Klådstillande Spray för hund & katt

250 ml Spray | Hjälp mot kliande hud

Översikt

Fukteksem, eller så kallade “hot spots” är inte bara irriterande och smärtsamma för både din hund och katt, de kan också leda till skador på pälsen från ständigt bitande och kliande. Animigos Klådstillande Spray är en lugnande blandning av naturliga ingredienser för att främja en hälsosam hud och lugna kliande och irriterad hud. Den nya och förbättrade formulan kommer nu med de lugnande fördelarna från Aloe Vera och Tea Tree Olja. Denna oparfymerade spray kan hjälpa till att lindra irritation och rodnad och får din hund & katt att bli sig själv igen så fort som möjligt.

  • Naturligt hjälpmedel för kliande hud
  • Hjälper till att skydda hud & päls
  • Lindrar rodnad & irritation
  • Med lugnande Tea Tree och Aloe Vera
  • Mild, oparfymerad spray
  • Balanserat pH-värde för hundar & katter
  • Alla storlekar och raser
  • Köp 1 229Kr
  • Köp 2 412Kr 458Kr Du sparar 10%
  • Köp 3 549Kr 687Kr Du sparar 20%

Vad är hot spots?

Hot Spots är röda, inflammerade fläckar på hundens & kattens hud, även kallade fukteksem eller fuktande dermatit. De kan orsakas av ett antal olika faktorer som en allergisk reaktion, insektsbett, dålig grooming eller öron - och hudinfektioner. De blir vanligtvis värre då hunden eller katten för den delen slickar, biter och krafsar på området, eftersom det leder till att bakterier kommer in och utvecklar fukteksem. Eftersom bakterier trivs i varma och fuktiga miljöer, är det mer sannolikt att din hund & katt drabbas av hot spots efter att ha simmat, spenderat tid ute i regn eller i fuktigt väder. Om hundens eller kattens päls inte är vårdad utan har knutar och tovor kan eksemet förvärras.

Hur gör man för att bli av med hundens & kattens hot spots? Om det verkar allvarligt kan det vara bra att uppsöka en veterinär. Du kan också vårda dem hemma genom att hålla området rent, genom att noga tvätta det och använda produkter som kan bidra till att skydda området från bakterier. Var noga med att inte använda starka kemikalier när du behandlar hot spots, eftersom de kan skada din lurviga vän och orsaka smärta. Prova istället ett naturligt medel som skyddar och lugnar området för att påskynda den naturliga läkningsprocessen.

Hot Spot Spray för hund & katt - nyckelingredienser

Instruktioner

Animigos Hot Spot Spray för hund & katt har utformats speciellt för att vara lätt att använda och för att göra det enklare att behandla hundens & kattens eksem.

Skaka väl innan användning. Spraya direkt och jämnt på påverkade områden i kattens & hundens päls och massera in med händerna. Upprepa processen 1-2 gånger om dagen i början. Minska användandet till 2-3 gånger i veckan när inflammationen och symtomen lägger sig.

Varning

Enbart ämnad för topikal användning. Undvik kontakt med ögonen, om produkten kommer i kontakt med ögonen så skölj rikligt med vatten. Kontakta veterinär omedelbart om irritation kvarstår.

Ingredients:

Vatten (50%), tea tree-olja(12%), eterisk olja från kryddnejlika (9%), Pipe Methysticum rotextrakt (7.5%), Glycerin (7%), Aloe Barbadensis extrakt (5%), PEG-40 hydrerad ricinolja (4,5%), 1,2-hexandiol (3%), polylysinsyra (2%)

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.45% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Lätt att använda, jag är väldigt nöjd med sprayen.

P Poppy
Verifierat Köp

Min hund får fukteksem på sommaren och min veterinär gav recept på en spray men det var så dyrt, så när han fick dem igen använde jag det här och det är lika bra men hälften av priset

D David
Verifierat Köp

Min stackars hund Ludde får hela tiden hot spots men det här hjälper åtminstone lite

M Maria
Verifierat Köp

En räddare i nöden! 5 poäng.

I Issak
Verifierat Köp

Fungerar bra. Jag har använt sprayen i några dagar och tycker redan att det har hjälpt.

M Milena
Verifierat Köp

En prisvärd och effektiv produkt, jag brukar använda det då min hund får eksem på tassarna. Skönt att det är naturliga ingredienser så jag inte behöver oroa mig ifall han råkar slicka bort lite

K Kim
Verifierat Köp

Min golden retriever valp älskar att bada men brukar få irriterad hud och fukteksem så jag hoppas att det här ska hjälpa.

C Carola
Verifierat Köp

Jag älskar Animigos produkter. Stort plus för att de innehåller naturliga och djurvänliga ingredienser

V Victoria
Verifierat Köp

Min hund har haft torr och flagnande hud bak på ryggen i ett år. Det blir bättre ibland men kommer alltid tillbaka. Jag blev rekommenderad Hot spot spray och har använt det i ca en månad nu och hans hud har blivit mycket bättre.

E Eva
Verifierat Köp

Snabbt och enkelt att applicera

V Valter

Du kanske även gillar