Fästing- och Lopphalsband för hundar och katter

Medel mot loppor och fästingar

189Kr

Fri frakt när du handlar för över 599 kr.

Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

  • Fästing- och lopphalsband för hundar och katter
  • Ger 8 månaders effektivt skydd
  • Vattentät, justerbart halsband upp till 70 cm
  • Praktiskt alternativ till schampo och fästingpiller för hundar och katter
  • 100% Nöjdhetsgaranti
  • NÖJDHETSGARANTI
  • Alla storlekar och raser
  • INTE TESTAD PÅ DJUR
  • CE-CERTIFIERAD

Varför använda Animigos fästing- och lopphalsband?

Du kan köpa många olika fästing- och loppprodukter för hundar och katter som schampo och lopp- och fästingpiller, men de kan vara lite svåra att använda, speciellt om din hund eller katt hatar att badas, är kräsen eller inte vill. ta piller.

Just därför kan ett lopp- och fästinghalsband för hundar och katter vara ett enklare och mer praktiskt alternativ som kan hjälpa dig att hantera de blodsugande skadedjuren utan att din fyrbente vän märker det.

Animigos fästing- och lopphalsband för hundar och katter täcker ditt husdjurs kropp med ett lopp- och fästingmedel som ger din hund eller katt ett effektivt skydd i 8 månader.

Våra fästing- och lopphalsband för hundar och katter är tillverkade av termoplastisk elastomer (TPE) och vattentåliga material, och kan användas året runt oavsett vind och väder. Så unna ditt husdjur ett förebyggande fästing- och lopphalsband för hundar och katter, som kan hålla dem fria från skadedjur under lopp- och fästingsäsongen.

Är loppor och fästingar farliga?

Det är helt normalt att hundar och katter kliar sig då och då, men som djurägare bör man vara extra uppmärksam om de börjar klia sig oftare än vanligt, eftersom det kan bero på loppor eller fästingbett.

Dessa blodsugande skadedjur kan ge din fyrbenta vän irriterad och kliande hud. Och även om loppor är ofarliga är det fortfarande irriterande och synd för hunden eller katten att bli attackerad av loppor.

Fästingar är mycket värre, eftersom det finns en risk att din katt eller hund kan få potentiellt livshotande fästingburna sjukdomar som borrelia av ett fästingbett.

Men det finns ingen anledning att oroa sig, med Animigos fästing- och lopphalsband för hundar och katter kan du hjälpa din fyrbenta vän, eftersom det effektivt ger 8 månaders skydd mot loppor och fästingar.

Våra hund- och kattloppor och fästingar är justerbara och kan perfekt anpassas till vilken hund eller katt som helst – oavsett storlek eller ras – och använder en kontrollerad frisättning av naturliga ingredienser för att avskräcka dessa irriterande små skadedjur.

Rekommendation

Varning: Använd inte för husdjur under 8 veckor. Vid klåda eller irritation, kontakta din veterinär. Ät, drick eller rök inte när du sätter på produkten. Förvara på en sval och torr plats. Ta av halsbandet från husdjuret innan den badar eller simmar. Sätt sedan på det igen när pälsen har torkat.

Varför använda ett halsband som ett fästing- och loppmedel?

Har din fyrbenta vän problem med att tvättas med lopp- och fästingschampo eller att svälja fästingpiller för hundar och katter? Då är ett lopp- och fästinghalsband det perfekta alternativet.

Hur stora är dina lopp- och fästinghalsband för hundar och katter?

Halsbandet är justerbar upp till 70 centimeter.

Luktar halsbandet något?

När halsbandet öppnas kan den ha en stark doft, men detta försvinner när husdjuret har haft på sig halsbandet ett tag.

Hur länge ger ditt fästing- och lopphalsband för hundar och katter skydd?

Med våra fästing- och lopphalsband behöver du inte använda lopp- och fästingpiller för katter och hundar dagligen, eftersom våra halsband ger 8 månaders effektivt skydd.

Hur ska jag sätta ditt halsband mot fästingar och loppor på min hund eller katt?

Placera halsbandet runt husdjurets hals. Justera för att passa och fäst halsbandet. Halsbandet ska inte vara för tight - lämna därför 5-8 cm för extra justeringar. Klipp av överflödet och kasta det. Tvätta sedan händerna.

Vilka hund- och kattraser kan använda halsbandet?

Halsbandet är specialtillverkat för att alla raser av hundar och katter ska kunna få ett naturligt fästing- och loppmedel.

Finns det biverkningar av att använda fästing- och lopphalsband till hundar och katter?

Vårt halsband har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser ingredienslistan för att kontrollera eventuella allergier som din hund eller katt kan ha.

Kan alla hundar och katter använda fästing- och lopphalsbandet?

Halsbandet ska inte användas på valpar eller kattungar under 8 veckors ålder.

Oftast köpt tillsammans

+
Fästing & Loppspray
Fästing & Loppspray

500 ml Spray | För hundar & katter

229Kr

1 Produkt(er)

189Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(42)
4 Stjärnor
(17)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

Reviews 4.5

91.11% baserat på 62 Recensioner

Verifierat Köp

Så bra halsband till mina katter. Inte en enda fästing har jag plockat sen jag satte på halsbanden!! Dessutom så himla bra att de är gift fria. Sen doftar de gott med. Kan varmt rekommendera det här som är dessutom billigare än de flesta andra.

C Camilla L
Verifierat Köp

Produkten är bra och det hjälper , det är bara lite ospecificerat för min del på beskrivningen. Det står att Produkten hjälper upp till tre månader och sen står också att det Produkten hjälper upp till åtta månader .Kanske jag förstår inte helt.Tack

M Madelaine
Verifierat Köp

Mycket effektivt och vår hund mår toppen!

P Peter D
Verifierat Köp

Fått en del fästingar med halsbandet. Men funkar nog till viss del

s sara
Verifierat Köp

Hade förra året och det funkade bra, köpte samma iår och hoppas på att bli lika nöjd! Skönt att slippa kemikalierna…

M Maja
Verifierat Köp

After using the collar, I just regret that I didn’t know about this amazing solution before!

D Debina
Verifierat Köp

Collar is flexible, my pet seems to be comfortable putting it on. Pests are irritating my pet less now. So, ya pretty good stuff.

C Catherine
Verifierat Köp

Collar works brilliantly. My dog is enjoying his time peacefully now. Just wish it was completely waterproof..

D Drake
Verifierat Köp

By far the coolest thing I have found for my dog. He is loving the flea-free life. Would highly recommend this for all pet owners man!

T Tyan
Verifierat Köp

Pleasant smell

a alison C

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar