Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Leave-In Balsam för hund

Pälsvård i sprayformat för hund

Är du trött på att reda ut tovor i din hunds päls? Animigos Leave-In Balsam för hund är en lättanvänd spray som löser upp knutar och tovor i pälsen. Tack vare sheasmörets och kokosoljans fantastiska återfuktande egenskaper, hjälper denna djurvänliga pälsvårdsprodukt till att släta ut hundens päls, samtidigt som det vårdar huden och gör pälsen silkeslen och fräsch.

  • Hjälper mot knutar i pälsen
  • Gör pälsen fräsch och väldoftande
  • För en mjuk, len & glansig päls
  • Med Sheasmör & Kokosolja
  • Fräsch doft av grapefrukt
  • Balancerad pH-värde
  • GMP
  • Cruelty-Free

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.


Att reda ut hundens päls

Hundar älskar att springa omkring och rulla runt och även om de själva njuter av det leder det ofta till att deras päls blir trasslig. Att vårda din hunds päls när den är full med knutar och tovor är inte alltid lätt, och det är ännu svårare för långhåriga hundar. Lyckligtvis finns det hjälpmedel i form av groomingprodukter som kan hjälpa dig att få din hunds päls i toppskick. Identifiera först vilka områden som har knutar och tovor. När du vet vilka delar du ska fokusera på kan du applicera ett naturlig utredningsmedel. På detta vis undviker du ihärdig borstning och gör det skonsammare för din lurviga vän. Efter att du applicerat ämnet borstar du bara pälsen försiktigt tills den är len och tovfri. Det fantastiska med att använda ett utredningsmedel eller en tovspray är att de inte bara hjälper till att hantera trasslig päls, utan även förhindrar att tovor och knutar uppstår i framtiden, så att pälsen hålls vacker och välvårdad.

Leave-In Balsam för hund nyckelingredienser

Sheasmör
Sheasmör

Sheasmör är känt för sina naturliga fuktgivande egenskaper som är fantastiska för både människor och hundar. Det kan hjälpa till att lugna och ge fukt åt huden och pälsen, samt varsamt hjälpa till att reda ut tovig och torr päls.

Kokosolja
Kokosolja

En annan bra naturlig fuktgivare, Kokosoljan, är utmärkt för din hunds hud och päls. Den kan inte bara hjälpa till att reda ut knutar, utan kan också bidra till att återuppliva pälsen och göra den silkeslen och oemotståndligt mjuk.

Eteriska Oljor
Eteriska Oljor

Eteriska oljor är perfekta för ditt husdjur eftersom de hjälper till att återfukta huden och pälsen och låser in nödvändig fukt. De kan även hjälpa till att skydda mot bakterier och få pälsen att se frisk och välvårdad ut.

Instruktioner

Skaka noggrant innan användning och spraya sedan direkt på hundens päls. Undvik kontakt med ögon, nos, mun och genitalier. Borsta försiktigt igenom pälsen för att reda ut knutar och upprepa vid behov. Leave-In Balsam för hund är idealisk att använda för att fräscha upp pälsen mellan bad, före dusch eller efter extra vilda lekar.

Ingredienser

Renat vatten, Butyrospermum, Parkii (Sheasmör), Kokosolja, Växtbaserat Emulgeringsmedel, Vegetabiliskt Glycerin, Kaliumsorbat, Blandning av Eteriska oljor.

Läs mer
Leave-In Balsam för hund Pälsvård i sprayformat för hund

Våra ambassadörer

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.64% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Min hund går på många utställningar och det kan vara en mardröm att borsta hennes långa päls ibland. Det här har hjälpt och doftar underbart

P Penny
Verifierat Köp

Lättanvänt, doftar gott och irriterar inte min hunds hud

S Sandra
Verifierat Köp

Uppfyllde alla förväntningar! Jag har rekommenderat det här till hela kennelklubben.

A Agneta
Verifierat Köp

Det här gjorde susen för min collies päls

T Tina
Verifierat Köp

Lätt att använda och doftar gott

S Susse
Verifierat Köp

Lätt att använda då man inte behöver skölja ur produkten. Min malteservalp har normalt känslig hud men reagerade inte på detta. Jag använder även schampo och balsam från animigo och tycker att kombinationen fungerar bra och gör pälsen enklare att vårda.

V Vanessa
Verifierat Köp

5 stjärnor

A Affe
Verifierat Köp

Mild och bra produkt som gör pälsen glansig utan att irritera hunden eller lukta för starkt.

M Marina
Verifierat Köp

Jag brukar spraya på lite efter att jag badat hunden och sedan snabbt borsta ut de värsta knutarna. Lättanvänt och behändigt.

E Emmelie
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter