Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Antiskällhalsband

Enhet | Vibrationshalsband med ljud för hundträning

Vill du träna din hund med ett antiskällhalsband som inte ger elstötar eller orsakar obehag för ditt husdjur? Animigos trygga och bekväma ljud- och vibrationshalsband kan användas för att träna bort okontrollerat skällande! Halsbandet är ett praktiskt och ofarligt hjälpmedel för att uppfostra din hund. Det är gjort av en justerbar nylonrem för att passa hundar i alla storlekar. En USB-laddningskabel medföljer, så att du kan ladda halsbandet snabbt och använda det var som helst.

 • Vibrationshalsband utan elstötar för hundträning
 • Med en intelligent vibrations- och ljudteknologi
 • Bekväm och justerbar nylonrem
 • Hållbar och väderbeständig design
 • Laddningsbar med USB
 • CE-Märkt
 • Alla storlekar och raser

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.


Hur fungerar ett antiskällhalsband?

Antiskällhalsband kan användas av hundägare som vill träna bort överdrivet skällande, även när de själva inte är i närheten. Ett halsband som fungerar med ljudsignaler eller milda vibrationer kan vara en av de säkraste och bästa lösningarna för att få bukt på oavbrutet skällande eller ylande på ett sätt som inte hunden tar skada av.

När hundar skäller okontrollerat är det inte bara utmattande för dem utan det kan även öka deras puls och störa friden i ditt hem. Med ett antiskällhalsband kan du kontrollera din hunds beteende och träna bort skällandet utan att behöva anlita en professionell hundtränare!

Varför välja Animigos antiskällhalsband?

Eftersom det är helt normalt för hundar att skälla känner nog de flesta hundägare till att detta beteende inte bör tränas bort genom att straffa hunden. Detta skonsamma och ofarliga halsband används därför för att träna bort skällandet med ljudsignaler och vibrationer för att tillrättavisa hunden på ett tryggt sätt. Det är enkelt att använda och du kan anpassa ljudet och vibrationerna genom att välja mellan olika anpassade lägen.

Med detta antiskällhalsband kan du kontrollera din hunds beteende utan att behöva dra i kopplet eller använda skadliga metoder, som elstötar, som kan skrämma hunden. Halsbandet är dessutom lätt, bekvämt och vattentåligt, så att du inte behöver oroa dig för att det tar skada om din hund leker i snöhögar eller vattenpölar.

Användning

 1. Slå på halsbandet genom att trycka på knappen och välj sedan ljud- och vibrationsläge.
 2. Justera halsbandets storlek, så att det inte sitter för tight eller orsakar obehag och se till att de två kontaktpunkterna berör din hunds hud för att det ska fungera effektivt.
 3. Se till att din hund inte bär halsbandet mer än 12 timmar per dag och kontrollera att det sitter korrekt ungefär varannan timme om möjligt. Du kan justera ljudsignalerna och vibrationerna från den lägsta nivån (nivå 1) och gradvis öka dem vid behov när hunden har vant sig vid en nivå.
 4. Vi rekommenderar att du börjar med att endast använda ljudsignaler (standardinställningen) så att din hund kan vänja sig vid halsbandet. Du kan sedan försiktigt lägga till vibrationer, beroende på hur din hund reagerar på träningen.
 5. Tryck ner knappen i 3 sekunder för att stänga av halsbandet.
Läs mer
Antiskällhalsband Enhet | Vibrationshalsband med ljud för hundträning

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(8)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

MYCKET BRA

reviews 4

75.71% baserat på 13 Recensioner

Verifierat Köp

Valuta för pengarna, lätt att beställa/betala..

l linda W
Verifierat Köp

Min hund reagerar på vibrationerna på ett bra sätt och slutar skälla.

H HELENE J
Verifierat Köp

Inte riktigt fått det i funktionen vi önskar men vi testar lite till

H Henrik A
Verifierat Köp

Har funkat jättebra på hunden, lugn o ro hemma nu!

M Madeleine K
Verifierat Köp

Lättanvänd och enkel

Åsa K
Verifierat Köp

Skönt med ett snällare alternativ utan el

J Johanna
Verifierat Köp

Hade ett citronhallsband tidigare men hundfan är smart och lärde sig att bara hålla undan nosen efter varje skall så jag hoppas att detta ska funka bättre.

J John
Verifierat Köp

Bra vibrationer.

K Kajsa-Stina
Verifierat Köp

Jag tror faktiskt att det funkar. Han skäller en gång och när det vibrerar blir han tyst!

S Sara
Verifierat Köp

Funkar bra

J John
Verifierat Köp

Hunden skäller mindre

H Hassan
Verifierat Köp

Det funkar så bra! Vår spets skäller verkligen mindre nu

H Hedda
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter