Bästsäljare

Anti-Chew Spray for Cats & Dogs

250 ml Spray

Översikt

Husdjur har en naturlig instinkt att vilja bita och tugga, men om de börjar tugga där de inte får så är det dags att kliva in och sätta stopp. Denna Anti Bit Spray använder sig av en naturligt bitter smak för att motverka att hundar och katter tuggar och biter på möbler, kläder, bandage vid skador och annat. Den är 100% säker att använda tack vare sina naturliga ingredienser, samt har en fräsch citrusdoft.

  • Motverkar oönskat tuggande och bitande
  • Perfekt för skador och bandage
  • Använd på möbler, gardiner och skor
  • Bitter smak
  • Fräsch citrusdoft
  • Alkoholfri samt giftfri

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig.

Varför tuggar djur?

Att tugga och bita är ett helt naturligt beteende för hundar och katter, och det finns en del anledningar till att de vill tugga. Tuggandet och bitandet är ett sätt för dem att utforska sin omgivning, valpar och kattungar biter när de byter till vuxentänder, de tuggar när de är uppspelta, i stressiga situationer och när de är uttråkade. En bra idé är att ha tuggleksaker till hands för ditt husdjur, men det är ju tyvärr inte alltid som de håller sig till dem. Detta brukar resultera i tuggande på möbler, kläder eller på sina egna ben eller tassar, vilket alltså inte bara kan orsaka materiella skador utan även skador på dem själva. För att få bukt på detta så ska det alltid finnas gott om tuggleksaker till hands, och husdjuren måste få hjälp med att lära sig vad man får tugga på och vad som inte är okej. Denna Anti Bit Spray är perfekt om hunden eller katten behöver en liten extra påminnelse nu och då.

Hur fungerar Anti Bit Spray

Den här Anti Bit Sprayen är framtagen för att ge saker med tuggförbud en bitter och obehaglig smak. Det fungerar som så att man sprejar på de objekt som husdjuret inte får tugga på, och när de sedan sätter sina tänder i det eller tar sig en slick så får de en obehaglig överraskning i form av den bittra smaken, vilket förhoppningsvis verkar för att vänja dem av vid beteendet. Om sprejen används på rätt sätt så kan det vara ett utmärkt redskap för att lära din hund eller katt att tugga på sina leksaker, och inte på dyra soffor eller annan inredning!

Fördelar med en Anti Bit Spray

Instruktioner

Används enkelt genom att spreja en jämn mäng vätska i de områden där du inte vill att hunden eller katten ska tugga. Detta kan inkludera bland annat möbler, bandage när husdjuret är skadad och/eller kläder. Använd regelbundet tills det att det oönskade beteendet upphör. Produkten kan också användas för att förebygga oönskat beteende. Det är rekommenderat att man testar på en liten yta först, innan man sprejar hela det området man vill hålla husdjuret borta från. Produkten ska inte användas nära hunden eller kattens ögon och nos.

Ingredienser

Destillerat vatten, försurningsmedel, citronsyra.

Anti-Chew Spray for Cats & Dogs 250 ml Spray

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(7)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

84.00% baserat på 14 Recensioner

Verifierat Köp

Fungerar bra på våran katt som pinkar lite här och där det slutade han med direkt.

K Kenny
Verifierat Köp

Bra produkter

S Sebastian J
Verifierat Köp

Fungerar bra, biter inte på det man sprayat!

U Ulla P
Verifierat Köp

Har inte hunnit testa produkten så mycket än på vår kattunge för att kunna avgöra om den funkar som tänkt men efter att ha fått den på händerna och sen ätit en macka kan jag bara säga att den hade avskräckt mig iallafall...

K Katarina N
Verifierat Köp

Vi skaffade nyligen en hundvalp och han tuggar verkligen på allt! Nästan ingen soffa kvar. Det här är det första som verkar fungera!

A Anna-Karin
Verifierat Köp

Våran katt blev opererad förra veckan och hon låter verkligen inte bli sitt ben! Vi köpte den här utan några större förhoppningar, men hon har slutat tugga nu och benet kan äntligen läka!

E Erica
Verifierat Köp

Inget att klaga på! Vi har precis köpt den, och än så länge så funkar den bra!

M Moa
Verifierat Köp

Funkar väldigt bra och räcker verkligen länge! Ett par små spray räcker, så den tar inte slut i första taget.

N Niklas
Verifierat Köp

Äntligen har min hund slutat tugga sänder mina skor. Tack Animigo!

T Tina
Verifierat Köp

Jag började spraya det här på mina möbler innan jag går till jobbet och nu tuggar inte min hund längre sönder allt medan jag är borta.

E Ellen
Verifierat Köp

Man måste använda ganska mycket spray för att det ska fungera men nu låter hunden bli min nya soffa iallafall!

M Mille
Verifierat Köp

Prisvärt!

M Magnus
Verifierat Köp

Bra produkt, fungerar som den ska

E Elliot
Verifierat Köp

Jag hoppas på att lära min hundvalp att inte tugga på möbler med hjälp av detta

K Karolina

Du kanske även gillar