Sommarrea!

Kombinationspaket för pälsvård för hundar

Laxolja, schampo och balsam

Varför är pälsvård för hundar viktigt?

Hundens päls kan avslöja mycket om din fyrbenta väns hälsa och därför är det också viktigt att du sköter om pälsen enligt bästa regler. Detta inkluderar att regelbundet bada och sköta hundens päls för att ta bort överflödig päls om den har en tendens att fälla sig (vilket nästan alla hundar gör, speciellt när de fäller).

Hunden använder inte bara sin päls för att hålla värmen eller skydda hunden, pälsen är även viktig för din fyrbenta väns immunförsvar och värmereglering. En frisk hunds päls ska vara tät och glänsande och lukta neutralt.

En hund som inte har en blank, slät päls har vanligtvis ett underliggande problem. Så om din hund trots god pälsvård fortfarande inte har en vacker glänsande päls är det viktigt att du tar din hund till veterinären, eftersom det kan vara ett symtom på en underliggande sjukdom.

Vad innehåller Animigo Kombinationspaket för pälsvård?

För att göra det enkelt för dig att ta hand om din hunds päls har vi skapat vårt kompletta kombipaket med tre olika produkter, där du får allt du behöver för att ge din hund en vacker päls till stora besparingar (jämfört med om du köper dem individuellt) och glänsande päls.

Vårt kombipaket för trimning för hundar innehåller följande tre produkter:

Laxolja: Fiskoljan är inte bara viktig för att ge din hund en vacker och glänsande päls. Laxoljan är också rik på omega-3, omega-6 och omega-9, som också bidrar till att vårda leder, hjärta, hjärna och immunförsvar.

Naturligt hundbalsam: Animigos balsam för hundar är speciellt framtagen för att ge en mjuk, glänsande och glansig päls. Vårt pH-balanserad balsam hjälper till att lindra kliande, irriterad och torr hud.

Naturligt hundschampo: Animigos Schampo för hund är ett pH-balanserat och naturligt hundschampo med en uppfriskande lavendeldoft som passar alla hundraser. Schampot är lätt att skölja ur, passar alla hundraser och innehåller lavendelolja, kokosolja och aloe vera som lämpar sig för att lindra torr, kliande och irriterad hud.

Hur många produkter innehåller ditt kombipaket för hundpälsvård?

Vårt kombipaket innehåller 3 noga utvalda produkter som ger dig allt du behöver för att ge din hund en vacker, mjuk och glänsande päls: Laxolja med omega 3, 6 och 9 samt hundbalsam och hundschampo.

Är ditt hundschampo och balsam gjorda av naturliga ingredienser?

Ja, både vårt schampo och balsam är gjorda av naturliga ingredienser och är båda pH-balanserade, vilket gör dem idealiska för alla hundraser (oavsett pälslängd) och hundtyper.

Ger du 100% Nöjdhetsgaranti på alla produkter?

Ja, alla produkter i vårt kombipaket för pälsvård omfattas av vår Nöjdhetsgaranti.

Oftast köpt tillsammans

Kloslip för hund och katt
Kloslip för hund och katt

Enhet | Elektrisk klofil

349Kr

+
Tandborste & Tandkräm för hund
Tandborste & Tandkräm för hund

200 g Tandkräm | För friska tänder och tandkött

189Kr

1 Produkt(er)

349Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar