Gratis frakt vid köp över 599 kr

Hundkoprofagi

120 Tabletter | Mjuka Tabletter

Översikt

Har din hund uppvisat den otrevliga beteendet i form av att vilja äta sin egen eller andras avföring? Hundkoprofagi är ett smaskigt och mjukt kosttillskott framtaget för att specifikt motverka denna form av beteende. De naturliga ingredienserna, såsom palmlilja, persilja och kamomill har tillsatts som ett led i att förändra smaken och lukten på din hunds avföring, något som i sin tur bidrar till att motverka det oönskade beteendet.

  • Motverkar förtäring av avföring
  • Bidrar till ett friskare andedräkt
  • Producerat med naturliga ingredienser
  • Med palmlilja, persilja och kamomill
  • Mjuka och lättdoserade tabletter
  • Kyckling och baconsmak
  • Glutenfri
  • GMP
  • Cruelty-Free
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Vad är Hundkoprofagi?

Det bör ej betraktas som en nyhet gällande det faktum att våra pälsaktiga vänner emellanåt ägnar sig åt märkliga, otrevliga och äckliga aktiviteter. Särskilt framträdande och ohygieniskt brukar vara beteendet i from av att hundar äter på sin egen eller andra djurs avföring. Även om vi människor finner det hela helt absurt så är beteenden, som inom sammanhanget benämns för koprofagi, är ganska vanligt förekommande och kan beror på flera orsaker.

En av de främsta anledningarna återfinns i form av ren nyfikenhet, främst på grund av att hundar har en unik förmåga att vilja prova på olika saker, något som i vissa fall innebär att de börjar förtära avföring. Koprofagi kan också te sig i form av stress eller olika typer av matsmältningsproblem. Just därför så det är viktigt att ta reda på orsaken som ligger bakom det hela och anamma adekvata åtgärder.

Hur handskas man med koprofagi?

Om du är kluven gällande hur man får stopp på det extrema och oönskade bettendet så har vi ett antal metoder vilka kan tänkas hjälpa till att förebygga det hela. Det första som du behöver göra är att ta tag i problemet som kan tänkas ha orskata bettedent i fråga, där antingen nyfikenhet eller medicinska problem brukar vara en av de främsta anledningarna.

En annan åtgärd ter sig i mindre förändringar i den miljön som din hund tenderar att röra sig inom, där du säkerställer att du plockar upp efter djuret så att du inte lämnar kvar någon avföring. Ett ytterligare alternativt är att jobba med träning via positiva metoder och hundgodis, där koprofagiprodukter visat sig särskilt effektiva.

Huvudingredienser

Instruktioner

Är du en av många hundägare som alltid upplever att du får kämpa för att förmå ditt husdjur att äta upp sina vitaminer eller mediciner? Här på Animigo så förstår vi hur frustrerande det kan vara, och det är just därför som denna potentiella koprofagi-behandling kommer i form av ett mjukt kosttillskott. De är både mjuka och lagom stora, smakar gott och kan lätt misstas för en smaskig godisbit.

Ingredienser

Torrjäst, glycerin, potatisflingor, linfrön, palmlilja (9.7%), rapsolja, persiljeblad, kamomill, maltodextrin, tapioka.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Lugnande Droppar
Lugnande Droppar

100 ml Droppar | Lugnande lösning för hund och katt

339Kr

+
Fästinghalsband
Fästinghalsband

Enhet | Halsband mot parasiter

111Kr 139Kr

1 Produkt(er)

339Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.00% baserat på 11 Recensioner

Verifierat Köp

hon äter den med god aptit, priset kunde vara lite bättre

M Maria M
Verifierat Köp

Jag visste inte ens att det här var en grej, och trodde mest att min hund var knäpp..! Började kolla runt på internet och hittade de här, och hittills så är jag nöjd! Vi har bara använt dem ett tag än så länge, men jag får för mig att han är lite mindre benägen att äta äckliga saker på promenaderna.

E Elin
Verifierat Köp

Har försökt ge min hund kosttillskott i pillerform förut, och det är verkligen omöjligt! De här är verkligen mycket lättare att ge!

E Erik
Verifierat Köp

Min mops äter alltid bajs, och det är så sjukt äckligt… för ja, sen kommer han ju liksom och vill slicka mig i ansiktet! Hur som helst! Har precis börjat med de här och de verkar fungera faktiskt! Life savers...

A Albin
Verifierat Köp

Tack! Äntligen något som funkar!! Hade get upp hoppet där

J Jonathan
Verifierat Köp

Min jack Russel har den dåliga vanan att äta bajs och jag hoppas att det här ska hjälpa till att avvänja honom!

V Vanja
Verifierat Köp

Perfekt med tillskott i form av hundgodis! Min valp älskar dem

O Olle
Verifierat Köp

Jag har verkligen provat allt för att få min hund att sluta med detta beteende, men det här är det första som verkar ge lite effekt.

M Matti
Verifierat Köp

Jag vet inte varför min hund plötsligt började äta andra hundars avföring, men nu har han tur nog slutat.

F Frida
Verifierat Köp

Det funkar som lovat och min hund har dessutom mindre besvär med gaser i magen. Rekommenderas varmt!

P Pernilla

Du kanske även gillar