskott är helt naturliga! Vårt affiliateprogram är perfekt för alla som också älskar sina husdjur lika mycket som vi älskar våra. Med varje försäljning som görs kan våra affiliates tjäna upp till 20% provision! Medan Animigo är baserat i Storbritannien, har vi dedikerade webbplatser i en mängd länder inklusive platser som Tyskland, Frankrike, Sverige, Italien, Danmark och Spanien! Så om du har en följarbas eller exponering inom djurvårdsbranchen är detta en möjlighet som är för bra för att missa!

Så här fungerar det

Affiliate-marknadsföring är prestationsbaserad marknadsföring där affiliates lägger till länkar till sina webbplatser som länkar tillbaka till en återförsäljares webbplats.

Genom att använda Animigo-logotypen, textlänkar och /eller banners på din webbplats, tjänar du, som affiliate, provision på alla produkter som säljs som ett resultat av din länk till animigo.se

Som Affiliate kommer du att tjäna upp till 20% i provision på hänvisad försäljning

PRODUKTER

ÖVER 500 UNIKA PRODUKTER
STARK VARUMÄRKES MEDVETENHET
MARKNADSFÖRING FRÅN INFLUENCERS
XML - och CSV-FEED I REALTID

PROVISION

REGISTRERINGSBONUS
GENERÖSA KOMMISSIONSPRISER
PRODUKTSPECIFIKA INTÄKTER
MÖJLIGHET TILL BONUSAR

UTBETALNINGAR

FLEXIBLA UTBETALNINGSMETODER
BETALNING I FLERA VALUTOR
14 DAGARS
EXPRESSUTBETALNING
FAKTURA OCH BETALNINGSGENERATORER

DET TEKNISKA

LÄTT ATT INTEGRERA
PIXELBASERAD SPÅRNING
RABATTKOD
LÅNG COOKIES DURATION

Vi har sammarbetat med TUNE, en av världens största affiliatemarknadsföringsplattformar i branschen. Specialiserad på vårt område hittar du allt du behöver när du går med i vårt affiliateprogram.

Varumärkesexponering

Visste du att våra produkter och varumärken har presenterats i en mängd tidningar, radio och till och med tv?