Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Animigo Flea & Tick Shampoo

500 ml Schampo | Naturligt katt- och hundschampo

Animigos fästing- och loppschampo är gjort av potenta antibakteriella ingredienser och eteriska oljor, som lindrar obehag och klåda som orsakas av skadedjur. Det naturliga katt- och hundschampot rengör pälsen och hjälper till att stöta bort loppor och fästingar på ett skonsamt sätt. Det är dessutom berikat med havre, som har en lugnande effekt på kliande och irriterad hud, samtidigt som det rengör och återfuktar huden och pälsen. Eftersom schampot har ett neutralt pH-värde och är fritt från parabener och tvål passar det även husdjur med känslig hud.

  • Rengör, återfuktar, mjukgör och löser upp tovor i pälsen
  • Katt- och hundschampo med eteriska oljor och neutralt pH.
  • Med antibakteriella ingredienser som neem & tea treeolja
  • Berikad med havre för en lugnande effekt
  • Mild behandling mot skadedjur, utan skadliga kemikalier
  • Alla storlekar och raser
  • Alla storlekar och raser
179
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Mer

Rengör pälsen utan kemikalier

Skadedjur är ett vanligt men jobbigt besvär som lätt kan drabba våra husdjur. Animigos fästing- och loppschampo är perfekt för att förebygga och behandla ohyra. Det kan minimera risken för att din katt eller hund angrips av parasiter, vilket kan förbättra ditt husdjurs livskvalitet samtidigt som det rengör och återfuktar pälsen. Schampot är framställt av ingredienser av högsta kvalitet, som lavendelolja, kamomillolja, avokadoolja, kokosolja och mandelolja. Det är skonsamt för pälsen och huden och hjälper till att avlägsna smuts och lösa upp tovor så att pälsen blir blank och mjuk. Eftersom bett från loppor och fästingar kan orsaka klåda och irritation innehåller schampot även lugnande havre och antibakteriell tea tree- och neemolja som lindrar besvären utan starka kemikalier.

Nyckelingredienser i Animigos fästing- och loppschampo

Havre

Havre är bra för ditt husdjurs hud och päls eftersom att det kan hjälpa till att avlägsna smuts och olja, lugna kliande hud och bevara hudens naturliga fuktbalans. Havregryn kan även skydda ditt husdjur från skador orsakade av UV-strålar, giftiga kemikalier och föroreningar.

Tea treeolja

Utspädd tea treeolja, som är känd för sina antibakteriella och svampdödande egenskaper, används ofta i hudvårdsprodukter för både människor och djur. Oljan kan lindra obehag och klåda samt lugna röd och irriterad hud.

Neemolja

Neemolja används ofta för att behandla olika sorters hudåkommor hos husdjur, eftersom den har en naturligt antibakteriell och svampdödande effekt. Oljan är även känd för att bekämpa insekter och kan ta död på ohyra, utan att vara skadlig för ditt husdjur.

Användning

Massera in schampot i ditt husdjurs blöta päls, men undvik kontakt med ögonen, nosen, munnen och genitalierna. Massera in schampot tills hela pälsen är täckt med lödder. Låt verka i minst 5 minuter. Använd schampot regelbundet för att avskräcka loppor och fästingar. Denna produkt är speciellt utformad för att passa både katter och hundar. Om en irritation eller allergisk reaktion uppstår ska du dock kontakta en veterinär omedelbart. Förvara schampot på en sval och torr plats, utom räckhåll för barn.

Ingredienser

Aqua, polykvaternium-10, edta dinatrium, cocamidopropylbetaine, natriumsarkosinat, fenoxietanol, natriumbensoat, doftämne, lavendelolja, kamomillolja, avokadoolja, kokosolja, mandelolja, havre, tea treeolja, neemolja.

Läs mer
Animigo Flea & Tick Shampoo 500 ml Schampo | Naturligt katt- och hundschampo

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.82% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Vart jättefin i pälsen

A Ann-Chatrin Y
Verifierat Köp

Pälsen blir ren och fräsch och hunden har inte fått några fästingar i år så jag tror att det funkar

A Anna-Maria
Verifierat Köp

Jättefräscht hundschampo

C Carina
Verifierat Köp

Schampot funkar fint men det är inte alltid det lättaste att få hunden att stå still i badkaret i 5 minuter haha!

K Kristoffer
Verifierat Köp

Luktar gott och pälsen blir fin så jag hoppas det ska hjälpa mot fästingar också

L Lise-Lotte
Verifierat Köp

Bra hundschampo

T Thea
Verifierat Köp

Funkar så bra på min katt med eksem!

M Matilda
Verifierat Köp

Min hund får utslag av nästan alla schampon så jag hoppas verkligen att detta ska fungera

A Agnes
Verifierat Köp

Katten blir ren.

K Kalle
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter