• Kvalitetsförsäkrad

  100% Pengarna-Tillbaka-Garanti

 • Fri frakt på beställningar över

  499kr

 • Låga Priser

  Hitta billigare och få tillbaka mellanskillnaden

Koprofagi för hund

120 Soft Chews | Mjukt tuggtillskott
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Har din hund någonsin visat det otrevliga beteendet att vilja äta sin egen avföring? Koprofagi för hund är ett smaskigt och mjukt kosttillskott framtaget för att motverka att din pälskling gör just detta. De naturliga ingredienserna, såsom palmlilja, persilja och kamomill, är till för att förändra smaken och lukten på din hunds avföring, och på så sätt medverka till att avbryta det oönskade beteendet. Kosttillskottet kan även ge din hund en fräschare andedräkt.

 • Motverkar förtäring av avföring
 • Bidrar till friskare andedräkt
 • Gjort med naturliga ingredienser
 • Med palmlilja, persilja och kamomill
 • Mjuka tuggtillskott som är lätta att få i hunden
 • Kyckling och baconsmak
 • Glutenfri
 • GMP
 • Cruelty-Free

Vad är Koprofagi för hund?

Det är ingen nyhet att hundar ibland gör märkliga och eventuellt otrevliga saker, och koprofagi är en av de värsta saker de kan få för sig att göra. Detta beteende, även känt som avföringsätande, är när hunden äter sin egen eller en annan hunds bajs. Även om det för oss människor kan verka väldigt absurt, så är det faktiskt väldigt vanligt med koprofagi hos hundar, och det kan ha ett flertal orsaker. En av anledningarna kan vara ren nyfikenhet, då hundar har en förmåga att vilja prova på olika saker, vilket i vissa fall betyder att de äter något som de inte borde äta. Koprofagi kan också vara till följd av stress eller matsmältningsproblem, så det är viktigt att ta reda på orsaken som ligger bakom ett nytt beteende.

Hur man handskas med koprofagi

Om du undrar hur man får stopp på detta extremt oönskade beteende så finns det som tur är några åtgärder som kan tänkas fungera. Det första du vill göra är att ta tag i det problem som ligger bakom beteendet; antingen nyfikenhet, allmänt trots eller medicinska problem. En annan åtgärd är små förändringar i den miljö där hunden rör sig, såsom att alltid se till att plocka upp efter dem så att där inte finns något hundbajs att äta. Ytterligare ett alternativ är att jobba med träning via positiva metoder och hundgodis, och där är just specifikt framtagna koprofagiprodukter väldigt hjälpsamma.

Nyckelingredienser

Yucca Schidigera

Palmlilja
Palmlilja växer och frodas i varma delar nord- och sydamerika, samt i Karibien. Den används ofta för just husdjur, speciellt när det handlar om luktrelaterade problem. Plantan sägs ska kunna minska på lukten från hundens avföring, samt även motverka gasiga hundmagar.

Parsley Leaf

Persiljeblad
Denna livfulla örtväxt används ofta som dekorering i maträtter, men kan faktiskt vara väldigt bra för din hund! Persilja ger hunden en friskare andedräkt, vilket är perfekt när man vill få stopp på koprofagi. Som ett extra plus innehåller persilja vitaminer, mineraler, protein och fiber som är bra för matsmältningen.

Chamomile

Kamomill
Denna liljeliknande blomma är välkänd för sina förmåner för oss människor, men kamomill kan också ha massor av fördelar för våra hundar! De lugnande egenskaperna hjälper till att lugna hundens mage, och eftersom matsmältningsproblem kan bidra till koprofagi så är det väldigt viktigt att tarmfunktionen fungerar som den ska.

Instruktioner

Är du en av många hundägare som alltid får kämpa för att få hunden att äta upp sina vitaminer eller mediciner? Här på Animigo förstår vi hur frustrerande det kan vara, och det är därför som denna potentiella koprofagi-behandling är i formen av ett mjukt kosttillskott. De är mjuka och i lagom storlek, smakar gott och kan lätt misstas för en smaskig hundgodis.

Små hundar
(Upp till 18 kg)
1 mjukt kosttillskott dagligen
Mellanstora hundar
(19kg-36kg)
2 mjukt kosttillskott dagligen
Stora hundar
(36kg+)
4 mjukt kosttillskott dagligen

Ingredienser

Torrjäst, glycerin, potatisflingor, linfrön, palmlilja (9.7%), rapsolja, persiljeblad, kamomill, maltodextrin, tapioka.

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 4.5

94% baserat på 10 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Min jack Russel har den dåliga vanan att äta bajs och jag hoppas att det här ska hjälpa till att avvänja honom!

  V small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Perfekt med tillskott i form av hundgodis! Min valp älskar dem

  O small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Jag har verkligen provat allt för att få min hund att sluta med detta beteende, men det här är det första som verkar ge lite effekt.

  M small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Jag vet inte varför min hund plötsligt började äta andra hundars avföring, men nu har han tur nog slutat.

  F small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Det funkar som lovat och min hund har dessutom mindre besvär med gaser i magen. Rekommenderas varmt!

  P small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Lätt att ge åt hunden eftersom det ser ut som tuggpinnar. Jag måste nog använda det lite längre för att se skillnad.

  M small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Har försökt ge min hund kosttillskott i pillerform förut, och det är verkligen omöjligt! De här är verkligen mycket lättare att ge!

  E small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Min mops äter alltid bajs, och det är så sjukt äckligt… för ja, sen kommer han ju liksom och vill slicka mig i ansiktet! Hur som helst! Har precis börjat med de här och de verkar fungera faktiskt! Life savers...

  A small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Tack! Äntligen något som funkar!! Hade get upp hoppet där

  J small logo of leading supplement brand since 2005, animigo