Bästsäljare

Glukosamin & Kondroitin

180 kapslar | Ledtillskott för hund och katt

 • Köp 1 209Kr
 • Köp 2 398Kr 418Kr Du sparar 5%
 • Köp 3 564Kr 627Kr Du sparar 10%

Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Glukosamin & kondroitintillskott för hundar och katter
 • Berikad med gurkmeja för ledvärk och stela leder
 • Lämplig för hundar och katter i alla storlekar
 • 180 kapslar - tillräckligt för flera månaders användning
 • 100% Nöjdhetsgaranti
 • Alla storlekar och raser
 • CERTIFIERAD HÖG KVALITET
 • ISO
 • INTE TESTAD PÅ DJUR

Friska leder hos hund och katt

Har du undrat varför din hund plötsligt verkar ha svårare att springa runt, att gå upp för trappor och att hoppa upp och mysa i soffan? Det kan vara så att den bara börjat bli lite till åren, men det kan också vara på grund av stela och smärtsamma leder. När ett djur åldras så blir lederna oundvikligen svagare, men ledproblem kan också drabba unga och i övrigt friska djur. Av den anledningen så är det lika viktigt att vårda och skydda hundens eller kattens leder när de är unga, som det är när de blir äldre. Att förebygga problem är alltid bättre än att försöka bota dem när de uppkommer.

Glukosamin & Kondroitin

Två huvudingredienser som anses verksamma är glukosamin och kondroitin, som båda finns naturligt i ben och leder hos hundar och katter. Glukosamin gynnar broskbildningen, medan kondroitin bidrar till smärtfri och obehindrad ledrörelse. När ditt husdjur blir äldre så börjar den mängd glukosamin och kondroitin som naturligt finns i lederna att minska, något som på sikt kan resultera i smärta, stelhet och begränsad rörelseförmåga. Med detta i åtanke så kan det vara en bra idé att ge hunden eller katten ett kosttillskott som innehåller dessa ingredienser, så att de kan få fortsätta må bra och njuta av livet så länge som möjligt.

Kosttillskottets huvudingredienser

Här hos Animigo så vill vi kunna erbjuda dig och ditt husdjur det allra bästa. Det är därför som vi har gjort massor av forskning och efterforskningar, för att kunna erbjuda vårt kosttillskott Glukosamin & Kondroitin, speciellt framtaget för både hundar och katter. Vi använder bara ingredienser av absolut högsta kvalitet, så att du som matte eller husse kan vara helt säker på att ditt husdjur får den vård och omvårdnad de förtjänar. Det spelar ingen roll hur små eller stora dina fyrbenta kompisar är, hur gamla de är eller vilken ras de tillhör, för med vår hjälp så ger du dina vänner de bästa förutsättningarna för både långa och hälsosamma liv!

Instruktioner

De här kapslarna kan sväljas hela, precis som de är, men för de husdjur som kanske inte tycker att det är så roligt så kan man alltid öppna kapseln och hälla innehållet över maten. Vi rekommenderar att man under de första tre månaderna följer de instruktioner som medföljer, och om man därefter märker att hunden eller katten har dragit nytta av kosttillskottet så kan man minska lite på den dagliga dosen. 25%-50% rekommenderas.

Ingredienser

D-glukosaminsulfat 2KCL (Tillhandahåller 292mg Glukosamin), Kondroitinsulfat från Fågel, Curcuma Longa (gurkmeja) rotpulver, Grönläppad mussel-extrakt, Omega 3 oljepulver, Antiklumpningsmedel: Magnesiumstearat, Kapselskal: Hypromellos (HPMC).

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(225)
4 Stjärnor
(68)
3 Stjärnor
(11)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

93.77% baserat på 304 Recensioner

Verifierat Köp

Ska prova i lugn och ro

B Birgitta
Verifierat Köp

Mycket bra produkt till ett vettigt pris 😊

B Britt K
Verifierat Köp

Fungerar perfekt till min 9 åriga tik 🥰

B Britt K
Verifierat Köp

Mina hundar tar dessa vitaminer utan problem

A Annika K
Verifierat Köp

Vår hund har inte haltat på 14 dagar sedan vi började med glukosamin.

K Knut
Verifierat Köp

Mycket nöjd 😌

N Nicoleta P
Verifierat Köp

Är nöjd med den produkt

s sylvia S
Verifierat Köp

Det tog lång tid då det var slut, men det kanske funkar på min gamla hund, hoppas det.

P Pia K
Verifierat Köp

Min storpudeltik blev bättre i sin hälsa.

P Pia H
Verifierat Köp

vet inte än hur nöjd jag är, har precis börjat med denna tabletter till våra hundar.

m monique B

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar