God Jul! Få en extra julklapp idag**

Calming Aid för hundar

120 tabletter | Naturligt lugnande för hundar

Stress hos hundar

Brukar din hund skälla som tok eller kanske springa och gömma sig när det är mycket höga ljud omkring? Precis som med människor så kan djur lida av rädslor och extrem stress, något som är vanligt när man reser eller när de måste vara ensamma istället för med sina älskade familjemedlemmar. Det kan vara väldigt svårt att helt skydda dem från de saker som gör dem rädda, men oavsett hur rädslan visar sig (ylande, vankande, skakningar eller destruktiva beteenden) så är det viktigt att hitta en metod för att stressiga moment ska gå så lätt och smärtfritt som bara möjligt. Man kan testa att distrahera dem genom att exempelvis ge dem roliga leksaker att fokusera på, eller så kanske en lång promenad innan det är dags för ett eventuellt stressmoment kan hjälpa! Att ha radion på när man inte är hemma kan till exempel vara bra för hundar med separationsångest, och i övrigt så kan det vara en smart idé att prova på ett kosttillskott som eventuellt kan balansera hundens stressnivåer och hålla dem i schack.

Nyckelingredienser i Calming Aid för hundar

Instruktioner

När man vill komplettera sin lurviga väns dagliga näringsintag så finns det flera olika sätt att göra det på.

Varning: Kosttillskott ska inte ersätta din hunds balanserade kost. Om din hund går på några mediciner ska du rådfråga din veterinär innan användning. Ge inte denna produkt till djur som är dräktiga eller diar.

Ingredienser

L-teanin, Magnesium (som magnesiumcitrat), bulkmedel: maltodextrin, dikalciumfosfat, kiseldioxid och risstärkelse, antiklumpningsmedel: Magnesiumstearat, Smak: Nötkött tillsatsvitaminer: L-Taurin, Vitamin B1 (som tiamin HCL), Smakämnen: Citronmelissuplver, Passionsblommaextrakt, Ashwagandha-extrakt

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(16)
4 Stjärnor
(6)
3 Stjärnor
(8)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

82.58% baserat på 30 Recensioner

Verifierat Köp

Jag har inte använt produkten så länge än, så jag kan inte säga hur den fungerar på min hund. Återkommer gärna om några veckor.

A Annika K
Verifierat Köp

Har hjälp oss så vi fått en lugnare hund.

A Annika K
Verifierat Köp

Tror att den funkar. Hunden har ätit 1 burk och är lite lugnare och har inte så stora besvär av gastrit som förut.

U Ulla
Verifierat Köp

Hjälper matsmältningen.

U Ulla
Verifierat Köp

Vet inte riktigt om den är så lugnande. Vår hund äter inte tabletterna heller, så måste mosa ner dem i maten.

A Anna M
Verifierat Köp

Produkten är jätte bra men dessvärre så är det alltid problem att få hem dom. Animigo strular alltid med leveransen! Så vi har helt slutat att beställa därifrån.

M Magnus S
Verifierat Köp

Redan första dagen kom det ett åskväder inrullande på kvällen och döm om min förvåning då min vovve låg kvar och bara lyssnade. I vanliga fall springer hon och gömmer sig och hässjar oavbrutet i flera timmar efter att åskan dragit vidare.

S Susanne
Verifierat Köp

Hjälper matsmältningen.

U Ulla
Verifierat Köp

Vet ej om det hjälper än. Min hund får äta det i förebyggande syfte innan nyårsraketerna.

I Irene B
Verifierat Köp

frakten gick utan större bekymmer men produkten ger inte den effekten jag hoppats på när det gäller min hund. jag kan tyvärr inte se någon förändring alls.

I Isabelle B

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar