Calming Aid för hundar

120 Tabletter | Avslappnande tabletter
WeightWorld

Översikt

När våra älskade husdjur känner sig stressade så är det klart att vi vill hjälpa till! I de flesta fall så går det dock inte att undvika stressande situationer, men vi kan hitta sätt att hjälpa våra hundar när det händer. Calming Aid för hundar är smaskiga tabletter med naturliga ingredienser, speciellt framtagna för att hjälpa din hund att slappna av när det blir stressigt. Det blir lättare att handskas med jobbiga situationer med de här tuggbara och smakrika kosttillskotten för en stressfri tillvaro!

 • Perfekt för resor och separationsångest
 • Praktiskt vid nyårsraketer och åska
 • Ny och förbättrad formula
 • Vårdande kamomill & passionsblomma
 • Lättagna tabletter
 • Med kycklingsmak
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Vegetarisk
 • Laktosfri
 • Köp 1 139Kr
 • Köp 2 250Kr 278Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 333Kr 417Kr Du sparar 20%

Stress hos hundar

Brukar din hund skälla som tok eller kanske springa och gömma sig när det är mycket höga ljud omkring? Precis som med människor så kan djur lida av rädslor och extrem stress, något som är vanligt när man reser eller när de måste vara ensamma istället för med sina älskade familjemedlemmar. Det kan vara väldigt svårt att helt skydda dem från de saker som gör dem rädda, men oavsett hur rädslan visar sig (ylande, vankande, skakningar eller destruktiva beteenden) så är det viktigt att hitta en metod för att stressiga moment ska gå så lätt och smärtfritt som bara möjligt. Man kan testa att distrahera dem genom att exempelvis ge dem roliga leksaker att fokusera på, eller så kanske en lång promenad innan det är dags för ett eventuellt stressmoment kan hjälpa! Att ha radion på när man inte är hemma kan till exempel vara bra för hundar med separationsångest, och i övrigt så kan det vara en smart idé att prova på ett kosttillskott som eventuellt kan balansera hundens stressnivåer och hålla dem i schack.

Nyckelingredienser i Calming Aid för hundar

Chamomile
Kamomill

Kamomill kan vara otroligt avslappnande för din hund, precis som en kopp kamomillte kan hjälpa en människa när det känns stressigt. Plantans naturligt lugnande egenskaper kan också vara bra för stressrelaterade problem med matsmältningen.

Passion Flower
Passionsblomma

Denna klättrande vinstock med aromatisk blommor har använts i flera år som ett lugnande medel eftersom det kan hjälpa till att lugna sinne, kropp och mage. Det kan också hjälpa din hund att sova en lugn natts (eller dags) sömn.

Ginger
Vitamin B8

Vitamin B8 triggar kroppen till att frigöra kalcium, som är välkänt för att se till så att information tar sig genom nervsystemet. I sin tur kan ett produktivt nervsystem också dämpa känslor av ångest och oro, så det kan absolut spela en stor roll i att hjälpa till att hålla din hund lugn.

Instruktioner

Small Dogs
Små hundar
(upp till 4 kg)
1 tablett dagligen
Medium Dogs
Mellansmå hundar
(5kg-22kg)
2 tabletter dagligen
Large Dogs
Mellanstora hundar
(23kg-45kg)
3 tabletter dagligen
Large Dogs
Stora hundar
(46kg+)
4 tabletter dagligen

När man vill komplettera sin lurviga väns dagliga näringsintag så finns det flera olika sätt att göra det på.

Varning: Kosttillskott ska inte ersätta din hunds balanserade kost. Om din hund går på några mediciner ska du rådfråga din veterinär innan användning. Ge inte denna produkt till djur som är dräktiga eller diar.

Ingredienser

Taurin (L-Taurin), Vitamin B8 (Inositol), L-Theanin, Matricaria Chamomilla (Kamomill) Blommapulver, Passiflora (Passion) Blompulver, Vitamin B1 (Tiamin HCL), Magnesium (Magnesiumcitrat), Smaksättning: Kyckling, Bulkmedel: Maltodextrin och dikalciumfosfat, klumpförebyggande medel: magnesiumstearat och kiseldioxid, kapselskal: HPMC (hypromellos)

Vårt Erbjudande

Du kanske även gillar