Weight world Desktop Weight World Mobile
ERBJUDANDET
SLUTAR OM

Dagarna blir längre och nätterna blir kortare, så dina husdjur kommer att spendera mer tid utomhus! Hjälp din fyrbenta vän att hålla sig aktiv med 20% rabatt på några av våra mest populära produkter!

Kombinera vilken Animigo-produkt som helst på vår hemsida och den billigaste produkten är gratis. Rabatten kommer automatiskt läggas till i kassan.

Køb 3 WeightWorld-kosttilskud og få det billigste produkt gratis. Rabatten fratrækkes automatisk ved checkout. Tilbuddet gælder ikke træningsmaskiner eller Mymi-produkter.

Make the most out of summer with 20% off on our June Budget Bundle Sale with
code: JUNEBUNDLE20
"Vår" val
Perfekt för att hjälpa ditt husdjur att få våren i sitt steg
Allsidig
Perfekt för att ge ditt husdjur det stöd den förtjänar
Det hälsosamma husdjurspaketet
Ge din hund eller katt massor av vitaminer och mineraler för att säkerställa ditt husdjurs välbefinnande och hälsa.
Allergipaketet
Få hjälp med att hantera allergier och allergiska reaktioner med detta unika paket.

Våra mest populära produkter

Nya produkter

1022+ kunder har betygsatt oss som

Trustpilot Reviews

MYCKET BRA

Hvad bør jeg ellers vide?

Villkor för Black Week erbjudande
Vi på WeightWorld erbjuder våra kunder Black Friday erbjudande över en hel vecka. Vår Black Week börjar den 20/11/2023 och slutar den 27/11/2023. Lägg till rabattkoden "3FOR2" i kassan för att få den billigaste produkten gratis. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabattkoder eller Comfort poäng. Erbjudandet gäller alla produkter.
Vad är Black Friday?
Black Friday är en amerikansk tradition som vi har anammat här i Europa. Sedan 2015 har dagen varit den största shoppingdagen i USA. År 2015 handlande ca. 141 miljoner människor under Black Friday. De spenderade totalt över 57 miljarder dollar. Black Friday var från början ett event som bara fanns i fysiska butiker, men idag har det blivit en stor shoppingdag, både i de fysiska butikerna, och på webshoppar.
Varför kallas det Black Friday?
Namnet Black Friday kommer från det faktum att förr i tiden registrerades vinster med svart bläck och förluster med rött bläck. Dagen skapades för att dåtidens butiker skulle kunna skriva in vinsten i sina loggböcker med svart bläck, därav Black. Dagen inföll denna fredag, då man i USA får halva dagen ledigt, efter Thanksgiving. Därför hann konsumenterna komma ut till butikerna och handla bra erbjudanden. Det är därför den här dagen kallades Black Friday.
När börjar Black Friday?
Black Friday börjar fredagen den 24/11 kl: 00:00:01 och slutar igen kl: 23:59:59 samma dag, 25/11. På vissa ställen däremot pågår Black Friday fram till söndagen 26/11 kl: 23:59:59 men det skiljer sig från företag till företag. Black Friday följs vanligtvis av Cyber Monday, som kommer på följande måndag. De bra erbjudande brukar fortsätta då, priserna kan sänkas ytterligare beroende på vilken butik det handlar om. Vissa platser kommer också att köra en så kallad Black Week, där det finns bra erbjudande veckan före eller efter Black Friday. Vi på Animigo däremot önskar att börja denna vecka lite tidigare, vilket är varför vår Black Week börjar redan den 19/11 och sedan slutar på Cyber Monday den 27/11.
Vad betyder Black Friday?
I USA kännetecknas Black Friday av att det är dagen efter Thanksgiving. Black Friday är ett amerikanskt koncept, men 2013 började de svenska butikerna ta till sig det. Därför infaller Black Friday i Sverige samtidigt som i USA.

Det har tagit några år för Black Friday att bli en riktig händelse här i Sverige, vilket också har påverkats av att priserna inte har sänkts i samma utsträckning som man är van vid att se i USA. Nu börjar dock de svenska företagen hänga med i vågen och vi kan lugnt räkna med att Black Friday blir en shoppingdag värd att hålla et öga på.
När kom Black Friday till Sverige?
Black Friday kom till Sverige 2013, som med många nordiska länder. Det började bara med ett fåtal butiker, som Cdon som det största när det kom till Sverige. Men redan nästa år började allt fler butiker och e-handlare hänga med. Idag är Black Friday en dag som de flesta butiker håller. Det lönar sig därför också att anstränga sig för att hitta de bästa erbjudanden som finns, så att du får det bästa priset på de varor du önskar att få denna dag. Black Friday är ett tillfälle att köpa några av de saker som annars kanske hade varit lite dyra att köpa, eller att köpa kanske årets första julklapp.
Varför Black Friday?
Idag symboliserar Black Friday, med sina många erbjudanden, starten på julhandeln. När Black Friday uppfanns var det för att öka försäljningen i de små butikerna och locka kunder med bra erbjudanden. Idag är Black Friday en fast tradition, vilket innebär stora årliga besparingar på allt hjärtat önskar. Faktum är att dagen kan dateras tillbaka till Philadelphia 1975, då fynden skapade trafikkaos när människor strömmade till när och fjärran för att ta vara på fynden i storstaden. Det är åtminstone första gången som termen användes i den populära tidningen The New York Times. Efter Thanksgiving är julen nästa högtid och period då försäljningen blomstrar i de flesta butiker.
Black Friday 2023
Black Friday 2023 kommer att bli en dag som har mer fantastiska erbjudanden och stora besparingar hos ShytoBuy. Vi har sett till att göra en massa förmånliga erbjudanden till dig, så att du kan få billiga produkter till. I våra nyhetsbrev kan du hålla dig uppdaterad med våra erbjudanden samt nyheter om priser och vårt stora utbud av produkter. Vi lovar dig att vår Black Week 2023 kommer att bli en vecka som du kan uppnå stora besparingar på hela vårt sortiment, där du garanterat kan hitta en eller flera produkter till dig själv eller någon du bryr dig om.
Black Friday Sverige
År 2023 blir det tionde året i rad i Sverige, där de svenska butikerna håller Black Friday. Det gör vi såklart även på ShytoBuy. Black Friday har blivit en stor dag i Sverige, som många svenskar ser fram emot med glädje, då man kan spara mycket och på så vis hitta bra erbjudanden. Vi ser fram emot att visa dig våra många fantastiska erbjudanden för Black Friday. Om du vill vara en av de första att se våra fantastiska Black Friday-erbjudanden, se till att registrera dig för vårt nyhetsbrev.

Vissa butiker väljer att hålla Black Week, Cyber Monday eller Cyber Week dagarna före och efter Black Friday, där de har erbjudanden på olika produktkategorier eller liknande. På ShytoBuy har vi valt att samla alla våra Black Friday-erbjudanden på en och samma dag, då du på så sätt får en komplett överblick över de bästa priserna och största rabatterna utan att behöva vänta flera dagar på en vara som snabbt säljs ut.
De bästa Black Friday-erbjudandena
Black Friday handlar om att hitta de bästa erbjudandena på produkter du vill köpa. Det är inte alltid möjligt att hitta de bästa erbjudandena i samma webshop. Vi har bestämt oss för att göra något åt det här på Animigo. Därför har vi samlat alla våra bästa Black Friday-erbjudanden på ett ställe, oavsett om det är kosttillskott för hundar eller katter, hundtillbehör, lopphalsband för hundar och katter eller andra produkter som din fyrbenta vän kan behöva. På så sätt kan du enkelt och snabbt bilda dig en överblick över alla våra erbjudanden och du behöver inte söka med all kraft på hela hemsidan. Samtidigt kan du också vara säker på att du får produkter från oss till konkurrenskraftiga priser, och du behöver därför inte beställa produkter till din hund eller katt från flera olika butiker.