Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Stress Support

90 Kapslar | Lugnande vård för hund och katt

Det är inte roligt varken för oss eller för våra husdjur när de känner sig oroliga. Animigos tillskott som kan skydda mot Stress är gjord på naturligt lugnande ingredienser som får din fyrbenta vän att slappna av under stressiga situationer. Du kan ge tillskottet till ditt husdjur innan en resa, innan oväder eller om de har separationsångest då de är ensamma.

  • Naturligt avslappnande tillskott
  • Stöd vid stressiga situationer
  • Lugnande Citronmeliss & Kamomill
  • Blandning av essentiella vitaminer
  • För Katter & Hundar i alla storlekar
  • Ät hela eller blanda med mat
249
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Varför blir husdjur stressade?

Om ditt husdjur gömmer sig för höga ljud, vankar omkring och börjar skälla eller yla när du går ut, kan det tyda på att de är stressade. Husdjur kan precis som människor bli ängsliga och oroliga. Det kan bero på olika faktorer som åskväder, att de träffar nya människor, vid resor eller när de separeras från sina ägare. Tyvärr så går många av dessa situationer inte att undvika helt, men det finns sätt att göra dem mindre jobbiga. Börja med att minimera dessa tillfällen så mycket som möjligt och försök att distrahera dem med något; lämna på radion när du går ut eller ge dem en rolig leksak att leka med så att de får något annat att tänka på. Ett annat bra alternativ är att använda naturligt lugnande tillskott för att få dem att slappna av vid tillfällen då du är medveten om att de kommer att hamna i en stressande situation.

Nyckelingredienser

Citronmeliss
Citronmeliss

Denna ört hör till myntasläktet och har fått sitt namn av bladens milda citronarom. Citronmeliss används ofta för sina avslappnande egenskaper och kan hjälpa ditt husdjur att lugna ner sig och sova bättre.

Kamomill
Kamomill

Har du någonsin druckit kamomillte på kvällen för att slappna av? Kamomill är känt för dess lugnande inverkan och passar utmärkt för att koppla av och är dessutom bra för magen.

B-Vitamin
B-Vitamin

B-vitaminer är inte bara ypperliga för den allmänna hälsan och välmåendet för din fyrbenta vän, de hjälper även mot stress. Detta beror på att de sägs bidra till normal psykologisk funktion.

Instruktioner

För en del husdjur är det lätt att ta en kapsel eller en tablett, medan det är svårare för andra. Därför är Animigos tillskott för Stress Support gjorda i lättsvald kapselform, som antingen kan sväljas hela eller öppnas och blandas ut i deras vanliga mat. Detta gör produkten lättanvänd och ett enkelt sätt att försäkra sig om att husdjuret får i sig alla de nyttiga ingredienserna.

Små Hundars & Katter
(Upp till 10kg)
1 Kapsel om Dagen
Mellanstora Hundar
(10kg-20kg)
2 Kapsel om Dagen
Stora Hundar
(25kg+)
3 Kapsel om Dagen

Ingredienser:

Bulkmedel (rismjöl), kapselskal (gelatin), magnesiumoxid, kolinbitartrat, citronbalsam extrakt, inositol, kamomill pulver, klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, kiseldioxid), kalsiumpantotenat (pantotensyra B5), nikotinamid (niacin B3), pyridoxin HCL (vitamin B6), tiamin (B1), riboflavin (B2).

Läs mer
Stress Support 90 Kapslar | Lugnande vård för hund och katt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(8)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

82.67% baserat på 15 Recensioner

Verifierat Köp

Precis börjat använda kapslarna.

C Christina M
Verifierat Köp

Halv tablett morgon och halv tablett kväll har minskat stressen för vår hund efter att vi flyttade och han var orolig och sprang runt för minsta lilla ljud.

J Johanna B
Verifierat Köp

Gav min oroliga katt (som bytt ägare 2 ggr innan oss) en kapsel och resten av dagen var han lugn. Rekommenderar denna produkt!

E Emily F
Verifierat Köp

Som sagt har inte börjat och verka i nu det det får ha några veckor på sig Mvh Elisabeth

E Elisabeth K
Verifierat Köp

Dessa är väldigt bra för min katt, hon tar dem snällt och de hjälper innan vi tar med henne i bilen.

K Katrina
Verifierat Köp

Min hund lider av separationsångest och det är väldigt jobbigt att lämna henne hemma. Sedan jag började ge henne kapslarna så har det blivit mycket lättare när jag ska gå till jobbet.

S Susan
Verifierat Köp

Burken med 90 kapslar räcker hur länge som helst, prisvärt.

C Carolina
Verifierat Köp

Jag brukar ge det här innan bilresor så hålls hunden lugnare. Funkar bra!

M Marica
Verifierat Köp

Nöjd!

E Elias
Verifierat Köp

Billigare och tryggare än läkemedel. Min katt blir lugnare utan att bli trött och dåsig.

M Micke
Verifierat Köp

Trevligt bemötande från kundtjänsten och snabb leverans. Jag har inte provat än, men tänkte ge detta nästa gång jag är bortrest eftersom min katt blir stressad då han är ensam eller med främmande människor.

M Mia
Verifierat Köp

Jag beställde detta när vi flyttade och gav både till hunden och katterna så att de inte skulle bli stressade av miljöbytet. Det gick faktiskt riktigt bra och de höll sig lugna.

F Fedde
Verifierat Köp

Behändigt o bra

E Ellinor
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter