Gratis frakt vid köp över 699 kr

Antiskällhalsband

Enhet | Vibrationshalsband med ljud för hundträning

Översikt

 • Vibrationshalsband utan elstötar för hundträning
 • Med en intelligent vibrations- och ljudteknologi
 • Bekväm och justerbar nylonrem
 • Hållbar och väderbeständig design
 • Uppladdningsbar med USB

Vill du träna din hund med ett antiskällhalsband som inte ger elstötar eller orsakar obehag för ditt husdjur? Animigos trygga och bekväma ljud- och vibrationshalsband kan användas för att träna bort okontrollerat skällande! Halsbandet, med en ny och förbättrad design, är ett praktiskt och ofarligt hjälpmedel för att uppfostra din hund. Det är gjort av en justerbar nylonrem och laddas med hjälp av en speciell USB-laddningskabel (medföljer). Du får således möjligheten att snabbt och enkelt ladda halsbandet men även möjligheten att använda den var som helst och när som helst.

 • CE-Märkt
 • Köp 1 379Kr
 • Köp 2 720Kr 758Kr Du sparar 5%
  • Gratis frakt
 • Köp 3 1023Kr 1137Kr Du sparar 10%

Köp nu och tjäna 3 Comfort Poäng ?

Hur fungerar ett antiskällhalsband?

Antiskällhalsband kan användas av hundägare som vill träna bort överdrivet skällande, även när de själva inte är i närheten. Ett halsband som vibrerar på ljud kan vara en av de säkraste och bästa lösningarna för att få kontroll över ett ständigt skällande eller ylande på ett sätt som inte skadar hunden.

När hundar skäller okontrollerat är det inte bara utmattande för dem utan det kan även öka deras puls och störa friden i ditt hem. Med ett antiskällhalsband kan du kontrollera din hunds beteende och träna bort skällandet utan att behöva anlita en professionell hundtränare!

Varför välja Animigos antiskällhalsband?

Eftersom det är helt normal för hundar att skälla känner nog de flesta hundägare till att detta beteende inte bör tränas bort genom att straffa hunden. Detta skonsamma och ofarliga halsband används däremot för att träna bort skällandet med ljudsignaler och vibrationer för att tillrättavisa hunden på ett tryggt sätt. Det är enkelt att använda och du kan anpassa ljudet och vibrationerna genom att välja mellan olika anpassade lägen.

Med detta antiskällhalsband kan du kontrollera din hunds beteende utan att behöva dra i kopplet eller använda skadliga metoder, som elstötar, som kan skrämma hunden. Halsbandet är dessutom lätt, bekväm och vattentåligt, så att du inte behöver oroa dig för att det tar skada om din hund leker i snöhögar eller vattenpölar.

Användning

 1. Vi rekommenderar att du först testar enheten genom att sätta på den och ställa in känsligheten på läge D. Härma din hunds skall eller blås nära sensorn, detta borde trigga och aktivera enheten. Om enheten inte aktiveras av detta så prova igen eftersom att frekvensen från en människas röst skiljer sig från en hunds skall. När enheten aktiveras kommer du att höra ett pip följt av vibrationer.
 2. Efter att du testat enheten så kan du konfigurera känsligheten och vibrationsläget så att inställningarna passar din hund. Vi rekommenderar att du börjar på låga inställningar och ökar efter behov. Ställ in känsligheten så att enheten inte triggas av felaktiga signaler.
 3. När du placerar halsbandet runt din hunds hals, tänk på att fästa det så att du får in ett finger mellan halsbandet och halsen. Det ska inte sitta vare sig för tight eller för löst. Använd inte detta halsband på din hund tillsammans med ett annat halsband.
 4. Halsbandet ska inte bäras mer än 12 timmar åt gången. Se över passningen på halsbandet ungefär varannan timme så att det sitter bekvämt på din hund.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Antiskällhalsband
Antiskällhalsband

Enhet | Vibrationshalsband med ljud för hundträning

379Kr

+
Kloslip för hund och katt
Kloslip för hund och katt

Enhet | Elektrisk klofil

379Kr

+
Calming Aid för hundar
Calming Aid för hundar

120 Tabletter | Avslappnande tabletter

149Kr

1 Produkt(er)

379Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(144)
4 Stjärnor
(66)
3 Stjärnor
(20)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.39% baserat på 230 Recensioner

Verifierat Köp

Valuta för pengarna, lätt att beställa/betala..

l linda W
Verifierat Köp

Min hund reagerar på vibrationerna på ett bra sätt och slutar skälla.

H HELENE J
Verifierat Köp

Inte riktigt fått det i funktionen vi önskar men vi testar lite till

H Henrik A
Verifierat Köp

Har funkat jättebra på hunden, lugn o ro hemma nu!

M Madeleine K
Verifierat Köp

Lättanvänd och enkel

Åsa K
Verifierat Köp

Behövlig vara. Dock mycket långsam leverans

X Xx
Verifierat Köp

En gång använde jag den och hon har slutat att skälla!! Tydligen väldigt obehaglig.

B Britt R
Verifierat Köp

Har använt produkten en gång,fick den igår.

k kund
Verifierat Köp

Fick halsbanden för 3 dagar sen så kvalitet och värde för pengarna är svårt å bedöma så här snart. Tycker att dom verkar fungera väldigt bra.

A Anneli R
Verifierat Köp

Nyss fått det , men det känns riktigt bra!

A Annmarie W

Du kanske även gillar