Gratis frakt vid köp över 699 kr

Denti-Care Kit

200 g Tandkräm | Ätbar Tandkräm och tillbehör för hund

Översikt

Vi känner alla till hur viktig tandhygien är för människor, och det borde vara lika självklart även för hundar. De förtjänar precis samma grundliga, dagliga tandvård som vi gör, och en fräschare andedräkt skadar dem inte heller. Vi på Animigo är stolta över att erbjuda er Denti-Care Kit för hundar med en tandkräm med en 2 -i-1 formel som har utformats för att hjälpa till att vårda tänderna och ge en fräschare andedräkt.

 • För friska tänder och tandkött
 • 2-i-1 renande & uppfriskande verkan
 • Ätbar och säker att förtära
 • Med persilja, eucalyptus & kanelolja
 • Ny och förbättrad formula
 • Inga konstgjorda färg- eller smakämnen.

Denti-Care Kit innehåller

 • 1 x 3-hövdad tandborste
 • 1 x Fingerborste
 • 2 x 100 g tuber med Denti-Care Tandborste
 • Framtaget med ansvar
 • Alla storlekar och raser
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

Vikten av munhygien

Munhygienen verkar som en väldigt liten faktor när man beaktar husdjurens allmänna hälsa. För dem är dock munnen ett viktigt verktyg, som hundarr använder för att utforska och uppleva världen runt om dem. De använder den för att följa sin naturliga instinkt för att angripa sin föda och bryta ner maten. Det är därför viktigt att vi som kärleksfulla ägare ger dem den tandvård som vi unnar oss själva.

2-i-1 tandvård

Denti-Care Tandkräm från Animigo har framställts från en mängd noga utvalda naturliga ingredienser för att ge din fyrbenta vän en högkvalitativ tandvård. Tandkrämen hjälper till att skydda ditt husdjurs tänder på två olika sätt. Den innehåller ämnen med naturligt rengörande egenskaper, som Kalciumkarbonat, som djuprengör och stärker tänderna och därefter bidrar naturliga vegetabiliska oljor från persiljefrö, eukalyptus och kanelolja till att ge din hund en fräsch andedräkt. Animigo Denti-Care Tandkräm har inget tillsatt socker, inga konstgjorda färgämnen, smakämnen eller sötningsmedel, men ändå är den så god att husdjuren har svårt att motstå den. Den innehåller heller inte flour eller xylitol och är helt säker att äta.

Nyckelingredienser i Denti-Care Tandkräm

Instruktioner

Förbered ditt husdjurs tänder inför tandborstningen genom att försiktigt stryka utsidan av ditt djurs kinder och läppar med dina fingrar. Första gången du använder tandkrämen kan du ta en droppe tandkräm på ditt finger och låta ditt husdjur smaka på den. Sen kan du applicera en liten mängd tandkräm på den trehövdade tandborsten och försiktigt borsta ditt husdjurs tänder långsamt fram och tillbaka och se till att varje tand kommer mellan tandborstens vinklade strån. Låt inte ditt djur äta eller dricka 30 minuter efter tandborstningen. Denna tandkräm är säker att äta och behöver därför inte sköljas ur, men se till att ditt husdjur har tillgång till rent dricksvatten. Upprepa tandborstningen flera gånger i veckan.

Varning: Enbart för användning på husdjur. Håll utom räckhåll från barn. Ska inte användas som alternativ för att behandla tandköttssjukdomar, i sådana fall ska veterinär uppsökas.

Ingredienser:

Renat vatten (30%), kalciumkarbonat (26%), hydrerad kiseldioxid (20%), polyetylenglykol (8%), glycerin (5%), l-askorbinsyra (2%), sorbat cellulosagummi (2%), E-vitamin (1,60%), naturligt smaksättning (1,60%), polysorbat-20 (0,90%), citrus paradisi (grapefrukt) extrakt (0,90%), zantangummi (0,50%), citronsyra (0,50%), natrium bikarbonat (0,50%), natriumbensoat (0,30%), kaliumsorbat (0,09%), mentha piperita (pepparmynta) olja (0,08%), sorbinsyra (0,03%).

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Denti-Care i pulverform
Denti-Care i pulverform

180 g Pulver | Tillskott för Tandhygien för hund och katt

239Kr

+
Antiskällhalsband
Antiskällhalsband

Enhet | Vibrationshalsband med ljud för hundträning

339Kr

1 Produkt(er)

239Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(73)
4 Stjärnor
(46)
3 Stjärnor
(8)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

89.53% baserat på 127 Recensioner

Verifierat Köp

Säkert en bra tandkräm men jag hade lite svårt att applicera den trots att det stod att det skulle vara så enkelt. Kanske en vanesak. Osäker på om hunden verkligen slickar med tungan på tänderna för att få dem rena.

K Kickie Z
Verifierat Köp

Snygg förpackning men förstår inte hur jag ska kunna använda den stora tandborsten på min dvärgpudel. Tandkrämen är väl ok. Eftersöker tandborste för små hundar.

A Ann-Sofie
Verifierat Köp

Min hund hade en väldigt illaluktande andedräkt, men nu luktar han som mig efter att jag tagit en minttablett

T Travis
Verifierat Köp

Jag skämmer bort min katt för mycket och ger henne sardiner och sill. Hon älskar det, men det gör inte jag då hon slickar mig i ansiktet! Denti-Care har verkligen hjälpt mot detta och jag kan fortsätta ge henne maten som jag brukar utan att behöva leva med lukten.

L Laura
Verifierat Köp

Min mops har haft problem med att äta stora matbitar så vi försökte ge honom tuggpinnar, men han gillade inte dem. Nu ger vi honom detta och det är verkligen enkelt att ta hand om hans tänder.

C Cillian
Verifierat Köp

Utmärkt produkt för tandvård med minimal ansträngning från min sida!

W Wilfred
Verifierat Köp

Jag gav detta till alla mina fem katter på morgonen. Det gillar det och eftersom de är så små så räcker tuben i evigheter.

E Eleanor
Verifierat Köp

Utmärkt produkt som gör det så mycket lättare att rengöra husdjurens tänder!

C Camilla
Verifierat Köp

Lätt och behändigt att använda. Både jag och min franskis tycker att det är skönt att slippa tandborsten.

J Johan
Verifierat Köp

Min hund har mindre tandsten sedan vi började använda tandkrämen. Super nöjd!

P Pernilla

Du kanske även gillar