Betalningsalternativ

När du handlar över nätet är det viktigt att kontrollera att webbplatsen har ett SSL-certifikat. Animigos webbsida använder sig av en rad olika säkerhetsfunktioner så att du kan handla med förtroende. Du kan välja mellan olika betalningsmetoder för att finna en som passar dig, och det är även möjligt att placera en order över telefon.

Kort

Vi använder oss av Klarna Check Out för en smidig och säker betalning för dig oavsett ditt betalsätt. Vi accepterar flera betalkort bland andra Visa Debit, Maestro, Mastercard eller någon annan form av kredit-eller betalkort. Notera att ordern kommer att visas som Klarna Checkout på ditt kontoutdrag. Vi sparar aldrig dina kortuppgifter och vårt beställningssystem använder de senaste säkerhetsmetoderna, såsom 256-bit SSL kryptering.

Banköverföring

Du kan även välja att betala direkt via din internetbank. Du kan välja banköverföring via din internetbank när du väljer betalningsalternativ. När du väljer att betala med din internetbank omdirigeras du automatiskt till sidan. Du kan betala via HSBC, Swedbank, Nordea och Handelsbanken.

Klarna

Faktura

Vi erbjuder även klarna Faktura som betalningsalternativ. Det innebär att du får en faktura tillsammans med din beställning som du har 14 dagar på dig att betala räknat från ditt beställningsdatum. Du behöver inte ha handlat med Klarna tidigare för att välja detta betalningsalternativ. Du måste vara svensk medborgare och ha ett svenskt personnummer för att handla med Klarna.

Delbetalning

Via Klarna faktura kan du även välja att dela upp din betalning på upp till 24 månader. Minimun avgift är 50 kr i månaden och en avi avgift på 29kr. Du behöver inte ha handlat med Klarna tidigare för att välja detta Klarna Delbetalning. Du måste vara svensk medborgare och ha ett svenskt personnummer för att handla med Klarna. Läs mer om Klarnas villkor här.

PayPal

Är du en utav de 350 miljoner som använder PayPal? I så fall kan du lätt genomföra din betalning med ditt PayPal konto.

Per Telefon

Om du hellre pratar med någon, så kan du ringa och prata med en av våra kundtjänstmedarbetare, som kan lägga beställningen åt dig. Vi pratar 11 olika språk och hjälper gärna till.