Schampo för hund och katt

500 ml Schampo | Mild formula för hund och katt

Översikt

Behöver ditt husdjur ett ordentligt bad? Animigos Schampo för hund och kattär gjord på en mild formula som hjälper till att rengöra ditt husdjurs hud och päls. Det är speciellt framställt för husdjur med allergier och innehåller lugnande ämnen som Lavendelolja, Aloe Vera & Kokosolja som hjälper mot rodnad och irritationer, samtidigt som det effektivt rengör hundar och katter av alla raser. Schampot är lätt att skölja ur för att göra badstunderna snabba och enkla, vilket säkert både du och ditt husdjur uppskattar!

 • Rengör och deodoriserar
 • Lugnar torr, kliande och irriterad hud
 • Med Lavendelolja, Aloe Vera & Kokosolja
 • Fräsch doft av lavendel
 • Passar alla typer av päls & hud
 • Balancerat pH-värde speciellt för husdjur
 • GMP
 • Cruelty-Free
 • Köp 1 219Kr
 • Köp 2 394Kr 438Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 525Kr 657Kr Du sparar 20%

Att hålla ditt husdjur rent

Att ta en dusch hör oftast inte till husdjurens favoritaktiviteter, men det bör göras ändå. Regelbunden badning av din katt eller din hund hjälper till att avlägsna smuts, minska olja, hålla skadedjur och parasiter borta, göra pälsen mjukare samt hålla huden och pälsen allmänt friska. Även om de inte behöver daglig rengöring som vi människor, så behöver de tvättas regelbundet, vanligen runt en gång i månaden beroende på hudtyp (eller oftare om de smutsar ner sig!).

För att tvätta ditt husdjur, placera dem i lavoaren, ett badkar eller duschen beroende på storlek. Undvik kemikalier när du badar ditt husdjur. Använda hellre ett naturligt husdjurschampo för att rengöra din lurviga vän. Det hjälper till att vårda huden och pälsen utan att irritera eller orsaka problem. Att tvätta deras päls regelbundet kan också hjälpa dem att hålla pälsen mjuk och fin och håller oönskade odörer borta.

Schampo för hund och katt nyckelingredienser

Instruktioner

Applicera schampot på våt päls och massera in tills det löddrar. Se till att komma åt hela pälsen på alla delar av kroppen och gnugga in ordentligt för att avlägsna smuts och skräp. Du kan även blanda ut det med lite vatten innan du applicerar det på ditt husdjurs päls. Mängden som behövs beror på ditt husdjurs storlek och du kan även upprepa processen en gång till efter sköljning vid behov. För bästa resultat, avsluta med Animigos Balsam för hund och katt och för långhåriga hundar Leave-In Balsam (endast hundar).

Ingredienser:

vatten, natriumlaurethsulfat, glycerol, cocamido-propylbetain, natriumkokoylglycinat, kokamid MEA, kokamid DEA, natriumlauroyl Amfotärt acetat, natriumklorid, lavandula (lavendel) olja, Cocos Nucifera L. (kokosnöt) olja, vitamin E, Prunus) Dulcis (mandel) olja, matricaria chamomilla (kamomill) olja, Avena Sativa (havremjöl), Aloe Barbadensis (Aloe vera), hydroxietylcellulosa, dinatrium EDTA, polyquaternium-10, metylisotiazolinon, metylparaben, doftämnen.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(8)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

87.27% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Doftar jättegott! Jag är verkligen nöjd med det här schampot

R Rachel
Verifierat Köp

Min hunds hud blir ganska torr i det här vädret, så det här schampot har varit riktigt bra. Rekommendera högt!

L Louise
Verifierat Köp

Bra schampo som rengör utan att torka ut och dessutom doftar gott.

C Christine
Verifierat Köp

Vi använder Animigos schampo och balsam för båda våra hundar och är riktigt nöjda.

K Kjell
Verifierat Köp

Pälsen blev jättemjuk och doftar fräscht. Lätta att använda och skölja ur.

F Frida
Verifierat Köp

Jag använder det här till min bulldog och tycker att det fungerar bra. Han har känslig hud så det är bra att det är gjort på naturliga ingredienser.

H Henry
Verifierat Köp

Lite dyrt men jag köpte flera på en gång och fick rabatt. Det har hjälpt mot min hunds eksem.

J Johanna
Verifierat Köp

Jag använder det här till min långhåriga chihuahua och sprayar på Animigos leave-in balsam efter att jag badat henne. Pälsen blir riktigt glansig och fin.

n nadja
Verifierat Köp

Paketet kom ända fram till dörren på ett par dagar. Snabb och smidig service och produkten fungerar som väntat.

T Tove
Verifierat Köp

Rengör effektivt fläckar i pälsen och efterlämnar fräsch naturlig doft!

P Petra

Du kanske även gillar