Fästing & Loppspray

500 ml | För hundar och katter

 • Köp 1 229Kr
 • Köp 2 412Kr 458Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 549Kr 687Kr Du sparar 20%

Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Hantera loppor & fästingar
 • Formula med lugnande växtoljor
 • Med pepparmyntsolja, havrekliextrakt & tea tree olja
 • Spraya över hela djuret upp till 2 gånger om dagen
 • 100% Nöjdhetsgaranti
 • Alla storlekar och raser
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • NÖJDHETSGARANTI
 • VEGANSK

Vad är Fästing & Loppspray?

Har du noterat att din katt eller hund har kliat sig mycket mer den senaste tiden? Klådan och irritationen kan vara orsakad av loppor och fästingar som biter sig fast i din lurviga kompis hud. Animigos Fästing & Loppspray är ett utmärkt sätt att hantera dessa jobbiga parasiter på! Denna vätskelösning är perfekt att spraya på alla katter och hundar och har en lugnande formula med växtoljor för att hjälpa din pälskling med irritationen.

Vilka är fördelarna med Animigos Fästing & Loppspray?

Många har provat schampon och tillskott för att hantera sitt husdjurs problem med loppor & fästingar, men de kan vara riktigt jobbiga att använda. Vissa husdjur vägrar helt enkelt att svälja piller och tabletter och det kan vara frustrerande att få djuret att samarbeta vid dusch eller bad - men Animigo är här för att hjälpa! Vår Fästing & Loppspray är ett utmärkt alternativ för att ge ditt djur lindring från de jobbiga parasiterna.

Dessutom är sprayen snabb och enkel att använda - täck ditt husdjurs kropp med bara 2 sprayningar om dagen av den lugnande vätskan för att hjälpa dem hantera loppor och fästingar. Formulan består av pepparmint och tea tree växtoljor såväl som lugnande havrekliextrakt för att effektivt lugna klåda och irriterad hud. Låt din lurviga kompis uppleva en lugnande känsla på huden utan strul eller besök hos veterinären!

Ingredienser

Vatten (40%), glycerin (9%), tea tree-olja (7%), eterisk citronolja (6%), kryddnejlikaolja (6%), pepparmyntsolja (5%), PEG-40 hydrerad ricinolja (5 %), ophipogonrotsextrakt (4%), kaktusextrakt (opuntia dillenii)(3%), pionrotsextrakt (paeonia albiflora)(3%), havrekliextrakt (3%), sophora flavescensrotetrakt (3%), dipropylenglykol (1,5%), glykolsyra (1,5%), fenoxietanol (1%), metylester (1%), butandiol (1%).

Användaranvisningar

Skaka sprayflaskan väl innan varje användning. Håll behållaren på ett avstånd av 15-20 cm från din katt eller hund och spraya med en långsam, svepande rörelse. Rikta spraymunstycket mot ditt husdjurs hud och päls och spraya över hela kroppen upp till 2 gånger om dagen.

Råd

Undvik kontakt med ögonen. Om produkten kommer in i ögonen så skölj väl med vatten. Denna produkt är tillverkad av växtoljor och vissa hundar kan vara känsliga mot dem. Om hudirritation uppstår så tvätta området med tvål och vatten. Rådgör med veterinär om irritationen kvarstår. Förvara utom räckhåll från barn.

Varning

Denna produkt är föremål för särskilda säkerhetsvarningar. Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid på förpackningen och produktinformationen innan användning.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Fästing & Loppspray
Fästing & Loppspray

500 ml Spray | För hundar & katter

229Kr

+

1 Produkt(er)

229Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(74)
4 Stjärnor
(14)
3 Stjärnor
(7)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

Reviews 4.5

93.13% baserat på 95 Recensioner

Verifierat Köp

The only problem is that cats are scared of being sprayed. So it's a bit challenging to use it on daily basis. But since using Fästing & Loppspray I rarely see a tick on my cat.

R Rania G
Verifierat Köp

Fungerar bra

P Päivi
Verifierat Köp

Fungerar bra och katten mår bättre nu. Produkten accepteras av katten ochså.

M Monica J
Verifierat Köp

Rekommenderar den starkt för alla som önskar att ha en bra naturlig produkt

O Oskar
Verifierat Köp

Exakt vad min hund behövde så att vi kan fortsätta vara aktiva!

D David
Verifierat Köp

Exakt vad mina hundar och katt behövde!

I Isabella
Verifierat Köp

Bra produkt

K Karl
Verifierat Köp

Snabb leverans

D David
Verifierat Köp

Håller väldigt länge.

S Sandra
Verifierat Köp

Bra då det är naturligt och mina hundar och jag är extremt glada att inte behöva leta eller ta bort fästingar

A Anna

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar