Multivitamin i pulverform

Vitamintillskott för hund och katt

Översikt

Vi på Animigo vet att alla katter och hundar är olika. Vi frågade oss själva om vi inte kan framställa ett kosttillskott som kan förbättra vitaliteten för alla husdjur på ett naturligt sätt. Nu har vi utvecklat vårt Multivitamin i pulverform, ett högkvalitativt tillskott fullt av vitaminer och mineraler, noggrant utvalda för att stödja hälsan och välbefinnandet hos ditt älskade husdjur.

  • Idealisk för aktiva och arbetande hundar
  • Kan stödja lakterande husdjur
  • Användbar vid återhämtning
  • Rik på vitaminer & mineraler
  • Med Taurin som ger energi
  • Lätthanterlig pulverform
  • GMP
  • Cruelty-Free

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Att Underhålla Vitaliteten hos Katter och Hundar

Din katt eller hund är din lojala vän, och det är bara rättvist att du vill erbjuda den bästa tänkbara levnadsstandarden för dem. Att ha en god hälsa handlar mest om träning, vård och en balanserad kost, men det finns även andra kompletterande faktorer för att optimera dina livliga följeslagares vitalitet, som du enkelt kan lägga till i deras dagliga rutin. Det kan bidra till att din katt eller hund får ut det mesta av livet.

Multivitamin i pulverform

Denna mångsidiga, interna formula för katter och hundar är ett kraftfullt tillskott som har framställts omsorgsfullt av ett brett utbud av aktiva naturliga ingredienser, så att den kan skräddarsys för att passa ditt husdjurs behov. Detta tillägg innehåller en nyttig blandning av vitaminer och mineraler som din lilla följeslagare kanske inte får från sin normala kost, vilket bidrar till att stödja deras allmänna välbefinnande och vitalitet. Det innehåller även ingredienser som Arginin och Taurin, som kan stödja tillväxt, återhämtning och ge energi.

Mikronäringsämnen
Mikronäringsämnen

Detta tillskott är inte bara gjort med mångsidigt syfte, utan det innehåller även en mångsidig multivitamin- och mineralsammansättning. Vitaminer och mineraler är viktiga för att upprätthålla god hälsa och en känsla av välbefinnande.

Taurin
Taurin

Vårt Multivitamin i pulverform passar utmärkt för husdjur som är aktiva eller arbetar, och därför ingår även Taurin, en naturlig ingrediens som även ingår i energidrycker och kan ge ditt husdjur en energiboost.

Arginin
Arginin

Arginin är en av de mest kända Aminosyrorna. Det är en byggsten för alla proteiner i din katt eller hunds kropp och proteinsyntesen är en viktig process för muskeltillväxt och -reparation.

Instruktioner

Gillar din hund eller din katt inte när du ställer fram kosttillskott till dem? Med Multivitamin i pulverform behöver du inte oroa dig, eftersom det här tillskottet kommer i otroligt enkel pulverform. Du kan alltså blanda ner det i ditt husdjurs vanliga mat för fantastiska hälsofördelar utan att de lägger märke till det.

Katter & Små Hundar
(upp till 5kg)
1 Gram
Mellanstora Hundar
(5kg-15kg)
2 Gram
Mellanstora Hundar
(15kg-30kg)
3 Gram
Stora Hundar
(30kg+)
4 Gram

Ingredients

Vitamin A, Vitamin D, Cholinklorid, Taurin, Metionin, Arginin, Niacinamid, Vitamin E, Vitamin K, Vitamin B2, Pantotensyra, Vitamin B1, Vitamin B6, Folsyra, Biotin, Vitamin B12, Mangan,Järn, Zink, Selen, Koppar, Jod

Multivitamin i pulverform Vitamintillskott för hund och katt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.64% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Jag beställde nyligen det här för min collie. Jag visste inte att ett sådant här tillskott existerade. Hon jobbar väldigt hårt och har varit till stor hjälp för mig och min familj i flera år, så det ger mig sinnesro att även jag kan ta hand om hennes välbefinnande.

J Jeff
Verifierat Köp

Min katt behövde återhämta sig efter att hon fött ungar. Jag hörde att det kan behövas lite hjälp på traven, så jag gav henne detta och hon blev piggare på en gång.

J Jaquiline
Verifierat Köp

Väldigt bra kosttillskott. Jag är mycket nöjd med hur det har påverkat mina husdjur hittills.

M Madeline
Verifierat Köp

Bra värde för pengarna..Jag har en katt och en burk av detta räcker hur länge som helst och katten verkar må bra av det.

J James
Verifierat Köp

Jag ger detta till både min katt och min hund och det är inga problem för dem att ta det. Jag blandar bara fort ner det i maten innan de märker! Bra för kräsna husdjur!

S Suresh
Verifierat Köp

Ett bra tillskott med allt i ett. Jag brukar ge det när min hund är lite hängig och behöver en extra boost.

J Joakim
Verifierat Köp

Lätt att blanda ner i hundmaten och har definitivt gjort min 10 åriga tik lite piggare

L Leffe
Verifierat Köp

Vår hund har känslig mage så vi brukar ge honom kosttillskott för att se till att han får i sig tillräckligt med vitaminer. Animigos multivitaminpulver är en ny favorit eftersom det är så lätta att strö över maten.

L Lotta
Verifierat Köp

Jag har bara hunnit använda det i några veckor men det verkar lovande

A Andreas
Verifierat Köp

Jag är nöjd med beställningen och min hund har fått tjockare och glansigare päls sedan jag började ge honom vitaminer.

P Paul

Du kanske även gillar