Om Animigo

VÅR HISTORIA

Många svenskar betraktar med rätta sina fyrbenta vänner som älskade familjemedlemmar, och det är också en av anledningarna till att vi grundade Animigo 2018, för att vi skulle kunna erbjuda svenska hundar och katter några av de absolut bästa naturliga näringstillskotten på marknaden.

Animigo drivs och ägs av Comfort Click, som sedan 2005 har specialiserat sig på att göra naturliga näringstillskott av högsta kvalitet. Så även om Animigo fortfarande är yngre så har människorna bakom hemsidan flera år bakom sig i att hitta och formulera naturliga näringstillskott och produkter av högsta kvalitet.

Vi vill ge hundar och katter möjlighet att leva ett så långt och hälsosamt liv som möjligt.

VÅRA PRODUKTER

Här på Animigo vet vi att du som djurägare vill ge din fyrbenta familjemedlem det bästa av det bästa, varför våra kosttillskott är gjorda av de bästa naturliga ingredienserna. Det är därför du på Animigo hittar ett brett utbud av husdjursartiklar och kosttillskott som kan hjälp din hund eller katt med allt från separationsångest, ledvärk till nedsatt immunitet

Our Product
Our Product
Our Product
Our Product
VÅRT FOKUS
  • INTE TESTAD PÅ DJUR
På alla våra produktsidor kan du hitta denna märkning, då våra produkter återigen är testade på djur, då vi gör allt för att skydda våra fyr-och tvåbenta vänner.
  • ALLA STORLEKAR OCH RASER
Inkludering är viktigt för oss, därför vill vi förse katter och hundar av alla storlekar och raser med produkter av absolut högsta kvalitet.
  • CERTIFIERAD HÖG KVALITET
Alla våra produkter och kosttillskott är GM-certifierade, och håller därför en hög kvalitet godkänd för försäljning i EU och Sverige.
  • LAKTOSFRI
Vissa husdjur tål inte laktos. Om detta är fallet för din fyrbenta vän, leta efter detta klistermärke på våra produkter.
  • EXPERT SKAPAD INGREDIENSLISTA
Alla Animigo-tillskott är formulerade av experter och innehåller endast de bästa naturliga ingredienserna.
  • GLUTENFRI
Du kan ge produkter med glutenfri märkning till ditt husdjur som är allergiskt mot gluten
Our Focus
VÅRA ANSTÄLLDA

Animigo vore ingenting utan vår engagerade personal och alla katter, hundar och andra älskade husdjur som sprider glädje på vårt kontor och hemma varje dag. Vill du läsa mer om våra medarbetare och arbetskultur kan du göra det genom att klicka här.