Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Animigo Pet's Paw and Nose Balm

60 ml Balsam | Lugnande och återfuktande salva

Till skillnad från människor, som bär skor för att skydda sina fötter, får hundar och katters tassar stå ut med mycket. Den känsliga huden kan drabbas av skador, sprickor och klåda som kan göra trampdynorna torra och skrovliga. Denna vårdande och lindrande salva är utformad med naturliga ingredienser som är utmärkta för små känsliga nosar och spruckna tassar.

  • Vårdar och återfuktar tassar och nosar
  • Berikad med mandelolja, olivolja och kokosolja
  • Lättabsorberad för omedelbar effekt
  • Hjälper mot skador orsakade av snö, värme, salt och sand
  • Lugnande för områden med känslig hud
  • Passar både katter och hundar
  • Alla storlekar och raser
  • Alla storlekar och raser
129
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Mer

Mångsidig nos- och tassalva för katter och hundar

Föreställ dig hur våra fötter skulle se ut om vi inte hade skor. Hundar och katters känsliga trampdynorna utsätts dagligen för påfrestningar som kan ge upphov till skador. Att använda en lugnande tassalva som en förebyggande åtgärd är ett bra sätt att ta hand om ditt husdjurs tassar när de är utomhus, särskilt i ogynnsamma väderförhållanden.

Husdjurens känsliga trampdynor kan lätt bli torra och spricka. Detta ökar risken för att snö fastnar mellan deras tår, vilket kan leda till frostskador. En fuktgivande tassalva skapar ett isolerande skydd runt trampdynorna. I likhet med trampdynorna kan även hundens eller kattens ömtåliga nos bli torr, sprucken eller skrovlig.

Denna vårdande salva innehåller trygga och naturliga ingredienser som är lämpliga för tassar och nosar. Den innehåller inga giftiga ämnen eller kemikalier som kan vara skadliga för ditt husdjur. Salvan kan användas alla årstider för att skydda huden mot kyla, het sand, grova ytor, salt och svampinfektioner.

Ingredienser

Jojobaolja
Jojobaolja

Jojobaolja är naturligt rik på flera essentiella fettsyror och vitaminer. Den är återfuktande, skonsam mot huden och orsakar inte irritation.

Mandelolja
Mandelolja

Detta är en populär bärarolja som ofta föredras eftersom den innehåller vitamin A, B1, B2, B6 och E, mineraler, protein och glykosider. Den absorberas snabbt, återfuktar huden och hjälper mot torrhet och klåda.

Lavendelolja
Lavendelolja

Denna olja är trygg och skonsam för husdjur. Den är känd för att ha en lugnande och vårdande effekt på röd och irriterad hud.

Extra jungfruolivolja
Extra jungfruolivolja

Olivolja innehåller fuktgivande squalene och antioxidanter som är fördelaktiga för huden. Den näringsrika olja bildar ett hållbart skyddande lager på huden när den appliceras.

Kokosolja
Kokosolja

Kokosolja innehåller rikligt med viktiga näringsämnen och dess tjocka konsistens kan hjälpa till att bevara hudens fuktbalans.

Bivax
Bivax

Bivax anses ha antibakteriella egenskaper och används på grund av detta ofta i vårdande salvor. Det är en helt naturlig ingrediens som hjälper till att lugna och mjuka upp huden.

E-vitamin
E-vitamin

E-vitamin är en kraftfull antioxidant som ger näring och skyddar huden mot UV-strålar och fria radikaler.

Hur används nos- och tassalva för katter och hundar?

Denna lugnande nos- och tassalva är enkel att använda. Öppna bara behållaren ovanifrån och applicera försiktigt salvan på ditt husdjurs nos eller tassar. För bäst resultat rekommenderar vi att du använder produkten innan läggdags, så att den får verka under natten. På det här viset kan du även minska risken för att ditt husdjur slickar bort salvan. Om du använder salvan under dagen kan du försöka distrahera din hund eller katt med en tuggpinne eller någon annan godbit, så att salvan hinner absorberas ostört. Använd produkten regelbundet för maximal effekt.

Ingredienser:

Simmondsia chinensis, simmondsia chinensis (jojoba) fröolja, hydrerad söt mandelolja, vitt bivax, cera microcristallina, lavandula angustifolia, lavandula angustifolia (lavendel)olja, extra jungfruolivolja, kokosolja, bivax, karnaubavax, E-vitamin.

Läs mer
Animigo Pet's Paw and Nose Balm 60 ml Balsam | Lugnande och återfuktande salva

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.33% baserat på 11 Recensioner

Verifierat Köp

Bara använt den i några dagar men har redan börjat se en förbättring på hundens nos.

M Monika D
Verifierat Köp

Den var jätte bra När den äntligen kom de tog en lång tid

K Kristina L
Verifierat Köp

Används på nos och redan efter 2 ggn insmörjning så såg nosen bättre ut

C Carina E
Verifierat Köp

Fungerar fint! Använder lite då och då vid behov på nosen, inte testet på tassarna.

M Minja
Verifierat Köp

Den har verkligen läkt min dvärgpinshers tassar

M Melinda
Verifierat Köp

Tassarna blir mjuka och fina

M My
Verifierat Köp

Mysigt att smörja med och luktar gott

L Lilian
Verifierat Köp

Funkar

C Charlotta
Verifierat Köp

Riktigt bra tassalva

C Charlotta
Verifierat Köp

Skön och smidig salva

A Anna-Maria
Verifierat Köp

Bra och mjukgörande för små tassar

L Linn
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter