Lopp- & Fästingschampo för Katter och Hundar

500 ml Schampo | Naturligt rengörande formula

Översikt

Animigos Lopp- & Fästingschampo är framtaget för att ge en naturlig lindring från ohyra för din hund eller katt. Den naturligt rengörande formulan hjälper till att få bukt med loppor och fästingar och är berikad med lugnande havre för att snabbt lugna kliande och irriterad hud.

  • Rengör, mjukgör, reder ut och återfuktar
  • pH-balanserad, rengörande formula med essentiella oljor
  • Ny och förbättrad formula
  • Med avokadolja, tea tree olja, kokosolja och mandelolja
  • Berikad med havre för en lugnande effekt
  • Skonsam behandling mot parasiter utan skadliga kemikalier
  • Alla storlekar och raser
  • Köp 1 179Kr
  • Köp 2 322Kr 358Kr Du sparar 10%
  • Köp 3 429Kr 537Kr Du sparar 20%

Formula för en ren och kemikaliefri start

Loppor och fästingar kan bita ditt husdjur skoningslöst och efterlämna en kliande och irriterad hud. Animigos Lopp- & Fästingschampo är en perfekt start på ditt husdjurs kompletta parasitbehandling. Det kan erbjuda maximal parasitkontroll för att förbättra ditt djurs livskvalitet och samtidigt rengöra och återfukta dess päls! Med en formula av högkvalitativa ingredienser , såsom kamomillolja, avokadoolja, kokosolja och mandelolja, är schampot skonsamt mot päls och hud och hjälper till att avlägsna smuts och tovor för att lämna pälsen glansig och mjuk. Det innehåller också lugnande havre och anti-bakteriell tea tree och neemolja för att lugna kliande och irriterad hud utan att använda skadliga kemikalier.

Nyckelingredienser i Animigos Lopp- & Fästingschampo

Havre
Havre

Havre är utmärkt för ditt husdjurs hud och päls och hjälper till att avlägsna smuts och överflödiga oljor, lugnar kliande hud och bevarar hudens naturliga fuktnivåer. Havre kan också hjälpa till att skydda ditt husdjur från skador från UV-strålar, giftiga kemikalier och föroreningar.

Tea Tree Olja
Tea Tree Olja

Tea Tree olja är känt för sina anti-bakteriella och svampmotverkande egenskaper och utspädd används den ofta i husdjursprodukter som är utvecklade för att lindra obehag från klåda. När det används topikalt tros det hjälpa mot irritationer och rodnader i huden.

Avokadoolja
Avokadoolja

Avokadoolja lovprisas för sitt rika innehåll av antioxidanter och anti-inflammatoriska egenskaper. Den är också känd för sin potential att lugna och återfukta kliande hud, vilket gör den till en perfekt ingrediens i det här schampot!

Kokosolja
Kokosolja

Kokosolja är rikt på fettsyror och har fantastiskt återfuktande egenskaper. Det betyder att det inte bara är ett hälsosamt alternativ till andra matoljor, det är också perfekt för hud, hår och päls!

Mandelolja
Mandelolja

Mandelolja har använts i generationer för att behandla torr hud och olika hudåkommor hos människor. Tack och lov har det samma fördelar för din pälskling också.

Användning

Applicera schampot i ditt husdjurs blöta päls och undvik kontakt med ögon, nos, mun och genitalier. Massera in schampot tills hela pälsen är täckt med lödder. Låt det verka i minst 5 minuter samtidigt som du masserar in det i pälsen och huden. Använd schampot regelbundet för fortsatt lindring från loppor och fästingar. Denna produkt är särskilt utvecklad för att användas på katter och hundar. Men om någon reaktion eller irritation skulle uppstå, bör du omedelbart söka veterinärvård. Förvara flaskan på en sval och torr plats utom räckhåll för barn.

Varning: Denna produkt ska bara användas på katter och hundar. Om någon reaktion eller irritation skulle uppstå, sök veterinärvård.

Ingredienser

Aqua (62%), EDTA dinatrium (4%), persea americana (avokado) olja (5%), cocos nucifera l. (kokosnöt) olja (5%), prunus dulcis (mandel) olja (5%), polyquaternium- 10 (3%), cocamidopropyl betaine (3%), natriumsarkosinat (3%), matricaria chamomilla (kamomill) olja (3%), avena sativa (havregryn) (2%), geraniol (2%), melaleuca alternifolia ( tea tree) olja (1%), DMDM ​​hydantoin (1%), doft (1%)

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.82% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Vart jättefin i pälsen

A Ann-Chatrin Y
Verifierat Köp

Pälsen blir ren och fräsch och hunden har inte fått några fästingar i år så jag tror att det funkar

A Anna-Maria
Verifierat Köp

Jättefräscht hundschampo

C Carina
Verifierat Köp

Schampot funkar fint men det är inte alltid det lättaste att få hunden att stå still i badkaret i 5 minuter haha!

K Kristoffer
Verifierat Köp

Luktar gott och pälsen blir fin så jag hoppas det ska hjälpa mot fästingar också

L Lise-Lotte
Verifierat Köp

Bra hundschampo

T Thea
Verifierat Köp

Funkar så bra på min katt med eksem!

M Matilda
Verifierat Köp

jag gillar inte doften men om det håller fästingarna borta får jag väll stå ut

I Iris
Verifierat Köp

Min hund får utslag av nästan alla schampon så jag hoppas verkligen att detta ska fungera

A Agnes
Verifierat Köp

Katten blir ren.

K Kalle

Du kanske även gillar