Gratis frakt vid köp över 699 kr

Lugnande Droppar

100 ml Droppar | Lugnande lösning för hund och katt

Översikt

 • Lugnande droppar för hundar och katter
 • Perfekt för nyår, stormar och separationsångest
 • Naturliga ingredienser, ingen bedövande effekt
 • 100 ml - räcker i flera månader
 • Garanterad kundnöjdhet - eller pengarna tillbaka

Animigos Calming Aid för hundar och katter är ett flytande kosttillskott med vitaminer, mineraler och aminosyror som hjälper till att lugna ditt husdjur.

Ge bara din hund eller katt några droppar dagligen av det lugnande tillskottet, som är idealiskt för husdjur som lider av separationsångest, är stressade, rädda för fyrverkerier, inte gillar stormar eller åska eller bara har svårt att komma till ro. Dropparna kan läggas direkt i ditt husdjurs vatten eller mat om du har problem med att ge husdjuret piller.

 • CERTIFIERAD HÖG KVALITET
 • INTE TESTAD PÅ DJUR
 • Köp 1 339Kr
 • Köp 2 644Kr 678Kr Du sparar 5%
 • Köp 3 915Kr 1017Kr Du sparar 10%
  • Gratis frakt

Köp nu och tjäna 3 Comfort Poäng ?

En lugn hund eller katt är ett husdjur i balans

Ett lugnt sinne är i många fall ofta källan till glädje och hälsa. Därför är det viktigt att sinnet blir bortskämt. Detsamma gäller förstås hundar och katter. Speciellt med tanke på att studier har visat att särskilt hundar tenderar att bli oroliga, avundsjuka samt rädda för höga ljud och ljus som man ofta ser vid nyår. Just rädslan för ljud beror på att hundar har högt utvecklade sinnen, vilket särskilt gäller fyrverkerier, något som kan göra dem rädda och stressade. Du kan då med fördel använda dig av Animigos Lugnande Droppar för att lugna en stressad hund.

Och precis som hos människor kan stressade djur påverka hälsan negativt. Med det i åtanke tyckte vi här på Animigo att våra älskade fyrbenta kunder också förtjänar att ladda batterierna och koppla av. Därför har vi gjort våra naturliga lugnande droppar, som är ett droppformat tillskott idealiskt för att ge din hund eller lugna ned en stressad katt på långa resor, i samband med blixtar och åska, fyrverkerier, eller om din trogna vän har problem med stress och ångest i vardagsliv.

Huvudingredienser

Användning

Tillskottet bör ges på basis av 1 tesked = 5 ml. Lämplig för katter över 3 månader och hundar över 2 månader. Tillskottet bör användas dagligen under en sammanhängande period på minst 3 månader för att bedöma effekten. Kan hällas i vattnet eller maten om du har problem med att ge din hund eller katt piller.

Rekommendationer

Tillskottet är tillverkat av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser igenom ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier. Tillskottet är endast lämpligt för hundar och katter, se alltid till att ditt husdjur har tillgång till färskt dricksvatten. Ge inte din hund eller katt mer än den rekommenderade dagliga dosen. Var medveten om att kosttillskott inte ska ses som ett substitut för en hälsosam och balanserad kost. Om din hund eller katt tar medicine, är dräktig, ammar eller genomgår en läkarundersökning bör du konsultera en veterinär innan användning.

Ingredienser

Vitamin B3 (som niacinamid), Vitamin B6 (som pyridoxinhydroklorid), Vitamin D3 (som kolekalciferol), Vitamin E (som all-rac-alfa-tokoferylacetat), L-Tryptofan, Zink (som zinksulfat), Taurin, Kalciumklorid, Glycerol.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Lugnande Droppar
Lugnande Droppar

100 ml Droppar | Lugnande lösning för hund och katt

339Kr

+
Antiskällhalsband
Antiskällhalsband

Enhet | Vibrationshalsband med ljud för hundträning

379Kr

1 Produkt(er)

339Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(73)
4 Stjärnor
(45)
3 Stjärnor
(8)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

89.61% baserat på 126 Recensioner

Verifierat Köp

Verkar redan fungera fast det bara e två gånger från och med i dag

M Marina J
Verifierat Köp

Mina båda katter känns mer lugna efter att använt dessa droppar. Rekommenderas varmt!

E Emily F
Verifierat Köp

Inte så stor nytta som jag hade förväntat mig

B Birgitta P
Verifierat Köp

Väldigt fin produkt som verkar otroligt bra på vår stressade katt

S Sofia D
Verifierat Köp

Det verkar som om min lilla hispiga hund har lugnat sej. Vi har prövat annat men det har inte funkat så det är skönt att det här gör det. Verkar som det är gott också för han tar det med glädje.

I Ingmarie
Verifierat Köp

Väldigt dyr för en sådan liten flaska men, samt att man skall ge den 1 tesked 3 gånger per dag, skulle nog behövt prova den längre men har inte råd att köpa hem flera sådan flaskor, speciellt inte då man själv är sjukskriven

J Johanna
Verifierat Köp

Jättebra min hund sover mycke bättre nu tack vare denna produkt

M Monica N
Verifierat Köp

Tycker att min hund sover mycke bättre när han får detta

M Monica N
Verifierat Köp

Jag har en härlig liten Jack Russell, han är så söt men han vet aldrig när han ska lugna ner sig och slappna av utan brukade hålla mig vaken om nätterna! Lyckligtvis hittade jag det här online och blandade in lite i hans mat, han är fortfarande lika energisk som alltid men han lugnar snällt ner sig i slutet av dagen.

E Ellie
Verifierat Köp

Min katten brukade föra oväsen i köket varje natt och väcka mig när jag skulle sova. Nu får hon äntligen lite sömn, och jag med!

J Jack

Du kanske även gillar