Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Öronrengöring för hund & katt

118 ml Vätska | Mild hygienisk öronrens

Speciellt utformat för ditt husdjurs hälsa och välmående. Animigos Öronrengöring för hund & katt är en alkoholfri rengöringslösning som kan hjälpa till att lösa upp vax och smuts från din hunds eller katts öron. De naturliga ingredienserna inkluderar teträdolja, röd solhatt och aloe vera, som alla bidrar till en irritationsfri rengöring av öronen med mild lukt , så att vovven eller kissen luktar gott efter behandlingen!

  • Mild & hygienisk öronrengöring
  • Löser upp öronvax
  • Tar bort smuts och skräp från öronen
  • Med teträolja, röd solhatt och aloe vera
  • Perfekt efter bad eller simning
  • Alkoholfri
  • Glutenfri
  • GMP
  • Cruelty-Free

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.


Att hålla husdjurets öron rena

Öroninflammationer är ett av de vanligaste hälsoproblemen hos hundar och katter, vilket betyder att rena och friska öron är otroligt viktigt för deras hälsa och välmående. Öroninflammationer hos djur orsakas ofta av bakterier, svamp, allergier och hormonproblem, och det finns flera saker som kan bidra, såsom för mycket hår i hörselgångarna, eller att vax har bildats eller smuts har samlats. För att motverka öroninfektioner hos hundar och katter så är det viktigt att hålla deras öron rena och friska. Det bästa sättet att göra detta på är genom att investera i en naturlig öronrengöring som kan lösa upp vax och lossa på smuts och skräp, samtidigt som den skyddar örat från skadliga bakterier.

Nyckelingredienser

Teträdolja
Teträdolja

Det finns massor av användningsområden för denna välkända olja, men visste du att den även kan användas till din hund eller katts öron? Den fungerar inte bara som en naturlig rengöringsprodukt, utan även som ett skydd mot skadliga bakterier.

Röd solhatt
Röd solhatte

Röd solhatt är mer än bara en fin och färgglad blomma, då den kan vara av stor nytta för exempelvis ditt husdjur. Den röda solhatten anses vara en naturlig förstärkare av immunförsvaret, vilket betyder att bygga upp kroppens eget försvar, något som kan vara till nytta för de hundar och katter som lätt drabbas av öroninfektioner.

Aloe Vera
Aloe Vera

De flesta vet att aloe vera är bra för huden och kan hjälpa mot torrhet samt för att behandla lättare brännskador, men det är inte alla som vet att det även kan vara bra för hundar och katters öron, då det hjälper mot irritation, rodnad och kliande hud på grund av skräp och smuts.

Instruktioner

Vid användning: Sätt flaskans plastpip i örat på hunden eller katten, och tryck sedan försiktigt på flaskan så att några droppar (tillräckligt för att delvis fylla hörselgången) kommer ut. Massera försiktigt vid hörselgångens början för att hjälpa till att lossa på eventuellt öronvax. Därefter tar du bort upplöst vax och smuts med en bomullstuss eller liknande. Upprepa detta så ofta som det behövs; antingen regelbundet eller när du märker att behovet finns.

Ingredienser

Avjoniserat vatten, trollhassel, glycerin, borsyra, polysorbat 80, teträdolja, babypuderdoft, extrakt från röd solhatt, methylparaben, propylparaben, aloe vera-extrakt, naturliga färgämnen.

Läs mer
Öronrengöring för hund & katt 118 ml Vätska | Mild hygienisk öronrens

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(9)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

88.33% baserat på 11 Recensioner

Verifierat Köp

Jättebra produkt som fungerar!

L Lena
Verifierat Köp

Lätt att använda och luktar jättegott!

M Moa
Verifierat Köp

Superdrygt med en hund som alltid (helt seriöst) får öroninflammationer, och det här är den första produkten vi har provat som verkar funka!

J Jeleem
Verifierat Köp

Blev rekommenderad att köpa den här av en kompis, och är riktigt nöjd faktiskt!

K Kristian
Verifierat Köp

Min katt tycker att det är jätteobehagligt när någon tar i hennes öron, men jag började märka att hennes öron luktade konstigt och att det verkade vara vax eller smuts eller något där. Skaffade den här och hon är faktiskt rätt okej med den! Plus att hennes öron nu är rena och fina igen, så rekommenderar verkligen.

M Marie
Verifierat Köp

När Smulan är nöjd så är husse också nöjd! Och ja, hon verkar supernöjd faktiskt, så det är jag med.

R Robban och Smulan
Verifierat Köp

Bra att produkten är gjord på naturliga ingredienser, min hund är ganska känslig så vågar inte använda starka medel.

C Clara
Verifierat Köp

Lätt att använda och doftar gott

M Mathilda
Verifierat Köp

Jättenöjd!

A Ava
Verifierat Köp

Fungerar bra och är dessutom mycket billigare än hos veterinären!

R Rasmus
Verifierat Köp

Min katt brukar få brunt vax i öronen som hon inte låter mig peta bort men det går lätt att rengöra med det här.

M Madde
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter