Bästsäljare

Glukosamin & Kondroitin

180 Kapslar | Ledtillskott för hund och katt

Översikt

När ditt husdjur har problem med sina leder så vill du självklart göra allt du kan för att hjälpa till. Till exempel mer motion, se till att de inte blir överviktiga då det belastar lederna, samt att ge kosttillskott som supplement kan vara till stor hjälp. Glukosamin och kondroitin är kvalitetstillskott utformade för att hjälpa till att vårda och ta hand om ditt husdjurs leder. Med naturliga ingredienser, bland annat nyckelingredienserna glukosamin and kondroitin, så ger det här tillskottet din fyrbenta vän de bästa chanserna till friska leder, oavsett hur stora de är, hur gamla de är och hur mycket de är ute och rör på sig.

 • För leder, brosk och rörelse
 • Lägger grunden för en aktiv livsstil
 • Glukosamin och kondroitin
 • C-vitamin för ben, brosk och tänder
 • Med äkta nyponextrakt
 • För katter och hundar i alla storlekar
 • Alla storlekar och raser
 • GMP
 • ISO
 • Köp 1 199Kr
 • Köp 2 358Kr 398Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 477Kr 597Kr Du sparar 20%

Friska leder hos hund och katt

Har du undrat varför din hund plötsligt verkar ha svårare att springa runt, att gå upp för trappor och att hoppa upp och mysa i soffan? Det kan vara så att den bara börjat bli lite till åren, men det kan också vara på grund av stela och smärtsamma leder. När ett djur åldras så blir lederna oundvikligen svagare, men ledproblem kan också drabba unga och i övrigt friska djur. Av den anledningen så är det lika viktigt att vårda och skydda hundens eller kattens leder när de är unga, som det är när de blir äldre. Att förebygga problem är alltid bättre än att försöka bota dem när de uppkommer.

Glukosamin & Kondroitin

Två huvudingredienser som anses verksamma är glukosamin och kondroitin, som båda finns naturligt i ben och leder hos hundar och katter. Glukosamin gynnar broskbildningen, medan kondroitin bidrar till smärtfri och obehindrad ledrörelse. När ditt husdjur blir äldre så börjar den mängd glukosamin och kondroitin som naturligt finns i lederna att minska, något som på sikt kan resultera i smärta, stelhet och begränsad rörelseförmåga. Med detta i åtanke så kan det vara en bra idé att ge hunden eller katten ett kosttillskott som innehåller dessa ingredienser, så att de kan få fortsätta må bra och njuta av livet så länge som möjligt.

Kosttillskottets huvudingredienser

Här hos Animigo så vill vi kunna erbjuda dig och ditt husdjur det allra bästa. Det är därför som vi har gjort massor av forskning och efterforskningar, för att kunna erbjuda vårt kosttillskott Glukosamin & Kondroitin, speciellt framtaget för både hundar och katter. Vi använder bara ingredienser av absolut högsta kvalitet, så att du som matte eller husse kan vara helt säker på att ditt husdjur får den vård och omvårdnad de förtjänar. Det spelar ingen roll hur små eller stora dina lurviga kompisar är, hur gamla de är eller vilken ras de tillhör, för med vår hjälp så ger du dina vänner de bästa förutsättningarna för både långa och hälsosamma liv!

Instruktioner

De här kapslarna kan sväljas hela, precis som de är, men för de husdjur som kanske inte tycker att det är så roligt så kan man alltid öppna kapseln och hälla innehållet över maten. Vi rekommenderar att man under de första tre månaderna följer de instruktioner som medföljer, och om man därefter märker att hunden eller katten har dragit nytta av kosttillskottet så kan man minska lite på den dagliga dosen. 25%-50% rekommenderas.

Ingredienser

Glukosamin KCL (framtaget från kräftdjur), kondroitin 2KCL, ascorbinsyra, nyponextrakt, klumpförebyggande medel: magnesiumstearat, gelatinkapsel.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(11)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

88.24% baserat på 16 Recensioner

Verifierat Köp

Ska prova i lugn och ro

B Birgitta
Verifierat Köp

Mycket bra produkt till ett vettigt pris 😊

B Britt K
Verifierat Köp

Fungerar perfekt till min 9 åriga tik 🥰

B Britt K
Verifierat Köp

Mina hundar tar dessa vitaminer utan problem

A Annika K
Verifierat Köp

Vår hund har inte haltat på 14 dagar sedan vi började med glukosamin.

K Knut
Verifierat Köp

Mycket nöjd 😌

N Nicoleta P
Verifierat Köp

Man hade nog inte riktigt insett att hunden hade fått ont i lederna..! Men vi testade det här och helt plötsligt så började hon röra sig mer och leka och sånt, lite som när hon var valp! Då insåg jag att det här nog faktiskt funkar… rekommenderar helt klart!

H Henrik
Verifierat Köp

Good quantity in each pack and i’ve been giving them to my dog each day so will see what happens soon

P Pauline
Verifierat Köp

Tillskottet börjar ge effekt nu!

A Anita
Verifierat Köp

Min hund börjar bli till åren och har svårare att röra sig så jag beställde tillskottet för att se om det hjälper. Hittills verkar det fungera bra!

B Bertil
Verifierat Köp

Katten vägrade svälja kapslarna, men det går bra att blanda ner dem i maten. Han verkar piggare än förr så vi är nöjda

H Hans
Verifierat Köp

Bättre än förväntat! 5 stjärnor!

E Emelie
Verifierat Köp

Jag har precis börjat ge detta åt min hund men ser framemot resultaten!

E Ellen
Verifierat Köp

Jag beställde detta då jag upptäckte att min hund har svårt att ta sig upp för trapporna och han rör sig redan smidigare. Bra produkt!

A Anton
Verifierat Köp

Rekommenderar varmt!

J J.K
Verifierat Köp

Jag är nöjd

A Amanda

Du kanske även gillar