Kloslip för hund och katt

Enhet | Elektrisk klofil

Översikt

Att vårda ditt husdjurs klor kan vara en stressande upplevelse både för dig och ditt husdjur om du inte har rätt teknik och verktyg. Med Animigos kloslip kan du vårda din hund eller katts klor snabbt, tryggt och effektivt. Kloslipen har en ljudnivå under 50 dB, låga vibrationer och två olika hastigheter. Med detta bekväma och lättanvända verktyg kan du lätt slipa ner klorna utan att oroa dig för att klippa för mycket, som vid kloklippning med sax eller tång.

 • Två olika hastigheter
 • Passar husdjur i alla storlekar
 • Lättanvänd klofil med diamantslip
 • Låga vibrationer och ljud under 50 Db
 • Portabel och uppladdningsbar
 • CE-Märkt
 • Alla storlekar och raser
319Kr

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Att vårda husdjurens klor är inte bara viktigt för att hålla dem friska och rena, utan förhindrar även att de drabbas av infektioner eller skadar dina möbler. Animigos kloslip är ett lättanvänt och behändigt verktyg för att vårda ditt husdjurs klor hemma. Genom att hålla klorna korta och jämna minskar du risken för att de skadas eller fastnar.

Kloslipens funktioner:

Denna kloslip har för din behändigheta tillverkats med en hastighet. Den är väldigt enkelt att använda på husdjuret i fråga och lämpar sig för både små och medelstora men även betydligt större husdjur.

För att underlätta det hela ännu mer så innehåller produkten en slipsten för att du ska slippa slösa tid på att konstant modifiera inställningarna för att passa just ditt husdjur.

Kloslipen har även utrustats med 3 adekvat öppningar så att du ska kunna använda produkten på det sättet som du önskar. Den tjocka slipstenen gör den både trygg och enkelt att använda.

Tysta och låga vibrationer: Tack vare en unik teknologi har verktyget låga vibrationer och en ljudnivå under 50 decibel för att inte stressa ditt husdjur.

USB uppladdningsbar: Kloslipen har en 5V USB-kabel så att verktyget kan laddas via din laptop, en powerbank eller i bilen.

Tips och varningar: Låt ditt husdjur långsamt vänja sig vid känslan och ljudet av kloslipen. Slipa inte samma klo för länge åt gången eftersom det kan ge en brännande känsla.

Så här används Animigos kloslip:

 1. Låt ditt husdjur bekanta sig med verktyget före användning för att undvika att din hund eller katt blir stressad eller nervös då du börjar fila klorna. Kom ihåg att berömma och belöna ditt husdjur med godbitar för att underlätta processen.
 2. Välj en öppning i lämplig storlek för ditt husdjurs klor.
 3. Håll i kloslipen med en hand och ditt husdjurs tass i den andra handen. Lägg försiktigt in en klo åt gången i öppningen i max 5 sekunder.
 4. Rengör kloslipen genom att vrida motsols för att avlägsna plastskyddet. Slå sedan på verktyget och borsta av ytan försiktigt och torka sedan med en trasa för att rengöra och försäkra dig om att verktyget fungerar effektivt.

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(18)
4 Stjärnor
(8)
3 Stjärnor
(4)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

86.45% baserat på 30 Recensioner

Verifierat Köp

Tyst, ergonomisk och effektiv. Funkar utmärkt till Shih Tzu

I Ingrid H
Verifierat Köp

Den ÄR väldigt tyst. Till du sätter klon mot slipen. För oss hjälpte det inte att vi "bekantat" oss väl innan.

S Sara K
Verifierat Köp

Det är okej

S Sotiria I
Verifierat Köp

Tyst och prisvärd.

U Ulrika P
Verifierat Köp

Tycker att den var riktigt bra !

E Eva E
Verifierat Köp

Jätte bra klo slip. Min hund somnar jag vi använder den.

A Annica
Verifierat Köp

Fyller sin funktion bra.

A Anders C
Verifierat Köp

Helt otroligt bekväm att använda

A Anneli W
Verifierat Köp

liten o tyst

C CJ
Verifierat Köp

Använt den en gång bara, men verkar jättebra. Bara att ta lite åt gången. Min taxfröken somnade!

G Gunhild L

Du kanske även gillar