Ansvarsfriskrivning

Råd om hälsa

Innehållet på vår webbplats utgör inte råd som du endast bör lita på. Den tillhandahålls endast för allmän information. Professionell eller specialistråd bör alltid sökas innan du vidtar åtgärder på grund av information som finns på vår webbplats.

Vi strävar efter att ge våra webbplatsanvändare så mycket information som möjligt om de produkter som vi säljer. Vi har också ett dedikerat kundserviceteam för alla våra europeiska webbplatser som känner till vårt sortiment utan och innan och kan svara på alla frågor som du kan tänkas ha om några av våra lösningar. Om du är osäker på att använda någon av våra lösningar rekommenderar vi dig att söka råd från din veterinär innan du gör din beställning. Vi vill ju ge dig sinnesro. Detta är speciellt fallet om ditt husdjur är under medicinsk övervakning eller lider av kända allergier.

Urval av produkter

Vi väljer noggrant ut endast naturliga lösningar utan konstgjorda ingredienser. Majoriteten av produkterna på våran hemsida är naturliga produkter och har därför inte utvärderats av Food and Drug Administration (FDA) eller Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA).

Det enda sättet att vi kan behålla de höga standarder som vi har satt på oss själva är genom att noggrant söka efter de allra bästa naturliga produkterna och lösningarna på marknaden. Många undrar fortfarande om våra lösningar ger garanterade resultat och sanningen är att varje produkt inte fungerar lika för varje husdjur. Ja, de ger resultat, men den tid det tar och dess effektivitet varierar från husdjur till husdjur.

HAR DU FLER FRÅGOR?

Besök vår FAQ sida
Vanliga Frågor
Kontakta Oss
Kontakta Oss