Denti-Care Tandkräm

200 g Tandkräm | Ätbar Tandkräm för hund och katt

Översikt

Vi känner alla till hur viktig tandhygien är för människor, och det borde vara lika självklart även för hundar och katter. De förtjänar precis samma grundliga, dagliga tandvård som vi gör, och en fräschare andedräkt skadar inte heller. Vi på Animigo är stolta över att erbjuda Denti-Care Tandkräm för hundar och katter, en 2 -i-1 formel som har utformats för att hjälpa till att vårda tänderna och ge en fräschare andedräkt.

  • För friska tänder och tandkött
  • 2-i-1 renande & uppfriskande verkan
  • Ätbar och säker att förtära
  • Med persilja, eucalyptus & kanelolja
  • Kalcium för friska tänder
  • Inga konstgjorda färg- eller smakämnen.
  • GMP
  • Cruelty-Free

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vikten av munhygien

Munhygienen kan verka som en väldigt liten faktor när man beaktar husdjurens allmänna hälsa. För dem är dock munnen ett viktigt verktyg, som hundar och katter använder för att utforska och uppleva världen runt om dem. De använder den för att följa sin naturliga instinkt för att angripa sin föda och bryta ner maten. Det är därför viktigt att vi som kärleksfulla ägare ger dem den tandvård som vi unnar oss själva.

2-i-1 tandvård

Denti-Care Tandkräm från Animigo har framställts från en mängd noga utvalda naturliga ingredienser för att ge din fyrbenta vän en högkvalitativ tandvård. Tandkrämen hjälper till att skydda ditt husdjurs tänder på två olika sätt. Den innehåller ämnen med naturligt rengörande egenskaper, som Kalciumkarbonat, som djuprengör och stärker tänderna och därefter bidrar naturliga vegetabiliska oljor från persiljefrö, eukalyptus och kanelolja till att ge din katt och eller hund en fräsch andedräkt. Animigo har framställt en tandvårdsprodukt som är fri från konstgjorda färgämnen och sötningsmedel för din hund eller katt.

Nyckelingredienser i Denti-Care Tandkräm

Kalcium
Kalcium

Kalcium är den huvudsakliga ingrediensen, likt människornas tandvård, även för djuren! Kalcium är en mineral som behövs för att hålla tänder och ben friska och starka.

C-Vitamin
C-Vitamin

C-vitamin som även kallas Askorbinsyra har betydande fördelar för husdjur. Den är känd för att hjälpa till att stödja tandköttets normala funktion, vilket är viktigt för husdjurens tandhälsa.

Naturliga oljor
Naturliga oljor

Denna tandkräm som vårdar husdjurens tänder är gjord på ett utbud av naturliga oljor. De är till för att ge din fyrbenta vän en fräsch andedräkt och för att skydda deras matsmältning.

Instruktioner

Hur går du tillväga för att borsta ditt husdjurs tänder? Med 2-i-1 Denti-Care Tandkräm behöver du inte jaga din katt eller din hund med en tandborste! Börja helt enkelt med att förbereda din pälskling genom att smeka utsidan av kinderna med fingrarna. Använd sedan munstycket som medföljer för att applicera tandkrämen direkt på tandköttet, precis ovanför tänderna och gnugga försiktigt i små cirklar. När tandkrämen är i munnen formar sig den tjocka krämen runt tänderna och tandköttet, så att de sedan kan slicka bort den själv - och samtidigt effektivt rengöra tänderna själva!

Små Katter
(up to 2.5kg)
¼ Tesked om dagen
Stora Katter
(2.5kg+)
½ Tesked om dagen
Små Hundar
(up to 10kg)
½ Tesked om dagen
Mellanstora Hundar
(10kg-30kg)
1 Tesked om dagen

Ingredienser:

Kalciumkarbonat, Renat Vatten, Glycerin, Natriumkarboximetylcellulosa, Mono- och diglycerider av fettsyror, Inulin, Natriumtripolyfosfat, Kalciumpropionat, Askorbinsyra, Anisolja, Persiljafröolja, Eukalyptusolja, Kanelolja, Natriumkopparklorofyllin.

Denti-Care Tandkräm 200 g Tandkräm | Ätbar Tandkräm för hund och katt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(8)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

86.67% baserat på 11 Recensioner

Verifierat Köp

Säkert en bra tandkräm men jag hade lite svårt att applicera den trots att det stod att det skulle vara så enkelt. Kanske en vanesak. Osäker på om hunden verkligen slickar med tungan på tänderna för att få dem rena.

K Kickie Z
Verifierat Köp

Min hund hade en väldigt illaluktande andedräkt, men nu luktar han som mig efter att jag tagit en minttablett

T Travis
Verifierat Köp

Jag skämmer bort min katt för mycket och ger henne sardiner och sill. Hon älskar det, men det gör inte jag då hon slickar mig i ansiktet! Denti-Care har verkligen hjälpt mot detta och jag kan fortsätta ge henne maten som jag brukar utan att behöva leva med lukten.

L Laura
Verifierat Köp

Min mops har haft problem med att äta stora matbitar så vi försökte ge honom tuggpinnar, men han gillade inte dem. Nu ger vi honom detta och det är verkligen enkelt att ta hand om hans tänder.

C Cillian
Verifierat Köp

Utmärkt produkt för tandvård med minimal ansträngning från min sida!

W Wilfred
Verifierat Köp

Jag gav detta till alla mina fem katter på morgonen. Det gillar det och eftersom de är så små så räcker tuben i evigheter.

E Eleanor
Verifierat Köp

Utmärkt produkt som gör det så mycket lättare att rengöra husdjurens tänder!

C Camilla
Verifierat Köp

Lätt och behändigt att använda. Både jag och min franskis tycker att det är skönt att slippa tandborsten.

J Johan
Verifierat Köp

Min hund har mindre tandsten sedan vi började använda tandkrämen. Super nöjd!

P Pernilla
Verifierat Köp

Jättebra!

M Molly
Verifierat Köp

Rengör effektivt kattens tänder och hon luktar inte lika starkt ur munnen.

R Regina

Du kanske även gillar