Fästinghalsband

8 månaders skydd | För hundar och katter

 • Köp 1 169Kr
 • Köp 2 322Kr 338Kr Du sparar 5%
 • Köp 3 456Kr 507Kr Du sparar 10%

Köp nu och tjäna 1 Comfort poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Halsband mot loppor & fästingar hos hundar och katter
 • Ger 3 månaders skydd
 • Vattenavvisande justerbart halsband - upp till 64 cm
 • Praktiskt alternativ till lopp- och fästing schampo
 • 100% Nöjdhetsgaranti

Fästing- och lopphalsband - förebyggande hjälp för hundar och katter

Det är helt normalt att hundar och katter kliar då och då, men man som djurägare ska vara lite försiktig om de börjar klia oftare än vanligt, då det kan bero på loppor eller fästingbett. Dessa blodsugande skadedjur kan ge din fyrbenta vän en irriterad och kliande hud. Och även om loppor är ofarliga är det fortfarande irriterande och synd för hunden eller katten att bli attackerad av loppor.

Fästingar är dock mycket värre, eftersom det finns en risk att din katt eller hund kan få potentiellt livshotande fästingburna sjukdomar som borrelia av ett fästingbett. Men det finns ingen anledning att oroa sig, med Animigos lopp- och fästinghalsband för hund och katt kan du hjälpa din fyrbenta vän. Halsbandet är justerbart och kan perfekt anpassas till vilken hund eller katt som helst - oavsett storlek eller ras - och använder en kontrollerad frisättning av naturliga ingredienser för att avskräcka de små irriterande skadedjuren.

Ett mer praktiskt och enklare alternativ än schampon och kosttillskott

Du kan köpa många olika medel för fästing och loppor som schampon och kosttillskott, men det kan vara lite krångligt att använda dessa, speciellt om din hund eller katt hatar att duscha, är kräsen eller inte känner för att ta piller. Just därför kan ett lopp- och fästinghalsband vara ett enklare och mer praktiskt alternativ som kan hjälpa dig att hantera de blodsugande skadedjuren utan att din fyrbente vän märker det.

Halsbandet täcker ditt husdjurs kropp med en doftande lavendel och fästingmedel som ger din hund eller katt skydd i minst 3 månader. Är tillverkad av termoplastisk elastomer (TPE) och vattenavvisande material, och kan användas året runt oavsett vind och väder. Skäm bort ditt husdjur med ett förebyggande halsband mot loppor och fästingar för att hålla dem fria från skadedjur under lopp- och fästingsäsongen.

Användning

 1. Sätt halsbandet runt husdjurets hals. Justera för att passa och dra åt halsbandet.
 2. Halsbandet ska inte vara för tight - lämna därför 5-8 cm för extra justeringar.
 3. Klipp av överflödigt halsband och kassera.
 4. Tvätta händerna.

Rekommendationer

Halsbandet ska inte bäras på valpar eller kattungar under 8 veckors ålder. Är gjord av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser igenom ingredienslistan för att kontrollera eventuella allergier som din hund eller katt kan ha.

Halsbandet ska användas i enlighet med bruksanvisningen. Produkter med biocider ska användas på ett säkert sätt och vi rekommenderar därför att du läser produktinformationen innan användning.

Ingredienser

Aktiva ingredienser på kragen: Bursera Delpechiana (Linaloe Bär) Oil (6%), Lavandula (Lavendel) Olja (3%), Corymbia Citriodora (Citroneucalyptus) Oil (3%).

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(41)
4 Stjärnor
(13)
3 Stjärnor
(6)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.16% baserat på 60 Recensioner

Verifierat Köp

Har ej haft några fästingar på hundarna sen de fick på dessa halsband. Och det lär finnas gott om fästingar. Glatt överraskad

E Eva T
Verifierat Köp

Fungerar utmärkt!

E Eva T
Verifierat Köp

Allt var bra

H Henrik P
Verifierat Köp

Fungerar bra.

E Eva
Verifierat Köp

Hunden har haft den på sig men ändå får han fästingar

E Ewa
Verifierat Köp

Har haft på fästinghalsbandet i några veckor nu och plockat av några fästingar på hunden. Tycker att den är för hård plastig,sitter konstigt runt halsen. Kunde varit mjukare material och då varit följsammare.

P Pia P
Verifierat Köp

Utmärkt Produkt tycks det, har inte sett någon Fästing eller löss sen vi satte på katterna halsbanden!

Åsa
Verifierat Köp

Vet inte än, har inte hunnit prova.men dem verkar ju bra

A Amanda
Verifierat Köp

Har bara hunnit använda i ca en och en halv månad och bara plockat en fästing från hunden så hittills väldigt nöjd😃👍

M Matilda C
Verifierat Köp

Håller riktigt bra kvalitet! Vi har använt det under några månader och produkten ser fortfarande ut så som vid leverans trots att det utsatts för extremt regn och massvis med leriga vattenpölar!

J Johanna

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar