• Kvalitetsförsäkrad

  100% Pengarna-Tillbaka-Garanti

 • Fri frakt på beställningar över

  499kr

 • Låga Priser

  Hitta billigare och få tillbaka mellanskillnaden

Glukosamin & Kondroitin

500mg 90 Kapslar | Ledtillskott för hund och katt
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

När ditt husdjur har problem med sina leder så vill du självklart göra allt du kan för att hjälpa till. Till exempel mer motion, att se till att de inte blir överviktiga då det belastar lederna, samt att ge kosttillskott som supplement kan vara till stor hjälp. Glukosamin och kondroitin är kvalitetstillskott utformade för att hjälpa till att vårda och ta hand om ditt husdjurs leder. Med naturliga ingredienser, bland annat nyckelingredienserna glukosamin and kondroitin, så ger det här tillskottet din fyrbenta vän de bästa chanserna till friska leder, oavsett hur stora de är, hur gamla de är och hur mycket de är ute och rör sig.

 • För leder, brosk och rörelse
 • Lägger grunden för en aktiv livsstil
 • Glukosamin och kondroitin
 • C-vitamin för ben, brosk och tänder
 • Med äkta nyponextrakt
 • För katter och hundar i alla storlekar
 • Alla storlekar och raser
 • Strö kapslar
 • Glutenfri
 • GMP
 • Cruelty-Free

Friska leder hos hund och katt

Har du undrat varför din hund plötsligt verkar ha svårare att springa runt, att gå upp för trappor och att hoppa upp och mysa i soffan? Det kan vara så att de bara börjat bli lite till åren, men det kan också vara på grund av stela och smärtsamma leder. När ett djur åldras så blir lederna oundvikligen svagare, men ledproblem kan också drabba unga och i övrigt friska djur. Av den anledningen så är det lika viktigt att vårda och skydda hundens eller kattens leder när de är unga, som det är när de blir äldre. Att förebygga problem är alltid bättre än att försöka bota dem när de uppkommer.

Glukosamin & Kondroitin

Två huvudingredienser som anses verksamma är glukosamin och kondroitin, som båda finns naturligt i ben och leder hos hundar och katter. Glukosamin gynnar broskbildningen, medan kondroitin bidrar till smärtfri och obehindrad ledrörelse. När ditt husdjur blir äldre så börjar den mängd glukosamin och kondroitin som naturligt finns i lederna att minska, något som på sikt resulterar i smärta, stelhet och begränsad rörelseförmåga. Med detta i åtanke så kan det vara en bra idé att ge hunden eller katten ett kosttillskott som innehåller dessa ingredienser, så att de kan få fortsätta må bra och njuta av livet så länge som möjligt.

Kosttillskottets huvudingredienser

Energy

Glukosamin & Kondroitin
Dessa är två av huvudingredienserna i det här kosttillskottet, och det är även två av de mest populära ämnena när det gäller ben och ledhälsa för din hund och katt. De kan gynna hundens eller kattens rörelseförmåga, samt hjälpa lederna att fungera som de ska.

Appetite

Askorbinsyra (C-vitamin)
Detta välkända vitamin är inte bara känt som askorbinsyra, utan även som C-vitamin, och är ett utmärkt verktyg för att förbättra din hund eller katts hälsa. Askobinsyra sägs bidra till att upprätthålla kollagennivån i kroppen, något som gynnar både ben, brosk, tänder och skin.

Reinforce

Nyponextrakt
Nyponextrakt kommer från nyponet - en liten mirakelfrukt som växer på rosbuskar. För en hund eller katt så kan nyponextrakt vara en riktig hälsoboost för ben och leder, då det innehåller naturliga mängder A-vitamin och C-vitamin, samt välgörande fettsyror som är bra för kroppen.

Här hos Animigo så vill vi kunna erbjuda dig och ditt husdjur det allra bästa. Det är därför som vi har gjort massor av forskning och efterforskningar, för att kunna erbjuda vårt kosttillskott Glukosamin & Kondroitin, speciellt framtaget för både hundar och katter. Vi använder bara ingredienser av absolut högsta kvalitet, så att du som matte eller husse kan vara helt säker på att ditt husdjur får den vård och omvårdnad de förtjänar. Det spelar ingen roll hur små eller stora dina lurviga kompisar är, hur gamla de är eller vilken ras de tillhör, för med vår hjälp så ger du dina vänner de bästa förutsättningarna för både långa och hälsosamma liv!

Instruktioner

Små hundar och katter
(under 10 kg)
1 kapsel 2 ggr om dagen
Mellanstora hundar
(10-20kg)
1-2 kapslar två ggr dagligen
Stora hundar
(20-40kg)
2 kapslar 2 ggr dagligen

De här kapslarna kan sväljas hela, precis som de är, men för de husdjur som kanske inte tycker att det är så roligt så kan man alltid öppna kapseln och hälla innehållet över maten. Vi rekommenderar att man under de första tre månaderna följer de instruktioner som medföljer, och om man därefter märker att hunden eller katten har dragit nytta av kosttillskottet så kan man minska lite på den dagliga dosen. 25%-50% rekommenderas.

Ingredienser

Glukosamin KCL (framtaget från kräftdjur), kondroitin 2KCL, ascorbinsyra, nyponextrakt, klumpförebyggande medel: magnesiumstearat, gelatinkapsel.

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(9)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 4.5

92.86% baserat på 14 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Fungerar perfekt till min 9 åriga tik ?

  BK trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Mina hundar tar dessa vitaminer utan problem

  AK trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Mycket bra produkt till ett vettigt pris ?

  BK trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Bättre än förväntat! 5 stjärnor!

  E small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Jag har precis börjat ge detta åt min hund men ser framemot resultaten!

  E small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Jag beställde detta då jag upptäckte att min hund har svårt att ta sig upp för trapporna och han rör sig redan smidigare. Bra produkt!

  A small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Rekommenderar varmt!

  J small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Jag är nöjd

  A small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Ska prova i lugn och ro

  B trust pilot star logo next to trust pilot branding logo