Gratis frakt vid köp över 699 kr
Hairball Aid - Animigo
Hairball Aid - Animigo

Hairball Aid

120 Tabletter | Hårbollstabletter för katter

Översikt

  • Hjälper mot hårbollar
  • Bidrar till en välfungerande matsmältning
  • Rik på naturliga fiber
  • Med psylliumskalpulver, linfrön och pumpakärnor
  • Kycklingsmakande tabletter
  • Inget petroleum, smörjmedel eller laxermedel

Brukar din katt ofta hosta upp hårbollar överallt? Hairball Aid är ett naturligt tillskott utformat för att motverka bildandet av dessa otrevliga hårbollar. Den nya och förbättrade formulan innehåller naturliga ingredienser som psylliumskalpulver, linfrö, pumpakärnor med mera. Dessa goda och lättagna tabletterna med kycklingsmak kan hjälpa din katts matsmältning, samt bidra till en finare päls utan några kemikalier eller andra oönskade ingredienser.

  • GLUTENFRI
  • LAKTOSFRI
  • EXPERT FORMULA
  • INTE TESTAD PÅ DJUR
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Att handskas med katters hårbollar

Om du är kattägare så har du nog varit med om en och annan hårboll vid det här laget. Hårbollar uppkommer när en katt vårdar sin egen päls genom att använda munnen, och när håret sen går ner i matsmältningssystemet. Små mängder hår kan passera genom tarmar och annat utan problem, för att sedan komma ut på “andra sidan,” men när det blir för mycket så kommer håret upp igen i form av en äcklig hårboll. Att katter håller sig rena genom att rengöra sig själva är helt normalt, och till och med bra för dem, men det kan vara otrevligt om de hostar upp för många hårbollar.

För att undvika detta så kan man testa att borsta sin katt regelbundet, för att få bort löst hår innan de själva hinner få i sig det. En annan potentiell lösning är att testa en naturlig botemedel för hårbollar. När man väljer produkt så ska man akta sig för de som innehåller petroleum samt de som är smörjmedelsbaserade, då dessa kan skada din kissekompis. Testa istället en produkt som innehåller fiber, då fibrer hjälper matsmältningen att fungera på ett bra sätt. Håll också utkik efter ingredienser som hjälper till att förbättra din katts pälskvalitet.

Nyckelingredienser

Instruktioner

Det kan vara riktigt svårt att få i kissen näringstillskott ibland! Många katter gillar inte alls piller, och det finns till och med de som ratar pulvertillskott även om man blandar det i maten. Dessa tabletter gör processen betydligt enklare! De har en god och inbjudande kycklingsmak, och fungerar som ett gott och näringsrikt belöningsgodis som din katt kan få varje dag.

Rekommenderad dagsdos - Ge 2 tabletter om dagen. Dela upp dagsdosen mellan din katts måltider. Överskrid inte den rekommenderade dagsdosen under 12 timmar. Se alltid till så att din katt har fri tillgång till rent dricksvatten.

Ingredienser

Bryggjästpulver (Saccharomy-ces Cerevisiae), linfrö (linfrö) Pulver, Psylliumskalpulver, pumpaprotein, brunt rismjöl (glutenfritt), smakämnen: kyckling, fyllnadsmedel: mikrokristallin cellulosa, dikalciumfosfat granulärt DC, klumpförebyggande medel: magnesiumstearat och kiseldioxid

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(85)
4 Stjärnor
(31)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

93.56% baserat på 117 Recensioner

Verifierat Köp

Prisvärd produkt

M Margareta
Verifierat Köp

Funkar bra för min katt.

W William
Verifierat Köp

Väldigt enkla att använda och min katt verkar nöjd! Tror de smakar gott.

L Lynn
Verifierat Köp

Min katt älskar dem och hans mage fungerar mycket bättre än förr

O Olivia
Verifierat Köp

jag har en långhårig katt som hostar upp väldigt mycket hår, det här funkar bra!

E Elias
Verifierat Köp

Bitarna är större än förväntat så jag brukar ge en halv åt gången

E Elsa
Verifierat Köp

En vännina rekommenderade det här. Jag tycker att det är bra att produkten består av helt naturliga ingredienser och min katt tycker dessutom om dem.

A Amelia
Verifierat Köp

Vår katt brukade hosta och kräkas ganska ofta och jag blev riktigt orolig, men det har minskat nu och jag hittar inga äckliga hårbollar i huset längre.

I Ingrid
Verifierat Köp

Jag har inte sett en hårboll på över en vecka! Håller vad det lovar!

H Hans
Verifierat Köp

Supernöjd!!

H Hannah

Du kanske även gillar