Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Denti-Care i pulverform

60 g Pulver | Tillskott för Tandhygien för hund och katt Animigo

Katter och hundar är vana vid att använda sin mun för att utforska världen. Därför är det oerhört viktigt att vi försäkrar oss om att våra fyrbenta vänner har tillgång till produkter av högsta kvalitet för att vårda och skydda munnen, så att de hålls friska och glada. Animigo vill därför stolt presentera Denti-Care i pulverform, ett oralt kosttillskott som är utformat för att hjälpa till att ge ditt husdjur en fräsch andedräkt, samtidigt som det hjälper till att skydda och förbättra tandhälsan.

  • Formel med dubbelverkan
  • Hjälper till att skydda och vårda munnen
  • Ger en fräsch andedräkt
  • Gjord på helt naturliga ingredienser
  • Med granatäppleextrakt och pepparmintsolja
  • Lätthanterligt pulver
  • GMP
  • Cruelty-Free
229
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Vikten av tandvård

Vi människor är noggranna med att regelbundet se efter vår fysiska hälsa och vårt välbefinnande. De flesta av oss försäkrar oss om att vi har friska tänder och en fräsch andedräkt genom grundliga tandvårdsrutiner både morgon och kväll. Vi kan nu dela med oss av dessa rutiner till våra katter och hundar, som dessutom behöver det mer än oss, då de använder sina munnar och tänder mer än vi gör!

Denti-Care i pulverform

Våra produktexperter på Animigo har slitit för att framställa Denti-Care i pulverform, en 2-i-1 tandvårdsprodukt som både rengör tänderna och friskar upp munnen. Den har framställts med en vetenskaplig metod, för att skydda och vårda hunden och kattens munnar. Det vårdande pulvret är gjort av helt naturliga ingredienser, som Granatäppleextrakt, Alger och Pepparmyntsolja. Pepparmyntsoljan är särskilt viktig eftersom dess mintarom har en uppfriskande effekt, som ger en fräschare andedräkt och bidrar till god hygien.

Alger
Alger

Det kanske låter som att detta är en ingrediens som passar bättre för fiskar, men faktum är att alger är rika på mineraler och vitaminer som kan bidra till att stödja tandköttet och tandhälsan.

Pepparmyntsolja
Pepparmyntsolja

En av de vanligaste, uppfriskande naturmedlet för tand- och munvård, Pepparmyntsolja, har lagts till i formulan för att bidra till att ge husdjuret en naturligt fräsch andedräkt.

Granatäpple
Granatäpple

Granatäpple är inte bara en smakrik frukt, de är även fulla med vitaminer som är ypperliga för husdjurens tänder! Bland annat C-vitamin som stöder tandhälsan och E-vitamin som har en skyddande effekt.

Instruktioner

Det vanligaste problemet med kosttillskott är att husdjuren helt enkelt vägrar ta tabletter. Denti-Care i pulverform kan däremot enkelt kan blandas i deras mat eller vatten, utan att de märker det. Pulvret är även utformat så att det fastnar i munnen och rengör tänder medan de tuggar.

Katter och Små Hundar
(upp till 10kg)
1 Skopa om Dagen
Mellanstora Hundar
(10kg-25kg)
2 Skopor om Dagen
Stora Hundar
(25kg+)
3 Skopor om Dagen

Ingredients

Algmjöl, Torrjäst, Naturliga smakämnen, Granatäppleextrakt (Punica granatum), Essentiell Pepparmyntsolja, Essentiell Persiljefröolja.

Läs mer
Denti-Care i pulverform 60 g Pulver | Tillskott för Tandhygien för hund och katt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.82% baserat på 11 Recensioner

Verifierat Köp

Jag är väldigt nöjd med resultaten, min hunds tänder har aldrig varit så friska

B Brendan
Verifierat Köp

Min katt äter mycket fisk, vilket gör så att andedräkten luktar över hela huset. Det här pulvret hjälpte oss att bli av med lukten.

J Jake
Verifierat Köp

Både min hund och min katt är gamla och avskyr att ta kosttillskott, vilket gör det svårt att ta hand om dem. Jag blev lättad över att det var så lätt att blanda ner pulvret i maten.

C Caitlin
Verifierat Köp

Det var så lätt att ge dem, och jag märkte resultat efter bara en skopa!

J Jess
Verifierat Köp

Jag ville ge min pudel bättre tandhygien så jag beställde hem det här pulvret. Fin förpackning och lättanvänt. Jag har börjat ge det till min hund och kommer att återkomma när jag vet hur det fungerar!

S Stephanie
Verifierat Köp

Hunden luktar inte så illa ur munnen längre så det verkar fungerar. Enkelt att strö över maten

B Benny
Verifierat Köp

Bra produkt! Min hund har inte alls lika mycket plack som förr. Rekommenderas varmt

A Anna
Verifierat Köp

Min katt totalvägrar att borsta tänderna så det här är ett utmärkt alternativ. Han gillar inte smaken så mycket men det går bra om man blandar ner det i mindre portioner

M Margaretha
Verifierat Köp

Väldigt nöjd!

M Marianne
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter