Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Brain Health för kognitiv förmåga

45 Tabletter | Kognitivt Stöd för hund och katt

Det är allmänt känt att det är viktigt för alla djur (inklusive människor) att man inte bara tar om den fysiska hälsan, utan även sköter om det mentala välbefinnandet. Genom att ta hand om ditt husdjurs hjärna från tidig ålder och sedan uppehålla stödet genom åren, lägger du en stabil grund för ett friskt och lyckligt liv för din hund eller katt. Vi har utformat Brain Health för att hjälpa dig lägga denna viktiga grund för din fyrbenta vän.

  • Avsedd för hjärnan & immunfunktionen
  • Idealisk för åldrande & mogna husdjur
  • Komplex vitaminblandning
  • Med Glukosamin & Kondroitin
  • Förstärkt med Ginseng
  • För husdjur i alla åldrar
  • Glutenfri
  • GMP
  • Cruelty-Free
229
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Ta hand om ditt husdjurs hjärna

Hundens hjärna är väldigt komplex och den är en extremt smart medlem av djurriket. Av denna anledning måste deras hjärnor och mentala hälsa hållas i utmärkt skick för att de ska kunna leva ett långt, lyckligt liv. Detta kan göras genom att se till att de inte är uttråkade, genom att ge dem leksaker och träning, samt genom att ge dem rätt näring för en frisk hjärna. Detta kan göras genom maten, men det bästa sättet att ta hand om hjärnan för alla åldrar kan vara genom att ge dem ett tillskott som är framställt för deras mentala välbefinnande.

Hjärnhälsa

Animigo betraktar ditt husdjur som en helhet. De förstår att man bör ge husdjuret en bra start på livet för att främja det allmänna välbefinnandet, men detta är en process som behöver underhållas livet ut, även under de sista sköra åren. Brain Health är ett tillskott i tablettform, som har framställts av en mängd olika ingredienser. Detta inkluderar Glukosamin, ett aktivt aminosocker som har studerats i stor utsträckning för sin inverkan på ledproblem; en faktor som är relevant speciellt för äldre husdjur. Det innehåller även Vitamin B6 vilket bidrar till nervsystemets normala funktion samt Vitamin C som är känt för att stödja naturlig immunitet.

E-Vitamin
E-Vitamin

E-vitamin är ett mikronäringsämne som passar utmärkt i detta tillskott, eftersom det är känt för att bidra till att skydda celler från oxidativ stress. Ett problem som ifall lämnat obehandlad kan leda till skador på husdjurets hjärna.

Magnesium
Magnesium

Magnesium är en av de mest betydelsefulla mineralerna som används i ditt husdjurs kropp. Det bidrar till nervsystemets normala funktion, en kroppsfunktion som är nödvändig för att underhålla hjärnans funktioner.

Zink
Zink

Zink är utan tvekan en av de mest mångsidiga mineralerna på grund av dess många användningsområden i kroppen. Det är viktigt för husdjurens hjärnhälsa eftersom det är känt för att bidra till normal psykologisk funktion.

Instruktioner

Ett av de största problemen när man försöker ge kosttillskott åt sin hund eller katt är att de vägrar ta dem, eller spottar ut dem. Brain Health för kognitiv funktion är däremot utvecklat med kräsnare fyrbenta kamrater i åtanke, så att tabletten lätt kan brytas sönder och blandas ner i ditt husdjurs mat.

Små Katter
(upp till 2.5kg)
½ tablett dagligen
Stora Katter
(2.5kg+)
1 tablett dagligen
Små Hundar
(upp till 10kg)
2 tabletter dagligen
Mellanstora Hundar
(11kg-30kg)
3 tabletter dagligen
Stora Hundar
(30kg+)
4 tabletter dagligen

Ingredients

Kalciumkarbonat, Dikalciumfosfat, Torrjäst, Akacia, Smakämnen, Glukosamin, Kondroitinsulfat, Tranbärsextrakt, Magnesiumkarbonat, Ginseng Extrakt, Vitamin B5, Vitamin C, Vitamin E, Taurin, Vitamin B3, Vitamin B1, Vitamin B6, Seleniserad jäst, Vitamin B2, Zinksulfatheptahydrat, Vitamin A, Vitamin D3, Grön Lövmussla, Vitamin B12, Biotin.

Läs mer
Brain Health för kognitiv förmåga 45 Tabletter | Kognitivt Stöd för hund och katt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.64% baserat på 11 Recensioner

Verifierat Köp

Min hund kan inte få nog av det, och det sägs att man inte kan lära gamla hundar sitta!

D Dave
Verifierat Köp

Vi har haft vår katt hur länge som helst, men vi tyckte att det var på tiden att ge henne något extra för att hålla henne frisk, dessa piller har fungerat utmärkt hittills.

J Jenny
Verifierat Köp

Jag har haft min Yorkshire Terrier i över 10 år nu och hon börjar bli lite grå, men lunkar fortfarande med. Jag bestämde mig för att ge henne detta för lite extra stöd och det verkar verkligen fungera, för det verkar som att hon har förlorat några år, vilket gör mig väldigt glad.

E Estelle
Verifierat Köp

Jag har försökt hitta ett passande tillskott för min 9-åriga schäfer ett tag nu men han spottar ut allt jag ger honom. Den här smulade jag ner i hans vatten och han drack upp det på en gång!!!

M Malcolm
Verifierat Köp

Min katt älskar det och jag med! 10/10!

K Kirsty
Verifierat Köp

Jag har lärt min hund många trick och fortsätter att träna och lära honom nya grejer. Jag har använt detta ett bra tag nu och är nöjd med produkten.

C Casper
Verifierat Köp

Jag hoppas att detta ska hjälpa till att hålla min katt frisk så länge som möjligt, han är redan 12 år gammal

H Helena
Verifierat Köp

Fungerar fint

L Lennart
Verifierat Köp

Jag tycker att min hund verkar mer fokuserad och alert sedan vi började använda det här. Bra och prisvärd produkt.

M Marcus
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter