Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Urinary Aid för hund

60 Soft Chew Tablets | Mjuka tuggtillskott med tranbär

Har din hund problem när den ska kissa? Urinary Aid för hund är goda och mjuka kosttillskott, utformade för att främja friska och välfungerande urinvägar. Detta kosttillskott med de naturliga ingredienserna tranbär och röd solhatt kommer i form av köttsmakande tuggtillskott som är fullt av vitaminer och mineraler, något som även är bra för hundens immunsystem!

  • För välfungerande urinvägar
  • Stärker kroppens immunförsvar
  • Med tranbär och röd solhatt
  • Rikt på vitaminer och mineraler
  • Lättuggade kosttillskott
  • Smak av kycklinglever och bacon
  • Glutenfri
  • GMP
  • Cruelty-Free

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.


Inkontinens hos hundar

Inkontinens är när en rumsren hund plötsligt börjar kissa inne, och när de tappar förmågan att kontrollera sin urinblåsa. Detta kan ha flera olika orsaker, som exempelvis hormonförändringar, skada och/eller infektion. Man märker ofta detta genom att hunden kissar på ovanliga ställen, och det kan vara bra att uppsöka en veterinär för att försäkra sig om att det inte beror på något allvarligt, och därefter kan man prova med naturliga metoder och matvaror som eventuellt kan hjälpa till att återställa balansen i urinvägarna.

Tranbärens hemlighet

Tranbär är inte bara något som ska ätas vid jul, utan något som är bra att förtära året om! Dessa små mirakelbär är fulla av näringsämnen, vilket gör dem till en ingrediens med förvånansvärt många fördelar. Hos hundar så används tranbär främst för att behandla och lindra urinvägsproblem, eftersom att de innehåller något som kallas procyanidiner, något som är känt för att reglera antalet bakterier som rör sig och stannar i urinvägarna. När det blir för många bakterier samlade så kan det leda till urinvägsinfektioner samt inkontinens, vilket förklarar varför tranbär kan vara en sånt mirakeltillskott när det gäller just denna typ av problem. Forskning har även visat på att tranbär ska vara bra mot andra sorters urinvägsproblem, och det är alltså bra med tranbär i förebyggande syfte året om, och inte bara när det redan uppkommit problem.

Ingredienser i Urinary Aid för hund

Tranbär
Tranbär

Tranbär är inte bara bra för urinvägarna, utan även gott att äta och fullt av näringsämnen. Tranbär ska innehålla fibrer, vitamin C, E och K, plus koppar, pantotensyra och mangan.

Röd solhatt
Röd solhatt

Den röda solhatten är en planta i liljefamiljen, och är bra för både hundar och människor. Den ska kunna stärka immunförsvaret och göra kroppen mer motståndskraftig, och studier länkar den även till hälsosamma och välmående urinvägar.

Torrjäst
Torrjäst

Torrjäst är naturligt och säkert att använda i tillskott för hundar, och det har ett högt näringsvärde med många hälsofördelar. Näringsämnena i torrjäst inkluderar bland annat krom, kalium, selen, järn, magnesium och zink, samt B-vitaminer.

Instruktioner

För bästa resultat så kan man dela upp dagsransonen på två, så att man ger hälften på morgonen och resten på kvällen, och sedan upprepar man det varje dag i tre veckor. Därefter så kan man dra ner lite och ge den dagliga dosen endast två gånger i veckan. För att göra det så lätt som möjligt för din hund att få i sig alla dessa näringsämnen, så har vi på Animigo tagit fram tuggbara tillskott som är både goda och lättuggade för din hund.

Små hundar
(Upp till 6 kg)
1 tuggtillskott dagligen
Räcker i ca 30 dagar
Mellanstora hundar
(7kg-22kg)
1-2 tuggtillskott dagligen
Räcker i ca 15-30 dagar
Stora hundar
(23kg+)
2 eller fler tuggtillskott dagligen
Räcker ca 15 dagar

Ingredienser

Glycerin, potatisflingor, torrjäst, linfrö, rapsolja, maltodextrin, tranbärspulver (8.4%), röd solhatt i pulver (4.8%), mahoniarot, astragalus membranaceus, tapioka, läkemalva.

Läs mer
Urinary Aid för hund 60 Soft Chew Tablets | Mjuka tuggtillskott med tranbär

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(9)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

87.69% baserat på 12 Recensioner

Verifierat Köp

Inga tecken på fortsatta problem eller uvi

J Johanna B
Verifierat Köp

Jättenöjd med den

S Susanna
Verifierat Köp

Funkar bra för oss!

A Alma
Verifierat Köp

Malle (min belgiska vallhund) har de här som sitt favoritgodis typ!

A Anna-Sofia
Verifierat Köp

Lätt att använda! 5 stjärnor

E Elin
Verifierat Köp

Min hund gillar dem, de ser ut som vanligt hundgodis.

M Melissa
Verifierat Köp

Min hund brukade ha urinvägsinfektion väldigt ofta, men det här har varit till stor hjälp. Vi är väldigt nöjda.

F Frida
Verifierat Köp

Verkar fungera bra och de är lättare att ge än tabletter.

J Janne
Verifierat Köp

Jag är nöjd med köpet

H Harry
Verifierat Köp

Bra produkt som har sparat oss från många besök hos veterinären!

V Valter
Verifierat Köp

Jag beställde detta eftersom min franska bulldog hade problem med urinvägarna. Han är väldigt kräsen med det här tycker han om.

L Lidia
Verifierat Köp

Bra produkt, prisvärt och hunden äter snällt upp dem. Toppen!

E Emilia
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter