Soothex för hund

60 Kapslar | Naturligt Lugnande Medel

Översikt

Är din hund stressad och orolig? Soothex för hund är ett högkvalitativt tillskott som är utformat för att hjälpa till att lugna din hund under stressiga situationer. Detta tillskott är gjort på en enastående blandning av aminosyror, vitaminer och citronmeliss och passar utmärkt för att lugna oroliga hundar, utan att behöva använda kemikalier som gör dem dåsiga och slöa. För att göra det ännu bättre är det dessutom väldigt lätt att ge till din vovve!

 • Naturligt lugnande tillskott
 • Stödjer under stressiga situationer
 • Full av vitaminer & aminosyror
 • Berikat med lugnande citronmeliss
 • Naturlig formel som inte gör hunden dåsig
 • Ge kapseln hel eller blanda med mat
 • GMP
 • Cruelty-Free
 • Köp 1 299Kr
 • Köp 2 538Kr 598Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 717Kr 897Kr Du sparar 20%

Lugna din hund

Visste du att även hundar kan känna sig stressade? Precis som för oss människor, så finns det situationer som kan göra hundar oroliga, exempelvis resor, separation från sin ägare, bullriga byggnadsarbeten, oväder samt att träffa nya människor eller djur. Dessa situationer kan oftast inte undvikas helt, men det finns sätt att underlätta dem. Om de endast pågår i några minuter så kan det räcka med att du klappar och talar med din hund, eller distraherar den med leksaker.

Om stressen beror på en större förändring, som när en hittehund ska få ett nytt hem, eller en hund har separationsångest, så kan det behövas lite mer hjälp på traven. I dessa fall kan naturligt lugnande kosttillskott vara praktiska, eftersom de använder sig av en mängd naturliga, lugnande ingredienser, som kan hjälpa din hund att slappna av under stressiga situationer och göra dem nöjda och glada.

Soothex nyckelingredienser

Instruktioner

Dessa naturliga, högkvalitativa kapslar är lättanvända - ge bara rätt mängd beroende på din hunds storlek. För att göra det så lätt som möjligt för dig och din pälskling, speciellt under stressiga situationer, så kan du välja att ge kapslarna hela eller försiktigt öppna dem och blanda ner dem i maten. Detta är perfekt för kräsnare fyrbenta kamrater, så att de kan ta tillskottet utan att märka av det!

Ingredienser

L-Theanin, L-Tryptofan, L-Taurin, Citronmeliss extrakt, Vitamin B1 HCL Tiamin, Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin B3 (Nikotinsyra), Vitamin B6 (Pyridoxinhydroklorid), Vitamin B5 (Pantotensyra), Vitamin B12 (Cyanokobalamin), Folsyra (Ger Vitamin B9), Magnesiumstearat (Klumpförebyggande medel), Mikrokristallin cellulosa (Bulkmedel), Size 0 Gelatin Vit kropp och kapsel, Färgämne: Kropp och skal Titandioxid (E171).

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.33% baserat på 11 Recensioner

Verifierat Köp

Min hund är väldigt stressad i vardagen speciellt vid promenader och jag tycker att han blivit lugnare och mer konsentrerad med hjälp av tabletterna.

E Ellenor
Verifierat Köp

Jag gillar dessa och kommer att köpa mer

L Lily
Verifierat Köp

Min hund har separationsångest så det här har verkligen hjälpt. Jag har bara gett tillskottet under en kort tid, men han är märkbart lugnare och det är lättare att lämna honom i några timmar nu.

J Jessica
Verifierat Köp

5 stjärnor!

C Celia
Verifierat Köp

Bra produkt som hjälper till att lugna hunden naturligt utan biverkningar!

M Martina
Verifierat Köp

Min valp brukar bli väldigt busig och aktiv på kvällarna så jag har börjat ge honom detta innan läggdags.

C Carl
Verifierat Köp

Vi har adopterat en hund och han är väldigt skygg och orolig så vi har gett detta regelbundet i ett par månader och det har fått honom att bli lugnare. Rekommenderas varmt!

L Leo
Verifierat Köp

Snabb och problemfri leverans och produkten motsvarade förväntningarna.

A Annika
Verifierat Köp

Kapslarna är lätta att öppna och blanda ner i maten.

M Mia
Verifierat Köp

Perfekt att ge före resor. Vår cocker spaniel är van vid att åka bil men blir lite alltid orolig ändå, så det här hjälper henne att sova i bilen.

E Elisabeth

Du kanske även gillar