Gratis frakt vid köp över 699 kr

Caninexiety

Lugnande tillskott för hundar

Översikt

Animigos specialister gör sitt bästa för att försäkra sig om att din hund är så frisk och lycklig som möjligt och förstår att även sinnesron är viktig för deras välmående. Stress är inte bara något som vi människor lider av, utan det kan även drabba våra fyrbenta vänner. Därför har Animigo framställt Caninexiety, tillskottet att ta till för att lugna din hund.

  • Utformat för att hjälpa till att lugna din hund
  • Innehåller en hög halt Magnesium
  • Berikat med L.Tryptofan
  • Med essentiella B-vitaminer
  • Lätthanterlig servering
  • Anpassningsbar för alla sorters hundar
  • GMP
  • Alla storlekar och raser
  • Cruelty-Free

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig.

En stressad hund

Även om hundar är ivriga och aktiva djur i allmänhet, så finns det vissa situationer eller faktorer som kan orsaka din fyrbenta vän onödigt obehag och bilda grunden till ångest. Höga ljud som fyrverkerier och motorvägar, att spendera tid ensam hemma, att resa långa avstånd med bil och avvänjning av valpar är några exempel på situationer som kan vara särskilt påfrestande för din hund. Vi dessa tillfällen kan de dra nytta av tillskott som är utformade för att ge lugn och ro i sinnet, så att de kan fortsätta vara lyckliga och energiska.

Caninexiety

Caninexiety är en högkvalitativ formula som har utvecklats för att hjälpa din hund att känna sig lugn och sansad vid stressiga situationer. Det kan bidra till denna viktiga funktion genom att utnyttja kraften av en stor mängd naturligt aktiva ingredienser. Det här lugnande tillskottet är nämligen rikt på Magnesium, L.Tryptofan och B-vitaminer.

Instruktioner

Serveringen av detta tillskott har planerats med bekvämlighet i åtanke. Den praktiska och ergonomiska pipetten gör så att du kan ge rätt mängd av produkten utan att behöva använda mått eller annan utrustning för servering. Du kan applicera vätskan rakt i hundens mun, eller diskret blanda ner den i maten.

Ingredients

L-Tryptofan, Niacinamid, Vitamin B1, Vitamin B2, Pantotensyra, Folsyra, Vitamin B6, Biotin, Vitamin B12, Rapsolja, Magnesium, Smak av grillat kött

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Antiskällhalsband
Antiskällhalsband

Enhet | Vibrationshalsband med ljud för hundträning

339Kr

+
Lugnande Droppar
Lugnande Droppar

100 ml Droppar | Lugnande lösning för hund och katt

339Kr

1 Produkt(er)

339Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(72)
4 Stjärnor
(27)
3 Stjärnor
(10)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.55% baserat på 109 Recensioner

Verifierat Köp

Min hund brukade bli alldeles galen av fyrverkerier på nyår. Sedan jag började ge honom Caninexiety så har han lugnat sig mycket, vilket är bra eftersom han börjar bli äldre.

O Olli
Verifierat Köp

Alla hundar kan behöva slappna av lite ibland, och min hund är inget undantag. Verkligen nöjd med hur lugn han blir efter att jag ger honom det här.

L Lisa
Verifierat Köp

Så lätt att ge till hundar. Min mops är det envisaste djuret jag sett. Det här lägger jag direkt i hans mun och han sväljer det innan han hunnit klaga!

B Baxter
Verifierat Köp

Väldigt bra kvalitet!

T Trevor
Verifierat Köp

Vi ger detta till vår retriver före långa bilresor och det hjälper hela vägen!

M Molly
Verifierat Köp

Jag har länge funderat på att ge min hund något lugnande innan bilresor men vill inte ge honom starka mediciner. Jag är väldigt nöjd med caninexiety eftersom det är naturligt och dessutom lätt att blanda ner i maten.

K Kristian
Verifierat Köp

Detta har definitivt gjort vår vardag lite lättare. Min valp har separationsångest och brukade vara jätte orolig när han blev ensam, men nu blandar jag bara ner lite i maten innan jag går till jobbet och det har hjälpt till att hålla honom lugnare.

L Lilli
Verifierat Köp

Bra och lättanvänt!

A Adam
Verifierat Köp

Perfekt inför bilresor!

J Jennie
Verifierat Köp

Precis vad vi behövde! Min hund vägrar svälja piller men det här går lätt att blanda ner i färskfoder.

A Alex

Du kanske även gillar