Lopp- & Fästingspray

500 ml Spray | Anti-parasitvätska för djur
WeightWorld

Översikt

Hantera ditt husdjurs klåda och irriterade hud som orsakats av parasiter med Animigos Lopp- & Fästingspray! Denna anti-parasitvätska är framtagen för att ge lindring till din katt eller hund från parasiter. Formulan är tillverkad med en unik blandning av lugnande växtoljor och är berikad med lindrande havrekliextrakt för att hantera loppor och fästingar i ditt husdjurs hud. Med bara 1 eller 2 sprayningar om dagen är denna vätska ett snabbt och enkelt sätt att lugna din lurviga kompis irriterade hud och hjälpa dem vinka hejdå till jobbiga parasiter idag!

  • Hantera loppor & fästingar
  • Formula med lugnande växtoljor
  • Med pepparmyntsolja & tea tree olja
  • Berikad med havrekliextrakt
  • Spraya över hela djuret upp till 2 gånger om dagen
  • Lämplig för katter & hundar
  • Alla storlekar och raser
  • Köp 1 199Kr
  • Köp 2 358Kr 398Kr Du sparar 10%
  • Köp 3 477Kr 597Kr Du sparar 20%

Vad är Lopp- & Fästingspray?

Har du noterat att din katt eller hund har kliat sig mycket mer den senaste tiden? Klådan och irritationen kan vara orsakad av loppor och fästingar som biter sig fast i din lurviga kompis hud. Animigos Lopp- & Fästingspray är ett utmärkt sätt att hantera dessa jobbiga parasiter på! Denna vätskelösning är perfekt att spraya på alla katter och hundar och har en lugnande formula med växtoljor för att hjälpa din pälskling med irritationen.

Vilka är fördelarna med Animigos Lopp- & Fästingspray?

Många har provat schampon och tillskott för att hantera sitt husdjurs problem med loppor & fästingar, men de kan vara riktigt jobbiga att använda. Vissa husdjur vägrar helt enkelt att svälja piller och tabletter och det kan vara frustrerande att få djuret att samarbeta vid dusch eller bad - men Animigo är här för att hjälpa! Vår Lopp- & Fästingspray är ett utmärkt alternativ för att ge ditt djur lindring från de jobbiga parasiterna.

Dessutom är sprayen snabb och enkel att använda - täck ditt husdjurs kropp med bara 2 sprayningar om dagen av den lugnande vätskan för att hjälpa dem hantera loppor och fästingar. Formulan består av pepparmint och tea tree växtoljor såväl som lugnande havrekliextrakt för att effektivt lugna klåda och irriterad hud. Låt din lurviga kompis uppleva en lugnande känsla på huden utan strul eller besök hos veterinären!

Ingredienser

Vatten (40%), glycerin (9%), tea tree-olja (7%), eterisk citronolja (6%), kryddnejlikaolja (6%), pepparmyntsolja (5%), PEG-40 hydrerad ricinolja (5 %), ophipogonrotsextrakt (4%), kaktusextrakt (opuntia dillenii)(3%), pionrotsextrakt (paeonia albiflora)(3%), havrekliextrakt (3%), sophora flavescensrotetrakt (3%), dipropylenglykol (1,5%), glykolsyra (1,5%), fenoxietanol (1%), metylester (1%), butandiol (1%).

Användaranvisningar

Skaka sprayflaskan väl innan varje användning. Håll behållaren på ett avstånd av 15-20 cm från din katt eller hund och spraya med en långsam, svepande rörelse. Rikta spraymunstycket mot ditt husdjurs hud och päls och spraya över hela kroppen upp till 2 gånger om dagen.

Råd

Undvik kontakt med ögonen. Om produkten kommer in i ögonen så skölj väl med vatten. Denna produkt är tillverkad av växtoljor och vissa hundar kan vara känsliga mot dem. Om hudirritation uppstår så tvätta området med tvål och vatten. Rådgör med veterinär om irritationen kvarstår. Förvara utom räckhåll från barn.

Varning

Denna produkt är föremål för särskilda säkerhetsvarningar. Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid på förpackningen och produktinformationen innan användning.

Vårt Erbjudande

Du kanske även gillar