Multivitaminer och Mineraler för hundar och katter

Fodertillskott för hundar och katter

 • Köp 1 299Kr 339Kr
 • Köp 2 538Kr 598Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 717Kr 897Kr Du sparar 20%
  • Gratis frakt*

Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Vitamintillskott med mineraler för hundar och katter
 • För immunförsvaret, hälsa och välbefinnande
 • Fodertillskott med 18 olika vitaminer och mineraler
 • 365 tabletter med kycklingsmak
 • 100% Nöjdhetsgaranti
 • GLUTENFRI
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • NÖJDHETSGARANTI
 • LAKTOSFRI

Varför ge sin hund eller katt Animigo vitamintillskott med mineraler?

Vitaminer och mineraler är väsentliga för flera av hundens och kattens kroppsliga funktioner: de kan bidra till normalt immunförsvar, hjärnhälsa, energi, skelett, leder, hud, päls och matsmältning.

Det kan dock vara svårt att tillgodose din hunds eller katts behov av vitaminer och mineraler enbart genom mat och här kan Animigos Multivitaminer och Mineraler vara det perfekta valet.

Fodertillskottet innehåller 18 olika mineraler och vitaminer, och kan övervägas om du misstänker att hundens eller kattens dagliga behov av vitaminer och mineraler inte täcks av den dagliga kosten.

Ensidig kost med till exempel utfodring av enbart kött eller fisk kan kräva ett fodertillskott för att göra kosten näringsmässigt komplett.

Det är just därför som Animigos Multivitaminer och Mineraler innehåller bland annat järn, zink, vitamin C, E, B och A samt flera andra viktiga vitaminer, så att din hund eller katt kan tillgodose sina näringsbehov och även få nödvändigt stöd för att ha ett starkt immunförsvar, vacker päls, starka ben och leder och allmän hälsa.

Hur många tabletter ska jag ge min hund eller katt?

Vi rekommenderar att du ger din hund eller katt sin dagliga dos av vitamintillskott enligt tabellen nedan. För att underlätta för dig och din hund eller katt kan du krossa tabletten/tabletterna och strö över det i maten om du har svårigheter med att ge din hund/katt tillskottet direkt i munnen.

Ingredienser:

Vitaminer: C-vitamin (askorbinsyra), E-vitamin (D-alfa-tokoferylsuccinat), Vitamin B6 (Pyridoxal HCI), Vitamin B3 (Niacinamid), Vitamin B2 (Riboflavin), A-vitamin (Retinylacetat), Vitamin B1 (Tiaminhydroklorid), Vitamin B5 (Kalciumpantotenat), Vitamin B9 (Folsyra), Vitamin B7 (D-biotin), Vitamin B12 (Metylkobalamin). Spårelement: Järn (Järnfumarat), Jod (Kaliumjodid), Zink (Zinkoxid), Koppar (Kopparoxid), .Förtjockningsmedel: Microkristallin cellulosa

Vilken smak är Animigos vitamintillskott för hundar och katter?

Våra vitamintillskott, som innehåller 18 olika mineraler och vitaminer, smakar kyckling för att göra det lättare för din hund eller katt att äta och svälja tabletterna.

Kan jag krossa tabletterna och ha det i vattnet/maten?

Ja, om du tycker att det är svårt att ge din katt eller hund vitamintillskott oralt kan du krossa dem och hälla dem i hundens eller kattens mat eller vattenskålen.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen?

Den rekommenderade dagliga dosen beror på ditt husdjurs vikt. 1 tablett för hundar och katter upp till 4 kg, 2 tabletter för hundar mellan 5-22 kg, 3 tabletter för hundar mellan 23-45 kg, 4 tabletter för hundar över +46 kg.

När kan hunden eller katten förvänta sig att känna en effekt?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att vitamintillskottet ges dagligen i minst 3 månader.

Kan alla hundar och katter ta fodertillskott?

Vårt multivitamin och mineraler kan ges till praktiskt taget alla hundar och katter. Men om hunden eller katten är dräktig, digivande eller genomgår medicinsk utvärdering bör du konsultera en veterinär före användning. Ej avsedd för hundar eller katter under 12 veckors ålder.

Finns det biverkningar av att ta ditt fodertillskott?

Tillskottet är tillverkat av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du håller dig till den dagliga dosen och läser ingrediensförteckningen för eventuella allergier.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Multivitaminer & Mineraler för Hundar
Multivitaminer & Mineraler för Hundar

365 Tabletter | 15 viktiga vitaminer och mineraler

299Kr 339Kr

+
Laxolja för Hund & Katt
Laxolja för Hund & Katt

500 ml Vätska | Fiskolja för Hund & Katt

199Kr 215Kr

+
Probiotika för hundar
Probiotika för hundar

120 Tabletter | Tuggtillskott för bättre matsmältning

299Kr

1 Produkt(er)

299Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(165)
4 Stjärnor
(49)
3 Stjärnor
(6)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

Reviews 4.5

94.03% baserat på 220 Recensioner

Verifierat Köp

Gör susen för pälskvalitén

S Silje
Verifierat Köp

Mycket bra produkt

J Jessica A
Verifierat Köp

Bra och prisvärd produkt.

E E P
Verifierat Köp

Jag var lite orolig för att vanlig hundmat inte har tillräckligt med näringsämnen så jag tycker att det här ger en bra boost.

L Lennart
Verifierat Köp

Min hund vägrar svälja piller och tabletter så det här var ju toppen!

L Linda
Verifierat Köp

Min yorkie hade väldigt tovig och glanslös päls men efter att jag började ge honom multivitaminer ser han mycket fräschare ut.

J Johanna
Verifierat Köp

Min hund är 10 år gammal men är fortfarande frisk och kry. Vitaminerna har nog hjälpt på traven.

P Peter
Verifierat Köp

Jag tar själv alltid vitaminer på morgonen och sedan jag hittade dessa tuggtillskott får även mina hundar sina dagliga vitaminer innan frukost.

N Nina
Verifierat Köp

Jag har inte riktigt tänkt på det förut men hundar är ju som människor på många sätt! Jag tar alltid C-vitamintillskott på morgonen, men jag har verkligen aldrig tänkt på att Archie (min hund) kanske också behöver det. Så ja, jag tänkte att jag skulle testa ge honom de här, och nu när jag har läst om hur bra de är så kommer jag nog fortsätta köpa hem dem!

A Andreas
Verifierat Köp

Vi är supernöjda! Har en hund som verkligen är sjukt kräsen med mat och hundgodis, och jag trodde inte att hon skulle gilla de här heller… men hon älskar dem! Jättenöjd!

A Alina

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar