Urinary Aid för hundar

120 Tabletter | Tablettillskott med tranbär

Översikt

 • För välfungerande urinvägar
 • Ny och förbättrad formula
 • Stärker kroppens immunförsvar
 • Med tranbär och D-mannose
 • Rikt på vitaminer och mineraler
 • Lättuggade kosttillskott
 • Smak av nötkött

Har din hund problem när den ska kissa? Urinary Aid för hundar är goda och mjuka kosttillskott, utformade för att främja friska och välfungerande urinvägar hos din hund. Detta kosttillskott med de naturliga ingredienserna tranbär och D-mannose är fullt av vitaminer och mineraler, något som även är bra för hundens immunsystem!

 • GLUTENFRI
 • CERTIFIERAD HÖG KVALITET
 • Alla storlekar och raser
 • EXPERT FORMULA
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Inkontinens hos hundar

Inkontinens är när en rumsren hund plötsligt börjar kissa inne, och när de tappar förmågan att kontrollera sin urinblåsa. Detta kan ha flera olika orsaker, som exempelvis hormonförändringar, skada och/eller infektion. Man märker ofta detta genom att hunden kissar på ovanliga ställen. Det kan vara bra att uppsöka en veterinär för att försäkra sig om att det inte beror på något allvarligt och därefter kan man prova på naturliga metoder och matvaror som eventuellt kan hjälpa till att återställa balansen i urinvägarna.

Tranbärens hemlighet

Tranbär är inte bara något som ska ätas vid jul, utan något som är bra att förtära året om! Dessa små mirakelbär är fulla av näringsämnen, vilket gör dem till en ingrediens med förvånansvärt många fördelar. Hos hundar så används tranbär främst för att behandla och lindra urinvägsproblem, eftersom att de innehåller något som kallas procyanidiner, något som är känt för att reglera antalet bakterier som rör sig och stannar i urinvägarna. När det blir för många bakterier samlade så kan det leda till urinvägsinfektioner samt inkontinens, vilket förklarar varför tranbär kan vara en sånt mirakeltillskott när det gäller just denna typ av problem. Forskning har även visat på att tranbär ska vara bra mot andra sorters urinvägsproblem, och det är alltså bra med tranbär i förebyggande syfte året om, och inte bara när det redan uppkommit problem.

Ingredienser i Urinary Aids för hundar

Instruktioner

För bästa resultat så kan man dela upp dagsransonen på två, så att man ger hälften på morgonen och resten på kvällen, och sen så upprepar man det varje dag i tre veckor. Därefter så kan man dra ner lite och ge den dagliga dosen endast två gånger i veckan. För att göra det så lätt som möjligt för din hund att få i sig alla dessa näringsämnen, så har vi på Animigo tagit fram tuggbara tillskott som är både goda och lättuggade för din hund.

Ingredienser

Tranbärsfruktpulver (Vaccinium Macrocarpon), D-Mannose, Dikalciumfosfat, Mikrokristallin Cellulosa, Magnesiumstearat, Tillsatser: Smakämnen: Lakritsrotspulver (Glycyrrhiza Glabra), Astragalus Rotpulver (Astragalus Membranaceus), Nötkötts smak.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(115)
4 Stjärnor
(37)
3 Stjärnor
(12)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

92.00% baserat på 164 Recensioner

Verifierat Köp

Inga tecken på fortsatta problem eller uvi

J Johanna B
Verifierat Köp

Jättenöjd med den

S Susanna
Verifierat Köp

inte hunnit använda så länge

K Katarina J
Verifierat Köp

Hjälper våran Grand Danois med diabetes men tidigare utförande var lättare att ge godare

J Jan-Olof L
Verifierat Köp

Tack min papegoya fungerar bra

Y Yenson C
Verifierat Köp

Så bra tillskott! Hjälper min tik att slippa uvi :)

O Olivia H
Verifierat Köp

Hjälper vid urinbesvär !

I Ingrid A
Verifierat Köp

Fungerar bra !

I Ingrid A
Verifierat Köp

Funkar bra för oss!

A Alma
Verifierat Köp

Malle (min belgiska vallhund) har de här som sitt favoritgodis typ!

A Anna-Sofia

Du kanske även gillar