Gurkmeja för hund och katt

Tillskott för Ledvård

Översikt

Vi på Animigo förstår vikten av era katters och hundars aktiva livsstil och även de utmaningar som den medför. Av den anledningen har vi utformat ett praktiskt tillskott av Gurkmeja, som är utvecklad för att hjälpa till att stödja ditt husdjurs ledhälsa på ett naturligt sätt, så att de kan ha en rolig och aktiv livsstil utan besvär och komplikationer i lederna.

  • Utformat för friska leder
  • Framställt av naturliga ämnen
  • Med 95% ren Gurkmejarot
  • Högkvalitativ blandning av Gurkmeja
  • Blandning för ledhälsa som innehåller glukosamin
  • Med smak av bacon & nötkött
  • Glutenfri

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vikten av Ledhälsa

Lederna är oerhört viktiga både i människors kroppar och i våra husdjurs, de bildar broar som håller ihop våra rörelser och lägger grunden för de aktiviteter som våra husdjur vill genomföra. Genom att ta hand om din katts eller din hunds ledhälsa försäkrar du dig om att de hålls smidiga, flexibla och rörliga när de blir äldre.

Användning av Gurkmeja

Nyckelingrediensen i vårt tillskott för ledvård är, som namnet antyder, ren Gurkmejarot. Denna färgglada rot har varit en grundsten i panasiatisk mat genom tiderna, men denna unika kryddstarka ingrediens har även flera betydande fördelar. Den innehåller det aktiva ämnet Curcumin, som har använts som ett naturmedel för att hjälpa till att hämma inflammationer i åratal. Detta är viktigt för ditt husdjurs ledvård, eftersom inflammationer i lederna är en av de främsta orsakerna till ledkomplikationer.

Nyckelingredienser

Högkvalitativ Gurkmejeblandning
Högkvalitativ Gurkmejeblandning

Denna superblandning består av 95% ren Gurkmejerot, Kanel och Piperin, som alla är utmärkta ingredienser för ledproblem, som svullnad och stelhet.

Blandning för Ledhälsa
Blandning för Ledhälsa

Denna härliga blandning består Glukosamin, Kondroitin, MSM och Hyaluronsyra, välkända ingredienser inom vård av led- och benhälsa för husdjur.

Naturliga smakämnen
Naturliga smakämnen

Lorem Ipsum

Instruktioner

Det är ganska vanligt att katter och hundar inte vill ta kosttillskott, om det inte ser ut eller smakar som vanlig mat. Detta tillskott med Gurkmeja kommer dock med köttsmak, för att göra det godare och mer tilltalande för kräsna husdjur. De kan dessutom öppnas och blandas ner i maten för att göra det ännu enklare för din hund eller katt att ta sitt tillskott.

Katter & Små Hundar
(upp till 4kg)
½ Tablett om Dagen
Mellanstora Hundar
(5kg-17kg)
1 Tablett om Dagen
Mellanstora Hundar
(18kg-35kg)
1 ½ Tablett om Dagen
Stora Hundar
(36kg+)
2 Tablett om Dagen

Ingredients:

Curcumin från Gurkmejarot, Gurkmejarot, Kanel (Ceylon), Piperin (Svartpeppar), Glukosamin, Kondroitin av svin, MSM, Hyaluronsyra, Kalciumkarbonat, Stearinsyra, Baconsmak, Nötleverpulver, Vegetabilisk magnesiumstearat, PEG 8000, Torrjäst, Rosmarinpulver, Silikon

Gurkmeja för hund och katt Tillskott för Ledvård

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.00% baserat på 11 Recensioner

Verifierat Köp

Ingen konstighet upptäckts hos min 15 år hund.... Rekommenderas

E Elisabete M
Verifierat Köp

10/10 Jag har har försökt få min katt att ta något för sin svans i en evighet och denna slukade hon i sig på en gång!

R Rushpal
Verifierat Köp

Min hunds bakben har blivit lite stela på senaste tiden, han börjar bli ganska gammal nu och är inte lika energisk som förr. Efter att jag började ge honom dessa verkar han ha piggnat till lite.

M Marina
Verifierat Köp

Jag köpte detta efter att min katt trillade från köksbordet och började halta. Det kom fram väldigt fort efter att jag beställde och nu verkar hon redan vara bättre.

F Faris
Verifierat Köp

Min hund måste vara 90 i hundår nu, så han springer inte lika mycket som förr. Tabletterna håller honom borta från soffan så han kan lunka med.

S Stephen
Verifierat Köp

Men hund är mer lekfull och aktiv sedan jag började ge honom detta

B Bo
Verifierat Köp

Lätt att ge åt hunden då de smakar kött, jag önskar bara att det fanns fler i förpackningen!

M Mille
Verifierat Köp

Jag använder själv tillskott med gurkmeja och tycker att de ger bättre immunförsvar speciellt på vintern. Jag tycker att det är bra att det nu finns som tillskott även för hundar.

S Siv
Verifierat Köp

Det brukar vara svårt att ge piller åt katten, men det här funkar bra

A Ann-Charlotte
Verifierat Köp

Jag brukar ge Gurkmeja tillskott åt min Jack russell efter långa promenader för att ge lite extra stöd åt lederna

I Isabell
Verifierat Köp

Grymt bra produkt!

O Omar

Du kanske även gillar