Gratis frakt vid köp över 599 kr*
Christmas Offer Christmas Offer Mobile
Cart Step1

Köp för över
599 kr

Cart Step2

Vi skickar en produkt
till föreningen DogRescue

Cart Step3

Föreningen DogRescue
hjälper hundar i nöd!

Du kan läsa mer om DogRescue i vår medlemstidning

Vi har tidigare sammarbetat och stöttat DogRescue i sommras där vi lyfte fram den ideella förenigen arbetade och räddar gatuhundar i Rumänien som har suttit i vad som kallas "dödsshelter" där hundar satt tätt inpå varandra, och kunde antingen äta eller döda varandra. DogRescue ser därför till att rädda så många fyrbenta vänner som dom har möjlighet till vilket i sin tur gör oss på Animigo riktigt glada över att ha dom som sammarbetspartners igen och ge dom räddade hundarna julklappar som dom kan behöva för att få ett bra liv framöver.

Läs mer om DogRecue här
Magazine image

Läs mer om kampanjen DogRescue

Vad är DogRescue förnågot?
Föreningen DogRescue är en ideell förening som startade 2010 och är koncentrerad på Rumänien gatuhundar. Lidandet är svårt i detta land och 2013 kom en lag som gav samtliga kommuner i landet tillstånd att lagligt fånga in hundar på ett väldigt grymt sätt. De hundar som överlevde transporten till vad vi kallar dödsshelter kastades in i dessa kommunala hägn och under en period på 3 veckor blev det oftast ingen mat, inget vatten och i ett kommunalt hägn med plats för 200 hundar kunde det sitta över 400 hundar. Många åt varandra och dödliga slagsmål är en vardag. Många tappar gnistan totalt och blir helt apatiska då dom ändå aldrig har en chans.

Efter 3 veckor går hundfångare in och slår ihjäl dom som suttit längst, ofta använder man spadar och olika tillhyggen och man gör det framför ögonen på hundarna i deras kennlar. Vi har många gånger gått in i dessa hägn och räddat så många vi kan uppemot 40 per gång men platsen och ekonomin finns inte längre.

2016 kände vi att vi inte kan neka hundar så en mark köptes in med hjälp av våra följare och vi började bygga vårt eget shelter som vi idag är delägare i tillsammans med en av Rumäniens bästa veterinärer.
Hur fungerar kampanjen?
Här på Animigo vill vi gärna stödja DogRescues otroliga arbete med att se till att hundar i Rumänien för att ge dom ett bra och värdigt liv. Därför har vi från 1:a till 24:e December valde att skänka en gratis produkt till föreningens arbete varje gång vi får en beställning över 599 kr. Det fungerar på det sättet att när du lägger en beställning på över 599 kr skänker vi en av våra produkter helt obeskuren till föreningen DogRescue, som du sedan skickar vidare till ekonomiskt behövande hundfamiljer som behöver en hjälpande hand under julen månad och resten av året.
Vilka produkter doneras till DogRescue?
I samarbete med DogRescue har vi beslutat att vi ska donera ett brett urval av våra produkter som organisationen tror att hundarna i behov behöver. Därför skänker vi allt från våra multivitaminer för hundar, lugnande medel för hundar, antiskällhalsband och andra produkter samt kosttillskott för hundar, som de passionerade volontärerna kan donera till ekonomiskt behövande hundfamiljer så att hundarna kan få hjälp de behöver i förhållande till sina behov.
Var kan jag följa föreningen DogRescue?
Vill du läsa mer om DogRescue och deras passionerade arbete för att förbättra hundarnas liv kan du klicka dig in på deras hemsida här: https://www.dogrescue.se