Gratis frakt vid köp över 599 kr

Fästinghalsband

Enhet | Halsband mot parasiter

Översikt

Hjälp din pälskling att slippa loppor och fästingar med Animigos Fästinghalsband! Detta unika halsband använder en kontrollerad frisläppning av aktiva ingredienser för att täcka ditt husdjurs hela kropp med ett behagligt lavendeldoftande fästingmedel. Den växtbaserade formulan fungerar under dagen för att effektivt hantera parasiter såsom fästingar, loppor, löss, larver och myggor. Nu kan du hjälpa din fyrfotade vän slippa kliande och irriterad hud som orsakas av parasiter, utan att du behöver krångla med schampon och kosttillskott!

 • Hantera loppor & fästingar
 • Med växtbaserade ingredienser
 • Vattensäker & justerbar
 • 8 månaders skydd
 • 63,5 cm långt halsband
 • Lämplig för katter & hundar
 • Köp 1 111Kr 139Kr
 • Köp 2 200Kr 222Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 267Kr 333Kr Du sparar 20%

Vad är ett fästinghalsband?

Många katter och hundar älskar att klia sig ibland, men om du märker att din pälskling kliar sig allt oftare - då kan det vara fästingar eller loppor som orsakar klådan. Dessa parasiter kan bita ditt husdjur skoningslöst och lämnar huden irriterad och kliande. Men oroa dig inte, Animigos Fästinghalsband är här för att hjälpa dig! Detta justerbara halsband passar perfekt på alla hundar och katter och använder en kontrollerad frisläppning av växtbaserade aktiva ingredienser för att täcka ditt husdjurs hela kropp för att hålla jobbiga parasiter borta.

Vilka är fördelarna med ett Fästinghalsband?

Det finns massor av schampon och kosttillskott tillgängliga på marknaden som ska hjälpa dig med loppor och fästingar, men dessa kan vara jobbiga att använda på ditt husdjur om det antingen hatar att bada eller är kräsen med vad den äter och vägrar ta kosttillskottet. Vårt halsband erbjuder dig ett bekvämt alternativ för att hantera ditt husdjurs problem med fästingar eller loppor, utan att pälsklingen märker av något alls.

Men det är inte allt! Detta Fästinghalsband täcker ditt husdjurs hela kropp med ett behagligt lavendeldoftande fästingmedel, och förser ditt husdjur med skyddet det behöver i minst 8 månader. Detta Fästinghalsband är tillverkat av termoplastisk elastomer (TPE) och vattensäkra material vilket betyder att det kan bäras när som helst, var som helst - oavsett hur dåligt vädret är! Det är dags att lägga det gamla, enkla halsbandet på hyllan och låta ditt husdjur uppleva fördelarna med Animigos Fästinghalsband!

Ingredienser

Bursera Delpechiana (Linaloebär) olja (6%), Lavandula (lavendel) olja (3%), Corymbia Citriodora (citroneucalyptus) olja (3%)

Användning

 1. Sätt halsbandet runt ditt husdjurs hals, justera passformen och sätt fast spännet
 2. Halsbandet ska sitta löst så att det kan röra sig runt ditt husdjurs hals - lämna därför några centimeter extra för justering.
 3. Klipp av och släng den överflödiga längden
 4. Tvätta händerna när du är klar

Råd

Använd inte Fästinghalsbandet på husdjur som är yngre än 8 veckor. Håll utom räckhåll från barn och förvara på en sval och torr plats. Tack vare halsbandets växtbaserade ingredienser finns det inga kända biverkningar. Men vi rekommenderar alltid att du läser hela ingredienslistan innan användning i fall att din husdjur har någon allergi.

Varning

Den här produkten kommer med specifika säkerhetsvarningar. Använd biocider med försiktighet. Läs alltid anvisningar och produktinformation noga innan användning.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Fästinghalsband
Fästinghalsband

Enhet | Halsband mot parasiter

111Kr 139Kr

+
 Animigo Pet's Paw and Nose Balm
Animigo Pet's Paw and Nose Balm

60 ml Balsam | Lugnande och återfuktande salva

111Kr 139Kr

+
Lopp- & Fästingschampo för Katter och Hundar
Lopp- & Fästingschampo för Katter och Hundar

500 ml Schampo | Naturligt rengörande formula

189Kr

1 Produkt(er)

111Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

80.00% baserat på 5 Recensioner

Verifierat Köp

Har ej haft några fästingar på hundarna sen de fick på dessa halsband. Och det lär finnas gott om fästingar. Glatt överraskad

E Eva T
Verifierat Köp

Fungerar utmärkt!

E Eva T
Verifierat Köp

Håller riktigt bra kvalitet! Vi har använt det under några månader och produkten ser fortfarande ut så som vid leverans trots att det utsatts för extremt regn och massvis med leriga vattenpölar!

J Johanna
Verifierat Köp

Jag är helnöjd med produkten i fråga. Den justerbara längden har gjort det riktigt enkelt att anpassa produkten efter eget bevåg.

M Mikael
Verifierat Köp

Vi bor i ett av de värsta områden med fästingar i Sverige. Har 1 på en av hannarna och han får mindre än de andra

L Lene

Du kanske även gillar