Kombinationspaket för tandvård för hundar

Tandkräm, tandborste och tandvårdspulver

390Kr 488Kr Du sparar 98Kr

Fri frakt när du handlar för över 599 kr.

Köp nu och tjäna 3 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

  • Kombinationspaket med 2 produkter för naturlig tandvård för hundar
  • Tandhygien set med allmän tandborste, finger tandborste och tandkräm
  • Denti Care tandpulver främjar god munhygien och förhindrar dålig andedräkt
  • Bidrar till att stoppa utvecklingen av tandsten och tar bort plack
  • Kan användas av alla hundraser
  • 100% Nöjdhetsgaranti

Varför är bra tandvård viktigt för hundar?

God tand- och munhygien är inte bara viktigt för människor. Det är också väsentligt för att din hund ska ha bästa möjliga livskvalitet, eftersom problem med tänder och mun kan få negativa konsekvenser för andra delar av hundens hälsa.

Tandköttsinfektion, tandsten och plack hos hundar kan bland annat påverka din fyrbenta väns förmåga att äta och få i sig vätska. Just detta kan leda till sjukdomar som måste ses och behandlas av en veterinär, vilket är ett dyrt och ibland smärtsamt nöje.

Det är just därför det är viktigt att du tar hand om din hunds tänder med regelbunden borstning och tandrengöring, som både tar bort plack och tandsten, men också ger din fyrbenta vän en väldoftande andetag, för när ni ska koppla av tillsammans på soffa.

För bara på detta sätt kan du ge din hund de bästa förutsättningarna för friska, starka och rena tänder, som är viktiga för ett smärtfritt liv utan tandbesvär.

Vad innehåller tandvårdsbombipaketet?

Det är just med din hunds tandhygien i åtanke som vi har skapat detta kombinationspaket, som består av två produkter som är idealiska för att stoppa utvecklingen av tandsten, ta bort plack, förhindra dålig andedräkt och allmänt främja hälsosam tand- och munhygien för hundar.

Vårt kombipaket för tandvård för hundar innehåller därför allt du behöver för att upprätthålla din hunds tänder och munhygien på en daglig basis, och innehåller följande två produkter:

Tandborste & Tandkräm för hund: Vårt tandborstset för hundar innehåller två olika typer av tandborstar: en fingertandborste som gör borstningen lätt att kontrollera och en 3-hövdad tandborste. Setet innehåller två tuber med 100 ml ätbar tandkräm med persiljesmak, eukalyptus och kanelolja för friskare tänder och fräsch andedräkt.

Denti-Care i pulverform: Denti-care tandpulver från Animigo är ett fodertillskott som du ska strö över det våta eller torra fodret. Pulvret främjar god munhygien och förebygger dålig andedräkt, och bidrar även till att stoppa utvecklingen av tandsten och tar bort plack.

Hur ofta bör du borsta din hunds tänder?

Det beror mycket på din hund. Men frekvensen av tandborstning bör vara minst 3-4 gånger i veckan, men det absolut optimala är dagligen.

Hur ger jag min hund eller katt Denti-Care tandpulver?

Animigos Denti-Care pulver är ett fodertillskott för hundar som du bör hälla över ditt husdjurs torr- eller blötfoder varje dag som ett praktiskt komplement till borstningen.

Täcks produkterna i kombinationspaket av eran Nöjdhetsgaranti?

Ja, båda produkterna omfattas av vår Nöjdhetsgaranti.

Finns det biverkningar av att använda Animigos tandpulver och tandkräm för hundar?

Produkterna är gjorda på naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser ingredienslistan för att kontrollera eventuella allergier.

Kan alla hundar och katter använda produkterna?

Båda produkterna är avsedda för alla hundar i alla storlekar. Om ditt husdjur är dräktigt, ammar, tar medicin eller genomgår medicinsk utvärdering, bör du kontakta en veterinär vid behov. Ej avsedd för valpar under 3 månader.

Oftast köpt tillsammans

Kombinationspaket för tandvård för hundar
Kombinationspaket för tandvård för hundar

Kombinationspaket | Tandkräm, tandborste och tandvårdspulver

390Kr 488Kr

+
Tandborste & Tandkräm för hund
Tandborste & Tandkräm för hund

200 g Tandkräm | För friska tänder och tandkött

151Kr 189Kr

+
Kloslip för hund och katt
Kloslip för hund och katt

Enhet | Elektrisk klofil

349Kr

1 Produkt(er)

390Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar