Fiskolja för hund och katt

Mjuka kapslar av torskleverolja

Översikt

Kan även våra husdjur ha nytta av de revolutionerande hälsofrämjande fördelarna med torskleverolja? Med 550 mg per kapsel så kan detta kosttillskott spela en viktig roll för att naturligt vårda din fyrbenta väns ben och led-hälsa. Med rikliga mängder omega-3 samt A-vitamin och D-vitamin så har det även visat sig kunna göra nytta för hundens eller kattens tänder, hjärta, skinn och päls.

  • För ben, leder, hjärta och hud
  • Innehåller fettsyror som EPA, DHA och DPA
  • Rik källa till omega-3
  • D-vitamin för friska ben
  • För hundar och katter i alla storlekar
  • Lätta att svälja
  • Alla storlekar och raser
  • Glutenfri
  • GMP
  • Cruelty-Free

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig.

Fiskolja för hund och katt

Fiskoljor är fulla av näringsämnen! De innehåller omega-3 i rikliga mängder, samt välgörande och hälsofrämjande A-vitamin och D-vitamin. Tack vare detta så kan Fiskolja ha stor effekt på din pälsklings hälsa och välmående. Fiskolja innehåller naturliga mängder A-vitamin, något som är känt för att stärka immunförsvaret samt bidra till frisk hud och ögonhälsa. Det innehåller även D-vitamin vilket är bra för benen i kroppen samt för tänderna. Hälsofördelarna med Fiskolja länkas dock främst till två fettsyror som är rika på omega-3 - Eikosapentaensyra (EPA) och Dokosahexaensyra (DHA). Dessa två är båda viktiga fettsyror för kroppen som måste fås från externa kostkällor, vilket är orsaken till att vi valt torskleverolja för just vårt tillskott.

Fördelar med torskleverolja

Bones & Joints
Ben & Leder

I takt med att våra djur åldras så kan ben och leder börja värka och göra ont. Torskleverolja används ofta för att stärka ben och leder på djupet på ett naturligt sätt, så att din hund eller katt ska få må bra i många långa år.

Heart Health
Hjärta

Precis som hos människor så är torskleverolja ett populärt kosttillskott för hjärtat. Det används ofta för att vidhålla hälsosamma triglyceridnivåer samt för att gynna balansen mellan blodtryck och kolesterol.

Skin & Coat
Hud & Päls

Torskleverolja motverkar torrhet och irritation i ditt husdjurs hud, och medverkar till en friskare hud och en finare päls. Det kan också hjälpa till att reducera fällning av hår samt ge pälsen lyster.

Instruktioner

Alla vet hur svårt det kan vara att få våra husdjur att vilja ta kosttillskott och vitaminer. Våra lättsvalda kapslar med Fiskolja gör processen lite lättare. De är små nog för att kunna gömmas i hunden eller kattens mat, och mjuka nog för att inte märkas. Mjuka kapslar är ett utmärkt alternativ för de som tycker att det är krångligt att få i sina djurvänner hårda piller.

Små hundar och katter
(under 10 kg)
1/2 kapsel dagligen eller 1 kapsel varannan dag.
Mellanstora hundar
(10-20kg)
1 kapsel dagligen
Stora hundar
(20-40kg)
2 kapslar dagligen

Ingredienser

Torskleverolja (fisk), retinolacetat, kolekalciferol, gelatinkapsel (gelatin, glycerin, renat vatten).

Fiskolja för hund och katt Mjuka kapslar av torskleverolja

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(8)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

87.27% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Jag brukar inte köpa kosttillskott till min hund, för det är verkligen jättesvårt att få henne att ta dem!!! Spelar ingen roll om man gömmer i maten, utan hon hittar dem jämt… MEN! Sen provade vi de här och hon verkar inte ens märka att hon får i sig dem! Är så nöjd!

C Cassandra
Verifierat Köp

Inget att klaga på! Våra hundar har börjat fälla mindre, och tror att de här kanske kan vara anledningen till det. Tummen upp!

J Johan
Verifierat Köp

Ett suveränt tillskott som ger hunden mjuk och fin päls!

A Agneta
Verifierat Köp

Jag har länge sökt efter ett bra kosttillskott att ge till min hund och bestämde mig för detta eftersom det är gjort på naturliga ingredienser och för att kapslarna är lätta att ge. Både jag och hunden är nöjda!

G Gustaf
Verifierat Köp

Toppen!

A Adam
Verifierat Köp

Kapslarna luktar illa men hunden gillar dem och verkar må bra av dem!

E Emma
Verifierat Köp

Bra och prisvärt!

A Arnold
Verifierat Köp

Veterinären rekommenderade fiskolja och vår hund verkar faktiskt piggare och gladare nu.

A Anette
Verifierat Köp

Jag beställde detta åt min tax som började bli stel i lederna och nu orkar hon med längre promenader. Hennes hud och päls ser dessutom bättre ut. Suveränt!

M Magnus
Verifierat Köp

Soft gel-kapslarna är lätta att ge! Mycket bättre än hårda piller eller vätska. Jag har redan beställt mer.

H Heidi

Du kanske även gillar