Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Calming Aid för katt

60 Soft Chews | Naturligt lugnande för stressad katt

Ibland är det omöjligt att undvika stress i din katts vardag, genom att kanske dammsuga eller göra det där nödvändiga veterinärbesöket. För katter som lätt blir nervösa så kan Calming Aid för katt vara den ultimata lösningen. Framtaget med högkvalitativa och naturliga ingredienser - dessa goda och mjuka tuggtillskott kan vara precis vad din katt behöver för att känna sig lugn och avslappnad. Tack vare att de är både lättuggade och goda så blir det enklare att handskas med stressiga situationer för både dig och din katt.

  • Hjälper till i stressiga situationer
  • Perfekt vid höga ljud och resor
  • Bra för separationsångest
  • Med ingefära för oroliga magar
  • Mjuka och lätta att tugga
  • Smak av kycklinglever och bacon
  • Probiotika
  • Glutenfri
  • GMP
  • Cruelty-Free
279
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Mer

Katter och stress

Har du varit med om att din katt gömmer sig under soffan när det är mycket höga ljud, att de kanske springer iväg när du dammsuger eller att de verkar oroliga och stressade när de måste åka bil? Det kan vara ett tecken på att katten känner ångest, stress och press i dessa situationer, och även om det kan vara svårt att låta bli att utsätta dem för dessa saker, så kan vi åtminstone hjälpa dem att handskas med stressen när det händer. En av de bästa teknikerna är att försöka distrahera genom att kanske sätta på radion när man inte är hemma, att ge dem en rolig ny leksak eller att jobba på att få dem att känna sig säkra i sin transportbur. Ett annat smart tips är att ge katten ett naturligt och växtbaserat kosttillskott för att hjälpa dem att slappna av.

Ingredienser i Calming Aid för katt

Torrjäst
Torrjäst

Torrjäst är ett helt naturligt kosttillskott för katter, som innehåller krom, selen, kalium, järn, magnesium och zink, samt massor av B-vitaminer. Dessa kan hjälpa din katt att slappna av och må bra.

Kamomill
Kamomill

Kamomill kan vara otroligt avslappnande för din katt, precis som en kopp kamomillte kan hjälpa en människa när det känns stressigt. Tack vare plantans naturligt lugnande egenskaper så kan den också vara bra för problem med matsmältningen.

Ingefära
Ingefära

När katter känner sig stressade, och speciellt när de är ute och reser, så kan de börja må dåligt. Ingefära ska vara bra mot illamående samt mot spänd och orolig mage och kan hjälpa din katt genom dessa situationer.

Att ge katten mjuka tuggtillskott

Det finns flera olika alternativ när du vill ge din katt lite extra näring. Många katter tycker inte om att ta små piller och pastiller, och då kan det vara enklare med ett tuggbart tillskott som smakar gott. Dessa har en perfekt storlek för katten, är lätta att tugga och smakar köttigt och gott, så att kissen ska kunna njuta av att få i sig den näring den behöver!

Instruktioner

För katter äldre än 12 veckor: Ge två mjuka tuggtillskott ca 30 minuter innan en eventuellt stressig situation uppstår (om möjligt). Ge inte fler än två per 12 timmar, och se till att det alltid finns rent dricksvatten tillgängligt.

Ingredienser

Glycerin, potatisflingor, torrjäst, linfrö, rapsolja, tapioka, kamomill, ingefära (0.04%).

Läs mer
Calming Aid för katt 60 Soft Chews | Naturligt lugnande för stressad katt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(8)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

86.15% baserat på 12 Recensioner

Verifierat Köp

Verkar som om katterna blev lugnare och de kräktes inte i burarna. Vi åkte 28 mil med dom och de är inte vana med att åka bil.

M Mary A
Verifierat Köp

Funkar på alla fyra här hemma och används vid stressiga situationer

E Erika N
Verifierat Köp

Min katt är livrädd för smällare och fyrverkerier, och även om det inte har försvunnit helt så har de här absolut hjälpt! Inte riktigt lika jobbigt längre.

K Kristin
Verifierat Köp

Precis vad vi har letat efter! Min katt har inga problem med att tugga i sig de här, och vi använder dem innan vi åker till veterinären, som har varit ett jätteproblem för oss tidigare.

L Lovisa
Verifierat Köp

Ja brukar ge detta istället för vanligt kattgodis ibland, min katt älskar det

T Tanya
Verifierat Köp

Perfekt att ge till katten innan bilresor

D Dennis
Verifierat Köp

Min hittekatt är väldigt känslig och blir lätt stressad, så jag brukar ge tuggbitarna innan jag går ut om jag är borta längre än vanligt eller om vi får gäster.

U Ulla
Verifierat Köp

Jag brukar ge tuggbitar till katten innan situationer som kan göra henne stressad. Mycket bättre än starka mediciner som bara gör henne dåsig.

E Elina
Verifierat Köp

Det här kan jag verkligen rekommendera!!

T Tom
Verifierat Köp

Min katt älskar dem och de gör susen innan långa bilresor

K Karin Andersson
Verifierat Köp

Bra och prisvärd produkt. Snabb frakt

J Johan
Verifierat Köp

Den här produkter har verkligen fått vår katt att bli lugnare.

A Amal
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter