Multivitaminer & Mineraler för Hundar

365 Tabletter | Tabletter för hälsa och välmående

Översikt

En stor del av Sveriges befolkning tar regelbundet någon form av kosttillskott, så varför inte ge hunden, som ju också är en del av familjen, en liten hälsoboost? Animigos Multivitaminer & Mineraler för Hundar är tabletter av premiumkvalitet, som består av en komplex blandning av vitaminer, mineraler och välgörande fettsyror, för att stötta din hundkompis hälsa och välmående. Ge ditt husdjur den naturliga immunförsvarsboosten den förtjänar idag!

 • Stöttar det naturliga immunförsvaret
 • Bra för hälsa, livskvalitet och välmående
 • 23 olika vitaminer och mineraler
 • Med glukosamin och kondroitin
 • Innehåller essentiella fettsyror
 • 365 tabletter för 1 årsförbrukning
 • Glutenfri
 • GMP
 • Cruelty-Free
 • Köp 1 329Kr
 • Köp 2 592Kr 658Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 789Kr 987Kr Du sparar 20%

Näring för din hunds välmående

Vi är alla medvetna om hur viktigt det är att ta hand om våra kroppar och ge kroppen den näring den behöver, och det är precis likadant för hundar. Vitaminer och mineraler är livsviktiga för att hundens kropp och organ ska fungera som de ska, de stärker immunsystemet, hjärnan, ger energi, är bra för ben och leder, ger pälsen näring samt förbättrar matsmältningen. Många födoämnen innehåller vitaminer och mineraler, som till exempel färsk frukt och grönsaker, men det kan vara svårt att helt tillgodose hundens behov. En bra lösning på detta är att att prova ett kosttillskott speciellt framtaget för hundar. Just det här kosttillskottet är inte bara ett utmärkt sätt att tillgodose hundens näringsbehov, utan de är även ekonomiska och plånboksvänliga, samt lättsamma att ge till hunden.

Fördelar med multivitamintillskott för hundar

Instruktioner

Har du funderat på att ge din hund kosttillskott med multivitamin, men tycker att det är svårt att ge dem tillskottet? Animigo har den perfekta lösningen för dig! Multivitaminer & Mineraler för Hundar kommer i en lättagen tablettform. För att börja ge hunden dessa, så kollar du upp hur många du kan ge per dag, något som beror på hundens vikt och storlek. Därefter är det fritt fram att börja skämma bort vovven! Man kan antingen ge de tillåtna bitarna samtidigt, eller sprida ut konsumtionen över dagen. Kanske en eller flera på morgonen, och resten på kvällen?

Ingredienser:

C-vitamin (askorbinsyra), E-vitamin (D-alfa-tokoferylsuccinat), vitamin B6 (pyridoxal Hcl), vitamin B3 (niacinamid), vitamin B2 (riboflavin), A-vitamin (retinolacetat), vitamin B1 (tiaminhydroklorid ), Vitamin D3 (kolekalciferol), vitamin B5 (kalciumpantotenat), vitamin B9 (folsyra), vitamin K1 (5% fylokinon), vitamin B12 (metylkobalamin), vitamin B7 (D-biotin), kalcium (kalciumkarbonat), Magnesium (magnesiumoxid), järn (järnfumarat), koppar (kopparglukonat), jod (kaliumjodid), zink (zinkoxid), mangan (mangankitrat), natrium (natriumklorid), kalium (kaliumklorid), krom (krompikolinat), klumpförebyggande medel: Kiseldioxid, magnesiumstearat, smaksättning: Kycklingsmak, yyllnadsmedel: Dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa

Multivitaminer & Mineraler för Hundar 365 Tabletter | Tabletter för hälsa och välmående

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.64% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Vi är supernöjda! Har en hund som verkligen är sjukt kräsen med mat och hundgodis, och jag trodde inte att hon skulle gilla de här heller… men hon älskar dem! Jättenöjd!

A Alina
Verifierat Köp

Min hund har nog inte ens fattat att det är vitaminer, utan käkar glatt i sig dem som om det vore godis! Man blir ju nästan sugen på att smaka dem själv...

M Micke
Verifierat Köp

Jag har inte riktigt tänkt på det förut men hundar är ju som människor på många sätt! Jag tar alltid C-vitamintillskott på morgonen, men jag har verkligen aldrig tänkt på att Archie (min hund) kanske också behöver det. Så ja, jag tänkte att jag skulle testa ge honom de här, och nu när jag har läst om hur bra de är så kommer jag nog fortsätta köpa hem dem!

A Andreas
Verifierat Köp

Oj, 16 olika vitaminer! Om vi fortsätter såhär så kommer nog min hund leva längre än mig! Haha.

C Charlotte
Verifierat Köp

Kan verkligen bara rekommendera! Känns kul att ha hittat vitaminer som min hund Tea tycker är goda!

M Madde
Verifierat Köp

Jag var lite orolig för att vanlig hundmat inte har tillräckligt med näringsämnen så jag tycker att det här ger en bra boost.

L Lennart
Verifierat Köp

Min hund vägrar svälja piller och tabletter så det här var ju toppen!

L Linda
Verifierat Köp

Min yorkie hade väldigt tovig och glanslös päls men efter att jag började ge honom multivitaminer ser han mycket fräschare ut.

J Johanna
Verifierat Köp

Min hund är 10 år gammal men är fortfarande frisk och kry. Vitaminerna har nog hjälpt på traven.

P Peter
Verifierat Köp

Jag tar själv alltid vitaminer på morgonen och sedan jag hittade dessa tuggtillskott får även mina hundar sina dagliga vitaminer innan frukost.

N Nina

Du kanske även gillar