Fästing & Loppspray

500 ml | För hundar och katter

 • Köp 1 209Kr
 • Köp 2 398Kr 418Kr Du sparar 5%
 • Köp 3 564Kr 627Kr Du sparar 10%

Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Hantera loppor & fästingar
 • Formula med lugnande växtoljor
 • Med pepparmyntsolja, havrekliextrakt & tea tree olja
 • Spraya över hela djuret upp till 2 gånger om dagen
 • 100% Nöjdhetsgaranti
 • NÖJDHETSGARANTI
 • Alla storlekar och raser
 • INTE TESTAD PÅ DJUR
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering

Vad är Fästing & Loppspray?

Har du noterat att din katt eller hund har kliat sig mycket mer den senaste tiden? Klådan och irritationen kan vara orsakad av loppor och fästingar som biter sig fast i din lurviga kompis hud. Animigos Fästing & Loppspray är ett utmärkt sätt att hantera dessa jobbiga parasiter på! Denna vätskelösning är perfekt att spraya på alla katter och hundar och har en lugnande formula med växtoljor för att hjälpa din pälskling med irritationen.

Vilka är fördelarna med Animigos Fästing & Loppspray?

Många har provat schampon och tillskott för att hantera sitt husdjurs problem med loppor & fästingar, men de kan vara riktigt jobbiga att använda. Vissa husdjur vägrar helt enkelt att svälja piller och tabletter och det kan vara frustrerande att få djuret att samarbeta vid dusch eller bad - men Animigo är här för att hjälpa! Vår Fästing & Loppspray är ett utmärkt alternativ för att ge ditt djur lindring från de jobbiga parasiterna.

Dessutom är sprayen snabb och enkel att använda - täck ditt husdjurs kropp med bara 2 sprayningar om dagen av den lugnande vätskan för att hjälpa dem hantera loppor och fästingar. Formulan består av pepparmint och tea tree växtoljor såväl som lugnande havrekliextrakt för att effektivt lugna klåda och irriterad hud. Låt din lurviga kompis uppleva en lugnande känsla på huden utan strul eller besök hos veterinären!

Ingredienser

Vatten (40%), glycerin (9%), tea tree-olja (7%), eterisk citronolja (6%), kryddnejlikaolja (6%), pepparmyntsolja (5%), PEG-40 hydrerad ricinolja (5 %), ophipogonrotsextrakt (4%), kaktusextrakt (opuntia dillenii)(3%), pionrotsextrakt (paeonia albiflora)(3%), havrekliextrakt (3%), sophora flavescensrotetrakt (3%), dipropylenglykol (1,5%), glykolsyra (1,5%), fenoxietanol (1%), metylester (1%), butandiol (1%).

Användaranvisningar

Skaka sprayflaskan väl innan varje användning. Håll behållaren på ett avstånd av 15-20 cm från din katt eller hund och spraya med en långsam, svepande rörelse. Rikta spraymunstycket mot ditt husdjurs hud och päls och spraya över hela kroppen upp till 2 gånger om dagen.

Råd

Undvik kontakt med ögonen. Om produkten kommer in i ögonen så skölj väl med vatten. Denna produkt är tillverkad av växtoljor och vissa hundar kan vara känsliga mot dem. Om hudirritation uppstår så tvätta området med tvål och vatten. Rådgör med veterinär om irritationen kvarstår. Förvara utom räckhåll från barn.

Varning

Denna produkt är föremål för särskilda säkerhetsvarningar. Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid på förpackningen och produktinformationen innan användning.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Fästing & Loppspray
Fästing & Loppspray

500 ml Spray | För hundar & katter

209Kr

+
Fästing & Loppschampo
Fästing & Loppschampo

500 ml Schampo | Fästing medel för hundar & katter

189Kr

+
Fästinghalsband
Fästinghalsband

Enhet | Halsband mot parasiter

188Kr 235Kr

1 Produkt(er)

209Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(64)
4 Stjärnor
(11)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

Reviews 5

94.87% baserat på 77 Recensioner

Verifierat Köp

Gillar att det är stor flaska - har 2 stora hundar och 1liten.Luktar jättegott och är lätt att spraya på dem.Har börjat använda på mej själv också 😀 Tycker att det hjälper nu när det är extra mycket mygg.Hoppas det funkar lika bra mot fästingar🥰

A Agneta G
Verifierat Köp

Jag mycket nöjd med allt och en bra produkt

M Marie J
Verifierat Köp

Ett superbra spray som håller fästingar och även mygg borta. Rekommenderas varmt.

C Charlotte S
Verifierat Köp

Fungerar bra och katten mår bättre nu. Produkten accepteras av katten ochså.

M Monica J
Verifierat Köp

The only problem is that cats are scared of being sprayed. So it's a bit challenging to use it on daily basis. But since using Fästing & Loppspray I rarely see a tick on my cat.

R Rania G
Verifierat Köp

Fungerar bra

P Päivi
Verifierat Köp

Funkar som den ska

A Anna
Verifierat Köp

Gör som den ska

P Petra
Verifierat Köp

Exakt vad min hund behövde så att vi kan fortsätta vara aktiva!

D David
Verifierat Köp

Mina katter springer omkring hela tiden och behövde detta långvariga skydd. Kan rekommendera det starkt!

N Niklas

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar

Christmas Scratcher Game