Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Hud & Päls Schampo

200 ml Schampo | Schampo för djurets hud och päls

Att hålla din fyrbenta följeslagare välskött verkar mest som en strävan efter skönhet, men ditt husdjurs päls är en viktig del av deras kropp och har en betydande inverkan på deras allmänna hälsa och välbefinnande. En viktig del för att ge dem en bättre livskvalitet är ta hand om deras päls och Animigos Hud & Päls Schampo hjälper dig med detta.

  • För att rengöra och deodorisera ditt husdjur
  • Gjord på naturliga ingredienser
  • Hjälper till att skydda huden & pälsen
  • Behaglig doft
  • Mild och skonsam för huden
  • Passar för alla typer av päls
  • GMP
  • Cruelty-Free
319
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Mer

Vikten av en ren päls

Din katts eller hunds fluffiga päls är inte bara ett skydd mellan husdjurets hud och främmande faktorer på utsidan. Den är även en viktig del av skötseln av deras allmänna välbefinnande. Av denna orsak kan det vara till stor nytta för dig att ge omsorg och uppmärksamhet åt ditt husdjurs päls ganska regelbundet. Om du lämnar ditt husdjurs päls ovårdad kan det leda till skador eller svampinfektioner, för att inte tala om hemsk lukt!

Hud & Päls Schampo

Animigos unika Hud & Päls Schampo är ett omsorgsfullt skräddarsytt vårdande pälsschampo, som har formulerats för att stödja alla faser av ditt husdjurs päls. Först och främst syftar det till att rengöra och deodorisera din katts eller din hunds päls, för att göra den vacker och väldoftande. Därtill innehåller den även en mängd naturligt aktiva ingredienser utvalda för att skydda pälsen från besvär som torrhet, irritation och parasiter. Sist men inte minst har detta schampo utformats för att skapa lödder i alla pälstyper, vilket lämnar en fräsch doft och gör det hela till en problemfri badupplevelse.

Directions

Steg 1 Blöt ner ditt husdjurs päls ordentligt med varmt vatten innan du applicerar schampot.
Steg 2 Applicera schampot längs med husdjurets rygg och massera in löddret i pälsen. Lägg till mera varmt vatten vid behov.
Steg 3 Låt schampot verka, helst upp till cirka 5 minuter för att ingredienserna ska ha bäst effekt, om ditt husdjur tillåter det.
Steg 4 Skölj noga av schampot med varmt vatten. Skölj två gånger för att försäkra dig om att du har fått bort allt.

Ingredients

Glycerin, Aqua (Vatten), Natrium C14-16 Olefinsulfonat, Kokamid DEA, Propylenglykol, Natriumtiosulfat, PEG-120 Metylglukosdioleat, Parfym, Salicylsyra, Polyqvaternium-10, Para-Kloro Meta-Cresol, Natriumhydroxid, Pantenol, Cyanokobalamin, Cinnamal, Amyl Cinnamal, Eugenol.

Läs mer
Hud & Päls Schampo 200 ml Schampo | Schampo för djurets hud och päls

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.45% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Jag var väldigt glad över hur effektiv produkten är för min hund. Hon är en stor Basset, så ni kan tänka er att det var en mardröm att tvätta henne, men det här schampot var lätt att använda för hennes päls.

R Rakel
Verifierat Köp

Min katt är underbar, väldigt tillgiven och äventyrlig, men stackarn stinker verkligen, så det här var utmärkt. Nu doftar han riktigt gott och jag behöver inte oroa mig när jag har gäster.

M Michael
Verifierat Köp

Jag beställde detta eftersom min hund började lukta väldigt illa. Det här hjälpte faktiskt, speciellt eftersom han luktade fuktigt och jag har hört att fukt kan leda till infektioner, så nu fick jag det ur världen!

J James
Verifierat Köp

Jag fick precis schampot så jag har inte format en fullständig åsikt ännu, men än så länge är jag mycket imponerad över hur bra det har varit för vår familjehund.

D Dan
Verifierat Köp

Jag gillade verkligen det här för min katt, hon är liten och har väldigt känslig hud, så detta var som gjort för henne!

J Jenny
Verifierat Köp

Fungerar bra för min franska bulldog som har känslig hud. Jag tycker att hans eksem har minskat sedan vi bytte till det här schampot.

M Minna
Verifierat Köp

Doftar underbart och pälsen blir mjuk och fluffig.

P Paulina
Verifierat Köp

Min hund brukar få klåda av schampo men det här är milt för huden och passar honom.

N Ninni
Verifierat Köp

Vänligt bemötande och suverän kundtjänst!

A Amelia
Verifierat Köp

Doftar gott och får hundens päls att känns ren och välmående.

E Eva-Lotta
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter