Gratis frakt vid köp över 599 kr

Calming Aid för hundar

120 Tabletter | Avslappnande tabletter

Översikt

När våra älskade husdjur känner sig stressade så är det klart att vi vill hjälpa till! I de flesta fall så går det dock inte att undvika stressande situationer, men vi kan hitta sätt att hjälpa våra hundar när det händer. Calming Aid för hundar är smaskiga tabletter med naturliga ingredienser, speciellt framtagna för att hjälpa din hund att slappna av när det blir stressigt. Det blir lättare att handskas med jobbiga situationer med de här tuggbara och smakrika kosttillskotten för en stressfri tillvaro!

  • Perfekt för resor och separationsångest
  • Praktiskt vid nyårsraketer och åska
  • Ny och förbättrad formula
  • Vårdande kamomill & passionsblomma
  • Lättagna tabletter
  • Med kycklingsmak
  • Glutenfri
  • Laktosfri
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Stress hos hundar

Brukar din hund skälla som tok eller kanske springa och gömma sig när det är mycket höga ljud omkring? Precis som med människor så kan djur lida av rädslor och extrem stress, något som är vanligt när man reser eller när de måste vara ensamma istället för med sina älskade familjemedlemmar. Det kan vara väldigt svårt att helt skydda dem från de saker som gör dem rädda, men oavsett hur rädslan visar sig (ylande, vankande, skakningar eller destruktiva beteenden) så är det viktigt att hitta en metod för att stressiga moment ska gå så lätt och smärtfritt som bara möjligt. Man kan testa att distrahera dem genom att exempelvis ge dem roliga leksaker att fokusera på, eller så kanske en lång promenad innan det är dags för ett eventuellt stressmoment kan hjälpa! Att ha radion på när man inte är hemma kan till exempel vara bra för hundar med separationsångest, och i övrigt så kan det vara en smart idé att prova på ett kosttillskott som eventuellt kan balansera hundens stressnivåer och hålla dem i schack.

Nyckelingredienser i Calming Aid för hundar

Instruktioner

När man vill komplettera sin lurviga väns dagliga näringsintag så finns det flera olika sätt att göra det på.

Varning: Kosttillskott ska inte ersätta din hunds balanserade kost. Om din hund går på några mediciner ska du rådfråga din veterinär innan användning. Ge inte denna produkt till djur som är dräktiga eller diar.

Ingredienser

Taurin (L-Taurin), Vitamin B8 (Inositol), L-Theanin, Matricaria Chamomilla (Kamomill) Blommapulver, Passiflora (Passion) Blompulver, Vitamin B1 (Tiamin HCL), Magnesium (Magnesiumcitrat), Smaksättning: Kyckling, Bulkmedel: Maltodextrin och dikalciumfosfat, klumpförebyggande medel: magnesiumstearat och kiseldioxid, kapselskal: HPMC (hypromellos)

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

MYCKET BRA

reviews 4

53.33% baserat på 2 Recensioner

Verifierat Köp

Jag har inte använt produkten så länge än, så jag kan inte säga hur den fungerar på min hund. Återkommer gärna om några veckor.

A Annika K
Verifierat Köp

Har hjälp oss så vi fått en lugnare hund.

A Annika K

Du kanske även gillar