Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Tear Stain Remover Medel

118 ml Vätska | För tårfläckar hos hund och katt

Det här fläckborttagningsmedlet är vattenbaserat och till för att bidra till minskning av tårfläckar och missfärgningar i pälsen hos vita och ljusfärgade hundar och katter. Noggrant framtagen med naturliga ingredienser gör att den är mild och irritationssäker att använda runt husdjurets ögon, och resultatet kan komma att bli renare, vitare, friskare och mjukare päls i missfärgningsdrabbade områden!

  • För att motverka missfärgningar runt ögon och mun
  • För friska ögon och päls
  • Mild vattenbaserad lösning
  • Med gurka, vattenkrasse och aloe vera
  • Kan användas regelbundet
  • Inget blekmedel eller andra irriterande ämnen
  • Glutenfri
  • GMP
  • Cruelty-Free
179
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Mer

Vad är tårfläckar?

Har du någonsin märkt att hundar och katters “tårar” har en annan färg och konsistens än människotårar? Våra är genomskinliga och vattniga, medan det sekret som kommer ur djurs ögon ofta har en rostbrun färg. Hos hundar och katter så orsakas detta av nedbrytningen av röda blodkroppar, vilket består till störst del av järnhaltiga molekyler som kallas porfyriner, som sedan kommer ut via ögonsekret, saliv och urin. Resultatet blir en rödbrun missfärgning under ditt husdjurs ögon. Det kan bli värre vid allergier, stress, dålig kost, för mycket hår runt ögonen, ögonfransar som irriterar eller på grund av medicinska åkommor. Denna typ av missfärgning återfinns oftast hos ljusa eller vita hundar och katter.

För att bli av med missfärgningar så gäller det att använda en mild produkt som inte irriterar. Vanligt papper kan eventuellt få bort intorkat ögonkladd, men det kan irritera hunden eller kattens hud om man skrubbar för mycket. Av den anledningen så är det bäst att använda en naturlig lösning som tar bort kladd och missfärgningar samtidigt som den vårdar och är mild. Detta hjälper även till att bevara snälla bakterier som motverkar infektioner och annat.

Nyckelingredienser

Dinatriumkokoamfodiacetat
Dinatriumkokoamfodiacetat

Kanske låter detta som en komplicerad ingrediens, men det är faktiskt framtaget från fettsyrorna i kokosolja. Det fungerar som ett milt löddrande rengöringsämne, som alltså ökar en produkts förmåga att skapa ett lödder vid användning, vilket i sin tur hjälper till att lösa upp smuts och oljor som sedan enkelt kan duschas bort. Tack vare att det är ett naturligt ämne så är det säkert för användning på husdjurets hud och päls.

Gurka och vattenkrasse
Gurka och vattenkrasse

Har du någonsin haft en avslappnad spa-inspirerad dag där du lagt gurkskivor över ögonen? Gurka kan minska svullnad och ge huden klarhet och lyster. Detta gäller även för djur, och tillsammans med vattenkrasse så kan de komma att ha vårdande egenskaper för den känsliga huden som omger husdjurets öga.

Aloe Vera
Aloe Vera

Denna populära planta är känd för att ha mjukgörande och vårdande egenskaper, och är ett fantastiskt tillskott för hundars och katters ögonhälsa. I rätt mängd så hjälper det till att vårda denna känsliga yta som annars så lätt irriteras. Aloe vera har även naturligt skyddande och renande egenskaper som bidrar till klara, rena och fina ögon.

Instruktioner

Använd en bomullstuss för att försiktigt badda Tear Stain Remover Medel på den drabbade ytan, såsom runt hundens eller kattens ögon, eller runt haka och mun. När fläcken är borta så sköljer eller tvättar du försiktigt området med vatten för att få bort rester. Denna produkt ska inte användas direkt på husdjurets ögon eller mun, utan endast runt omkring. Använd dagligen tills det att missfärgningarna avtagit eller försvunnit, och därefter i förebyggande syfte. Vi rekommenderar att produkten används i kombination med Animigos Tear Stain Remover Tabletter, för som hjälper till att motverka missfärgningar även från insidan.

Ingredienser

Avjoniserat vatten, dinatriumkokoamfodiacetat, gurka och vattenkrasse, aloe vera, cetylpyridin.

Läs mer
Tear Stain Remover Medel 118 ml Vätska | För tårfläckar hos hund och katt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

80.00% baserat på 12 Recensioner

Verifierat Köp

Fungerade inte som tänkt.

M Margareta J
Verifierat Köp

Fem plus från mig! Fungerar bra på båda mina katter.

M Mickan
Verifierat Köp

Nöjd!!

J Jan Ove
Verifierat Köp

Våran Golden-kille har aldrig sett så fin ut runt ögonen förut tror jag! Funkar väldigt bra.

T Titos matte
Verifierat Köp

Våran Husky började få dessa fläckar för ett par år sedan, och de har bara blivit större och större oavsett vad vi har försökt tvätta med. Förväntade mig inte att den här produkten skulle hjälpa, men det gjorde den! Skulle ge fler stjärnor om det gick.

J Jacob
Verifierat Köp

Tar effektivt bort fläckar utan att irritera ögonen

H Hannes
Verifierat Köp

Jag använder det här innan hundutställningar för att ge mina hundar en extra välvårdad look.

A Alissa
Verifierat Köp

Den här lösningen fungerar jättebra på tårfläckar

F Fredde
Verifierat Köp

Min malteser har känsliga ögon och mycket slem i ögonen så det här har hjälpt lite mot fläckarna.

A Annica
Verifierat Köp

Jag använder det här tillsammans med Animigos Tear Stain Remover tabletter och det har verkligen gett resultat.

M Marita
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter