Bästsäljare

Coprophagia for Dogs

120 Soft Chews

Översikt

Har din hund någonsin visat det otrevliga beteendet att vilja äta sin egen avföring? Koprofagi för hund är ett smaskigt och mjukt kosttillskott framtaget för att motverka att din pälskling gör just detta. De naturliga ingredienserna, såsom palmlilja, persilja och kamomill, är till för att förändra smaken och lukten på din hunds avföring, och på så sätt medverka till att avbryta det oönskade beteendet. Kosttillskottet kan även ge din hund en fräschare andedräkt.

  • Motverkar förtäring av avföring
  • Bidrar till friskare andedräkt
  • Gjort med naturliga ingredienser
  • Med palmlilja, persilja och kamomill
  • Mjuka tuggtillskott som är lätta att få i hunden
  • Kyckling och baconsmak
  • Glutenfri
  • GMP
  • Cruelty-Free
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

Vad är Koprofagi för hund?

Det är ingen nyhet att hundar ibland gör märkliga och eventuellt otrevliga saker, och koprofagi är en av de värsta saker de kan få för sig att göra. Detta beteende, även känt som avföringsätande, är när hunden äter sin egen eller en annan hunds bajs. Även om det för oss människor kan verka väldigt absurt, så är det faktiskt väldigt vanligt med koprofagi hos hundar, och det kan ha ett flertal orsaker. En av anledningarna kan vara ren nyfikenhet, då hundar har en förmåga att vilja prova på olika saker, vilket i vissa fall betyder att de äter något som de inte borde äta. Koprofagi kan också vara till följd av stress eller matsmältningsproblem, så det är viktigt att ta reda på orsaken som ligger bakom ett nytt beteende.

Hur man handskas med koprofagi

Om du undrar hur man får stopp på detta extremt oönskade beteende så finns det som tur är några åtgärder som kan tänkas fungera. Det första du vill göra är att ta tag i det problem som ligger bakom beteendet; antingen nyfikenhet, allmänt trots eller medicinska problem. En annan åtgärd är små förändringar i den miljö där hunden rör sig, såsom att alltid se till att plocka upp efter dem så att där inte finns något hundbajs att äta. Ytterligare ett alternativ är att jobba med träning via positiva metoder och hundgodis, och där är just specifikt framtagna koprofagiprodukter väldigt hjälpsamma.

Nyckelingredienser

Instruktioner

Är du en av många hundägare som alltid får kämpa för att få hunden att äta upp sina vitaminer eller mediciner? Här på Animigo förstår vi hur frustrerande det kan vara, och det är därför som denna potentiella koprofagi-behandling är i formen av ett mjukt kosttillskott. De är mjuka och i lagom storlek, smakar gott och kan lätt misstas för en smaskig hundgodis.

Ingredienser

Torrjäst, glycerin, potatisflingor, linfrön, palmlilja (9.7%), rapsolja, persiljeblad, kamomill, maltodextrin, tapioka.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.00% baserat på 11 Recensioner

Verifierat Köp

hon äter den med god aptit, priset kunde vara lite bättre

M Maria M
Verifierat Köp

Jag visste inte ens att det här var en grej, och trodde mest att min hund var knäpp..! Började kolla runt på internet och hittade de här, och hittills så är jag nöjd! Vi har bara använt dem ett tag än så länge, men jag får för mig att han är lite mindre benägen att äta äckliga saker på promenaderna.

E Elin
Verifierat Köp

Har försökt ge min hund kosttillskott i pillerform förut, och det är verkligen omöjligt! De här är verkligen mycket lättare att ge!

E Erik
Verifierat Köp

Min mops äter alltid bajs, och det är så sjukt äckligt… för ja, sen kommer han ju liksom och vill slicka mig i ansiktet! Hur som helst! Har precis börjat med de här och de verkar fungera faktiskt! Life savers...

A Albin
Verifierat Köp

Tack! Äntligen något som funkar!! Hade get upp hoppet där

J Jonathan
Verifierat Köp

Min jack Russel har den dåliga vanan att äta bajs och jag hoppas att det här ska hjälpa till att avvänja honom!

V Vanja
Verifierat Köp

Perfekt med tillskott i form av hundgodis! Min valp älskar dem

O Olle
Verifierat Köp

Jag har verkligen provat allt för att få min hund att sluta med detta beteende, men det här är det första som verkar ge lite effekt.

M Matti
Verifierat Köp

Jag vet inte varför min hund plötsligt började äta andra hundars avföring, men nu har han tur nog slutat.

F Frida
Verifierat Köp

Det funkar som lovat och min hund har dessutom mindre besvär med gaser i magen. Rekommenderas varmt!

P Pernilla

Du kanske även gillar