Fästinghalsband

Halsband mot parasiter

Fästing- och lopphalsband - förebyggande hjälp för hundar och katter

Det är helt normalt att hundar och katter kliar då och då, men man som djurägare ska vara lite försiktig om de börjar klia oftare än vanligt, då det kan bero på loppor eller fästingbett. Dessa blodsugande skadedjur kan ge din fyrbenta vän en irriterad och kliande hud. Och även om loppor är ofarliga är det fortfarande irriterande och synd för hunden eller katten att bli attackerad av loppor.

Fästingar är dock mycket värre, eftersom det finns en risk att din katt eller hund kan få potentiellt livshotande fästingburna sjukdomar som borrelia av ett fästingbett. Men det finns ingen anledning att oroa sig, med Animigos lopp- och fästinghalsband för hund och katt kan du hjälpa din fyrbenta vän. Halsbandet är justerbart och kan perfekt anpassas till vilken hund eller katt som helst - oavsett storlek eller ras - och använder en kontrollerad frisättning av naturliga ingredienser för att avskräcka de små irriterande skadedjuren.

Ett mer praktiskt och enklare alternativ än schampon och kosttillskott

Du kan köpa många olika medel för fästing och loppor som schampon och kosttillskott, men det kan vara lite krångligt att använda dessa, speciellt om din hund eller katt hatar att duscha, är kräsen eller inte känner för att ta piller. Just därför kan ett lopp- och fästinghalsband vara ett enklare och mer praktiskt alternativ som kan hjälpa dig att hantera de blodsugande skadedjuren utan att din fyrbente vän märker det.

Halsbandet täcker ditt husdjurs kropp med en doftande lavendel och fästingmedel som ger din hund eller katt skydd i minst 3 månader. Är tillverkad av termoplastisk elastomer (TPE) och vattenavvisande material, och kan användas året runt oavsett vind och väder. Skäm bort ditt husdjur med ett förebyggande halsband mot loppor och fästingar för att hålla dem fria från skadedjur under lopp- och fästingsäsongen.

Rekommendationer

Halsbandet ska inte bäras på valpar eller kattungar under 8 veckors ålder. Är gjord av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser igenom ingredienslistan för att kontrollera eventuella allergier som din hund eller katt kan ha.

Halsbandet ska användas i enlighet med bruksanvisningen. Produkter med biocider ska användas på ett säkert sätt och vi rekommenderar därför att du läser produktinformationen innan användning.

Ingredienser

Dimetikon <2%, annan doft <5%. Material lågdensitetspolyeten

  1. Sätt halsbandet runt husdjurets hals. Justera för att passa och dra åt halsbandet.
  2. Halsbandet ska inte vara för tight - lämna därför 5-8 cm för extra justeringar.
  3. Klipp av överflödigt halsband och kassera.
  4. Tvätta händerna.

Varför använda ett halsband som ett fästinghalsband?

Har din fyrbenta vän problem med att svälja fästingpiller eller att tvättas med lopp- och fästingschampo? Då är ett fästinghalsband det perfekta alternativet.

Hur stort är halsbandet?

Halsbandet är justerbar upp till 75 centimeter.

Hur länge skyddar fästinghalsbandet?

Animigos Fästinghalsband ger 3 månaders effektivt skydd mot loppor och fästingar.

Hur ska jag sätta halsbandet på min hund eller katt?

Fäst halsbandet runt husdjurets hals. Justera för att passa och fäst kragen. Kragen ska inte vara för tight - lämna därför 5-8 cm för extra justeringar. Klipp av överflödig krage och kassera. Tvätta händerna.

Vilka hund- och kattraser kan använda halsbandet?

Halsbandet är specialtillverkat för att alla raser av hundar och katter ska kunna få ett naturligt fästing- och loppmedel.

Finns det några biverkningar av att använda halsbandet?

Den är gjord av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser innehållsförteckningen för att kontrollera eventuella allergier som din hund eller katt kan ha.

Kan alla hundar och katter använda fästinghalsbandet?

Halsbandet ska inte användas på valpar eller kattungar under 8 veckors ålder.

Oftast köpt tillsammans

+
Fästing & Loppspray
Fästing & Loppspray

500 ml Spray | För hundar & katter

199Kr 209Kr

1 Produkt(er)

149Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(60)
4 Stjärnor
(18)
3 Stjärnor
(13)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

Reviews 4.5

89.35% baserat på 91 Recensioner

Verifierat Köp

Använder alltid denna för det luktar lagom och håller länge 👍

M Matilda C
Verifierat Köp

Nöjd fungerar bra för min katt

M Marine F
Verifierat Köp

Tyvärr så passade den inte mina kattor, dom ' tog av dem'.

B Birgitta
Verifierat Köp

Det luktade väldigt kraftigt och jag hittade fortfarande fästingar.

C Catarina
Verifierat Köp

Inga konstigheter med att ställa in halsbandet efter vår hund, positivt med giftfritt. Dock svårt att säga om det gav effekt, vi bor intill skogen i ett område med mycket fästing och han har fortsatt haft en del fästing på sig i början av användandet. Fästingarna har efter ca en månad minskat på honom men sedan om det beror halsbandet eller värmen går ej att säga.

A Andrea
Verifierat Köp

Halsbandet är mycket bra men det tog mycket lång tid att komma fram

M Mikael ?
Verifierat Köp

+ inte sett en enda fästing på min katt. Först gången jag testade detta halsband men verkar fungera otroligt bra. Andra år har jag plockat fästingar var och varannan dag. - om man skall nämna något så var det lite svårt att sätta på då halsbandet var väldigt hårt och plastfästet gick lätt sönder. Men efter att ha reklamerar de var de otroligt snabba på att skicket nytt så mitt tips var försiktig när du skall sätta på det bara. Annars supernöjd och kommer zorttta köp dessa. 😊

E Elisabeth
Verifierat Köp

Bra hittills, har inte varit i något fästingrikt område än

E Eva-Marie A
Verifierat Köp

Tycker inte det fungerar tillfredställande. Hade väntat mig bättre skydd mot fästingar.

I Inga-britt D
Verifierat Köp

Det fungerar ganska bra men min hund har fått några fästingar som satt sig fast och har hittat en del som krupit omkring.

V Veronica B

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar