Leveransalternativ

Vi erbjuder snabba leveransalternativ. Du kan välja att få ditt paket inom 1-2 arbetsdagar med DHL Express.

SE Leveransalternativ

Fri frakt på köp över 799Kr

Leveranstid Pris Leveranstjänst Spårning Underskrift krävs
5-7 arbetsdagar 29Kr Ej spårad leverans med Posten    
3-5 arbetsdagar 99Kr Spårad leverans med Posten
24h* Express leverans 199Kr Spårad, säker och anonym leverans med UPS.

Leverans utomlands

Välj land att skicka till

Leveranstid Pris Leveranstjänst Spårning Underskrift krävs
3-5 arbetsdagar 99Kr Spårad leverans med Posten
UPS Express 1-2 dagar 350Kr Spårad och signerad leverans från UPS. För snabb leverans.

När får jag min beställning?

Om du placerar din beställning innan klockan 12.00 på en vardag så skickar vi ditt paket samma dag. Beställningar som görs efter klockan 12.00 skickas nästa vardag. Om du beställer på helgen skickar vi ditt paket på följande vardag. Råkar dagen du beställer på vara en röd dag kan det ta en extra dag för ditt paket att nå fram.

Hur kommer mitt paket att se ut?

Ditt paket paketeras beroende på produkt och leveranstjänst. För att säkerställa att ingen produkt anländer trasig så paketerar vi produkten på ett så säkert sätt som möjligt men med hänsyn till miljön. Ibland placerar vi en returadress på paketet, detta kommer då visas som "ComfortClick Ltd" som är vårt moderbolag. Eftersom vi använder oss av Klarna Checkout och för att säkerställa total sekretess med ditt köp hos oss visas som "Klarna" på ditt bankkvitto.

Vad händer om jag inte är hemma när min leverans kommer?

Alla paket som skickas ut med GLS lämnas på ditt närmaste postombud. Postombud förser dig med en avi om var paketet finns att hämta. Kom ihåg att ta med din legitimation när du hämtar ut ditt paket.

Om paketet inte hämtas ut hos postombudet kommer det att sändas tillbaka till oss efter cirka 1 vecka.

DHL kommer vanligtvis att leverera paketet till ett postombud och kräva en signatur vid överlämningen av paketet. DHL skickar även en avisering när paketet kommit fram och kan hämtas ut. Ta med dig en legitimation när du hämtar paketet.

Om man önskar att ha några ändringar gjorda kring sin leveransadress eller ge mer information, ber vi dig att återkomma till vår kundtjänst så kommer vi därefter att kunna hjälpa dig vidare så mycket vi kan.

Var levererar Animigo?

Animigo levererar till hela Sverige, större delen av Europa och ytterligare några ställen i världen. Leveranskostnader beror på vilket land du beställer ifrån och till. Tiden det tar för paketet att nå fram beror också på din destination.

Spåra ditt paket

Så fort vi packat din order så skickar vi ett mail till dig med all leveransinformation. Har du valt en leveransmetod med spårning finner du ditt spårningsnummer i mailet. Kopiera numret och klistra in det i rutan nedan för att följa din order.

Vänligen fyll i din 13 siffriga spårnings referens: