Sommarrea!

Klådstillande Spray för hund & katt

250 ml Spray | Hjälp mot kliande hud

Översikt

 • Naturligt hjälpmedel för kliande hud
 • Hjälper till att skydda hud & päls
 • Lindrar rodnad & irritation
 • Med lugnande Tea Tree och Aloe Vera
 • Mild, oparfymerad spray
 • Balanserat pH-värde för hundar & katter

Fukteksem, eller så kallade “hot spots” är inte bara irriterande och smärtsamma för både din hund och katt, de kan också leda till skador på pälsen från ständigt bitande och kliande. Animigos Klådstillande Spray är en lugnande blandning av naturliga ingredienser för att främja en hälsosam hud och lugna kliande och irriterad hud. Den nya och förbättrade formulan kommer nu med de lugnande fördelarna från Aloe Vera och Tea Tree Olja. Denna oparfymerade spray kan hjälpa till att lindra irritation och rodnad och får din hund & katt att bli sig själv igen så fort som möjligt.

 • Alla storlekar och raser
 • INTE TESTAD PÅ DJUR
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • NÖJDHETSGARANTI
209Kr

Fri frakt när du handlar för över 599 kr.

Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Vad är hot spots?

Hot Spots är röda, inflammerade fläckar på hundens & kattens hud, även kallade fukteksem eller fuktande dermatit. De kan orsakas av ett antal olika faktorer som en allergisk reaktion, insektsbett, dålig grooming eller öron - och hudinfektioner. De blir vanligtvis värre då hunden eller katten för den delen slickar, biter och krafsar på området, eftersom det leder till att bakterier kommer in och utvecklar fukteksem. Eftersom bakterier trivs i varma och fuktiga miljöer, är det mer sannolikt att din hund & katt drabbas av hot spots efter att ha simmat, spenderat tid ute i regn eller i fuktigt väder. Om hundens eller kattens päls inte är vårdad utan har knutar och tovor kan eksemet förvärras.

Hur gör man för att bli av med hundens & kattens hot spots? Om det verkar allvarligt kan det vara bra att uppsöka en veterinär. Du kan också vårda dem hemma genom att hålla området rent, genom att noga tvätta det och använda produkter som kan bidra till att skydda området från bakterier. Var noga med att inte använda starka kemikalier när du behandlar hot spots, eftersom de kan skada din lurviga vän och orsaka smärta. Prova istället ett naturligt medel som skyddar och lugnar området för att påskynda den naturliga läkningsprocessen.

Hot Spot Spray för hund & katt - nyckelingredienser

Instruktioner

Animigos Hot Spot Spray för hund & katt har utformats speciellt för att vara lätt att använda och för att göra det enklare att behandla hundens & kattens eksem.

Skaka väl innan användning. Spraya direkt och jämnt på påverkade områden i kattens & hundens päls och massera in med händerna. Upprepa processen 1-2 gånger om dagen i början. Minska användandet till 2-3 gånger i veckan när inflammationen och symtomen lägger sig.

Varning

Enbart ämnad för topikal användning. Undvik kontakt med ögonen, om produkten kommer i kontakt med ögonen så skölj rikligt med vatten. Kontakta veterinär omedelbart om irritation kvarstår.

Ingredients:

Vatten (50%), tea tree-olja(12%), eterisk olja från kryddnejlika (9%), Pipe Methysticum rotextrakt (7.5%), Glycerin (7%), Aloe Barbadensis extrakt (5%), PEG-40 hydrerad ricinolja (4,5%), 1,2-hexandiol (3%), polylysinsyra (2%)

Oftast köpt tillsammans

Klådstillande Spray för hund & katt
Klådstillande Spray för hund & katt

250 ml Spray | Hjälp mot kliande hud

209Kr

+
Allergihjälp för hund
Allergihjälp för hund

120 Tabletter | Tabletter för stärkande av immunförsvaret

235Kr 255Kr

1 Produkt(er)

209Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(128)
4 Stjärnor
(35)
3 Stjärnor
(14)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

92.36% baserat på 177 Recensioner

Verifierat Köp

Mycket bra. Hjälpte min hund väldigt snabbt. Gick fort att få produkten oxå.

K Katarina
Verifierat Köp

Super bra mot kliande hud. Oavsett vad man har för hudproblem märkte jag på hunden. Luktar super gott och det blir inte kletigt heller. Super nöjd

A Asmith
Verifierat Köp

Fungerar på både hunden och mig själv när man har lite kli o eksem 👍

M Matilda C
Verifierat Köp

Inte så effektiv som det sägs

J Johanna
Verifierat Köp

det funkar verkligen. Min hund skakade på huvudet mycket. Det kliades i hennes öronen. Jag använder 1 gång spray och det verkar hjälpa

Z Zulfija C
Verifierat Köp

Den funkar inte som den ska på våran vovve

R Roger
Verifierat Köp

Svår att sprya på katter...men annars är det en bra sak

A Anitha J
Verifierat Köp

Tycker att min hunds klåda stillades på de ställen jag sprejade

K Kristina R
Verifierat Köp

En jättebra spray,som fungerar.

A Anna-Karin D
Verifierat Köp

Produkten tror jag är bra men på min hund hjälper den inte då hon nog behöver något receptbelagt,jättesnabb leverans och allt superbra:-)

S Sandra

Du kanske även gillar