Gratis frakt vid köp över 699 kr

Om Oss

Våra husdjur är så mycket mer än bara djur. De är familjemedlemmar som vi har valt att dela våra liv med; vissa har två ben, vissa har fyra och vissa har ännu fler, och de är våra trogna följeslagare samt enthusiastiska lekkamrater. De får oss att skratta när vi kanske inte är så glada, de motiverar oss att kliva upp ur soffan och de lär oss från tidig ålder vikten av att ta ansvar. De skapar balans i hemmet och ger oss den sortens ovilkorliga kärlek som endast ett husdjur kan ge.

Här hos Animigo så är detta en självklarhet, och vi förstår precis hur viktiga pälsklingarna (och husdjuren med mindre, eller ingen, päls) är och hur stor roll i familjelyckan de spelar. Det är med detta i åtanke som vi ser till att erbjuda ett varierat utbud av kvalitetsprodukter; nyttiga, naturliga och smakrika, samt tips, tricks och roliga idéer för hur man håller sin husdjurskompis lycklig och frisk.

Vårat företag är uppbyggt av personer med egna husdjur, och vi förstår precis hur mycket kärlek som finns i relationen mellan en person och dennes djurkompis. Vi älskar våra egna husdjur precis lika mycket som ni älskar era. Av den anledningen så erbjuder vi endast produkter som vi själva har använt, eller som vi skulle kunna tänka oss att använda. Vi är medvetna om att alla husdjur har olika behov och att alla är olika, och genom att ha fokuserat på produkter med naturliga ingredienser och noggrant framtestade sammansättningar, så kan vi erbjuda ett stort sortiment med någonting som passar alla små och stora (icke mänskliga) familjemedlemmar.

Våra värderingar

Originalitet

är det som är viktigt för oss

Enastående

är det som driver oss

Respekt

är det som vi värderar

Lagarbete

är det vi tror på

Diskretion

är det vi erbjuder

Hängivenhet

är det som driver oss

Våra produkter

Vi på Animigo vill att era husdjur ska vara ordentligt omhändertagna, och det är en ära för oss att få spela en liten roll i det. Vi arbetar konstant och outtröttligt för att hitta nya och spännande produkter som lever upp till de standarder vi anser att era husdjur förtjänar, för vi vill att ni ska få många långa och roliga år tillsammans. De bästa minnena skapas ju tillsammans med familj och husdjur, något som vi har tagit sikte på med de produkter vi erbjuder. Det ska vara hög kvalitet och förmånliga priser, då alla djur har rätt till att bli lite bortskämda.

Alla våra produkter är noggrant testade och följer strikta standarder, något som gör att vi här på Animigo kan vara stolta över de produkter och de priser som vi har i vårat sortiment. De känns bra att kunna erbjuda er och era husdjur produkter och tips som vi själva står bakom.

Vår företagsstandard

Bland det viktigaste för oss är att alltid hålla höga standarder i allt vi gör. Vi vill inte bara ge er de bästa produkterna till bra priser, utan vi vill även vara ett företag som ni kan vända er till med frågor och funderingar, och ett företag som finns här för er och som ni kan lita på. Här kan ni se några av de saker som vi fokuserar dagligen på att upprätthålla och förbättra, något som visar tydligt på vad ni kan förvänta er när ni handlar hos oss, eller när ni kikar runt på vår hemsida:

 • Kunskap och erfarenhet – allt för att kunna erbjuda tillförlitliga råd och vältestade produkter.
 • Kundservice – det är viktigt att våra kunder känner att de kan vända sig till oss när det finns funderingar.
 • Öppenhet – tydliga innehållsförteckningar och lättförstådd produktinformation.
 • Återvinning – vi medverkar till en grönare planet genom att använda återvinningsbara förpacknigar och miljövänligt framställda produkter.

Endast engångsbetalningar – inga abonnemang

Beställ vad du vill - när du vill. Vi kommer aldrig automatiskt upprepa din order varje månad som vissa webbplatser gör. När du beställer från Weightworld så sparar vi aldrig några personliga uppgifter så som kortnummer eller personnummer. Vi hanterar alltid alla dina uppgifter säkert och lämnar aldrig ut dem till tredje part.

 • Du betalar bara för vad du beställer - inga dolda avgifter
 • Tre enkla betalningsalternativ: Betalkort, Klarna faktura eller direkt banköverföring
 • Vanlig banköverföring är också tillgänglig vid kontakt med vår kundtjänst
 • All information hanteras säkert och konfidentiellt

Vi är öppna för förslag och våran kundtjänst är redo att svara på alla frågor du kan tänkas ha. Vi kan även rekommendera en produkt till dig baserat på dina behov och önskemål!

Vi levererar över hela Europa:

Vi levererar till hela Sverige och Europa. Med expressleverans kan du få ditt paket redan inom 24 timmar oavsett vart i världen som du befinner dig!

 • Låg kostnad och flera leveransalternativ
 • Alltid fri frakt på ordrar över 699kr
 • Skydd via Pricerunners program för säkra köp

Vi erbjuder hög service samt kundnöjdhet.

Våra anställda

Med kontor i Storbritannien, Indien, Australien och Nya Zeeland, så har vi över 300 entusiastiska medarbetare som alla hjälper till att göra Animigo till vad det är. Den gemensamma nämnaren för alla våra kontor och medarbetare är passionen för våra husdjur, för kundservice och för ständig förbättring. Vi jobbar konstant mot gemensamma mål för att kunna ge dig som kund den service som du förväntar dig, oavsett var i världen du befinner dig, och oberoende av vilken typ av djur som är en del av just din familj. Här på Animigo så älskar vi djur, och vi vill att det ska synas i vårat sätt att arbeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och senaste nytt.

Fler frågor?

Läs vanliga frågor och svar
Vanliga Frågor
Kontakta oss
Kontakta oss

VERKSAM SEDAN 2005

Med företaget etablerat i 2005, är Animigo ett märke som fokuserar på djurprodukter från hela världen. Vår huvudsakliga marknad är inom EU och vi kan erbjuda produkter till de flesta större Europeiska länder.