Bitterspray

250 ml | Ingen tuggspray för hund och katt

Varför tuggar djur?

Att tugga och bita är ett helt naturligt beteende för hundar och katter, och har sina anledningar till att vilja tugga. Tuggandet och bitandet är ett sätt för dem att utforska sin omgivning, valpar och kattungar biter när de byter till vuxentänder, de tuggar när de är uppspelta, i stressiga situationer och när de är uttråkade. En bra idé är att ha tuggleksaker till hands för ditt husdjur, men det är ju tyvärr inte alltid som de håller sig till dem. Detta brukar resultera i tuggande på möbler, kläder eller på sina egna ben eller tassar, vilket alltså inte bara kan orsaka materiella skador utan även skador på dem själva. För att få bukt på detta så ska det alltid finnas gott om tuggleksaker till hands, och husdjuren måste få hjälp med att lära sig vad man får tugga på och vad som inte är okej. Den här anti-tuggsprayen är perfekt om hunden eller katten behöver en liten extra påminnelse nu och då.

Hur Bittersprayen fungerar

Den här Bittersprayen är framtagen för att ge saker med tuggförbud en bitter och obehaglig smak. Det fungerar som så att man sprejar på de objekt som husdjuret inte får tugga på, och när de sedan sätter sina tänder i det eller tar sig en slick så får de en obehaglig överraskning i form av den bittra smaken, vilket förhoppningsvis verkar för att vänja dem av vid beteendet. Om sprayen används på rätt sätt så kan det vara ett utmärkt redskap för att lära din hund eller katt att tugga på sina leksaker, och inte på dyra soffor och liknande!

De flesta djur tycker att Bittersprayer har en otrevlig smak,och det gör tuggande på på sprayade föremål till en obehaglig upplevelse, vilket kan resultera i att det oönskade beteendet avtar. Men smakupplevelser och betendeproblem är komplexa företeelser, och därför kan resultaten variera från djur till djur. Det är därför viktigt att du har uppsyn över ditt djur för att se hur den reagerar på Bittersprayen och försäkrar dig om att ditt djur blir avskräckt av smaken innan du lämnar djuret ensamt med sprayade föremål du är rädd om.

Fördelar med en Bitterspray

Instruktioner

Skaka väl innan användning. Applicera sprayen rikligt på områden och föremål som djuren ofta tuggar på. Håll flaskan inom 15 cm från föremålet som sprayas. Upprepa vid behov.

Ingredienser

Vatten (85%), bittermedel: Denatoniumbensoat (10%), Citrus Limon (citron) eterisk olja (3%), PEG-40 hydrerad ricinolja (1,9%), klorfenesin (0,1%).

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(128)
4 Stjärnor
(38)
3 Stjärnor
(8)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

Reviews 4.5

93.26% baserat på 174 Recensioner

Verifierat Köp

Produkten funkar precis som jag förväntade mej, BRA!

M Maja L
Verifierat Köp

Funkar ganska bra, men får göra om många gånger tyvärr.

K Karin
Verifierat Köp

Äntligen kan vi ha våra mattor igen. Dom har legat ihoprullade i våran klädkammare tills nu. Fungerar bra med bitterspray. Nu sover våran lilla Pia gärna på dom.

C Camilla D
Verifierat Köp

Våran katt åt på sladdar gör det ej längre på dom man har behandlat 👍👏

S Shania L
Verifierat Köp

Jag rekommenderar denna produkt. Min katt är inte längre intresserad av att tugga på tråden🙂

F Fatemeh V
Verifierat Köp

Fungerar inte så bra som jag trodde.

I Ingrid
Verifierat Köp

Har inte hunnit testa produkten så mycket än på vår kattunge för att kunna avgöra om den funkar som tänkt men efter att ha fått den på händerna och sen ätit en macka kan jag bara säga att den hade avskräckt mig iallafall...

K Katarina N
Verifierat Köp

Fungerar bra, biter inte på det man sprayat!

U Ulla P
Verifierat Köp

Fungerar bra på våran katt som pinkar lite här och där det slutade han med direkt.

K Kenny
Verifierat Köp

Bra produkter

S Sebastian J

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar