Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Hairball Aid

60 Soft Chews | Tuggtillskott mot hårbollar

Brukar din katt ofta hosta upp hårbollar överallt? Hairball Aid är ett naturligt tillskott utformat för att motverka bildandet av dessa otrevliga hårbollar. Med naturliga ingredienser som psylliumfrö, linfrö och pumpakärnor så har du här ett lättätet tuggtillskott som kan hjälpa din katts matsmältning, samt bidra till en finare päls utan några kemikalier eller andra oönskade ingredienser.

  • Hjälper mot hårbollar
  • Bidrar till en välfungerande matsmältning
  • Full av naturliga fiber
  • Med psylliumfrö och pumpakärnor
  • Tuggtillskott med smak av kyckling och bacon
  • Inget petroleum, smörjmedel eller laxermedel
  • Glutenfri
  • GMP
  • Cruelty-Free
199
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Mer

Att handskas med katters hårbollar

Om du är kattägare så har du nog varit med om en och annan hårboll vid det här laget. Hårbollar uppkommer när en katt vårdar sin egen päls genom att använda munnen, och när håret sen går ner i matsmältningssystemet. Små mängder hår kan passera genom tarmar och annat utan problem, för att sedan komma ut på “andra sidan,” men när det blir för mycket så kommer håret upp igen i form av en äcklig hårboll. Att katter håller sig rena genom att rengöra sig själva är helt normalt, och till och med bra för dem, men det kan vara otrevligt om de hostar upp för många hårbollar.

För att undvika detta så kan man testa att borsta sin katt regelbundet, för att få bort löst hår innan de själva hinner få i sig det. En annan potentiell lösning är att testa en naturlig botemedel för hårbollar. När man väljer produkt så ska man akta sig för de som innehåller petroleum samt de som är smörjmedelsbaserade, då dessa kan skada din kissekompis. Testa istället en produkt som innehåller fiber, då fibrer hjälper matsmältningen att fungera på ett bra sätt. Håll också utkik efter ingredienser som hjälper till att förbättra din katts pälskvalitet.

Nyckelingredienser

Psylliumfrö
Psylliumfrö

Psylliumfrö är känt för att ge kroppen näring, både för människor och katter. Fröet innehåller växtslem, som är en färglös vätska som har skyddande egenskaper för matsmältningssystemet.

Pumpakärnor
Pumpakärnor

De här små kärnorna är fulla av naturliga fibrer, vilket betyder att de är utmärkta för matsmältningen! Detta kan hjälpa din katts kropp att bryta ner hår istället för att kräkas upp det, något som på sikt kan minska antalet hårbollar. Kärnorna innehåller även vitaminer och mineraler som är bra för pälsen.

Linfrö
Linfrö

Dessa fantastiska små frön är rika på omega-3 och omega-6, två fettsyror som sägs ska ha stora fördelar för en katts hud och päls. När din katts päls mår bra så fäller den också mindre, vilket betyder mindre hår i matsmältningssystemet och färre hårbollar.

Instruktioner

Det kan vara riktigt svårt att få i kissen näringstillskott ibland! Många katter gillar inte alls piller, och det finns till och med de som ratar pulvertillskott även om man blandar det i maten. Dessa tuggtillskott gör processen betydligt enklare! De har en god och inbjudande köttsmak, och fungerar som ett gott och näringsrikt belöningsgodis som din katt kan få varje dag. Används enkelt genom att ge katten två tuggtillskott dagligen.

Ingredienser

Glycerin, torrjäst, potatisflingor, linfrö, psylliumfrö, rapsolja, pumpakärnor, tapioka, maltodextrin.

Läs mer
Hairball Aid 60 Soft Chews | Tuggtillskott mot hårbollar

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(8)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.00% baserat på 11 Recensioner

Verifierat Köp

Prisvärd produkt

M Margareta
Verifierat Köp

Funkar bra för min katt.

W William
Verifierat Köp

Väldigt enkla att använda och min katt verkar nöjd! Tror de smakar gott.

L Lynn
Verifierat Köp

Min katt älskar dem och hans mage fungerar mycket bättre än förr

O Olivia
Verifierat Köp

jag har en långhårig katt som hostar upp väldigt mycket hår, det här funkar bra!

E Elias
Verifierat Köp

Bitarna är större än förväntat så jag brukar ge en halv åt gången

E Elsa
Verifierat Köp

En vännina rekommenderade det här. Jag tycker att det är bra att produkten består av helt naturliga ingredienser och min katt tycker dessutom om dem.

A Amelia
Verifierat Köp

Vår katt brukade hosta och kräkas ganska ofta och jag blev riktigt orolig, men det har minskat nu och jag hittar inga äckliga hårbollar i huset längre.

I Ingrid
Verifierat Köp

Jag har inte sett en hårboll på över en vecka! Håller vad det lovar!

H Hans
Verifierat Köp

Supernöjd!!

H Hannah
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter