Gratis frakt vid köp över 699 kr

Multivitaminer & Mineraler för Hundar

365 Tabletter | Tabletter för hälsa och välmående

Översikt

 • Främjar den naturliga immunförsvaret
 • Ideal för hälsa, livskvalitet och välmående
 • 23 olika vitaminer och mineraler
 • Innehåller essentiella fettsyror
 • 365 tabletter/ räcker under 1 år vid rekommenderad dosering

En stor del av Sveriges befolkning konsumerar på en daglig basis kosttillskottet i olika former. På senare tid så har det blivit mer vanligt att förse husdjuren med tillskott av olika, vilket är något som även du bör anamma i form av hundägare! Animigos Multivitaminer & Mineraler för Hundar är en form av premiumtillskott i tablettform som består av en komplex blandning av vitaminer, mineraler och fettsyror. Det hela bidrar till att främja hundens välmående under dygnets alla tider. Erbjud ditt husdjur ett naturlig skydd för immunförsvaret utan några artificiella ingredienser!!

 • Glutenfri
 • GMP
 • Alla storlekar och raser
 • Köp 1 339Kr
 • Köp 2 644Kr 678Kr Du sparar 5%
 • Köp 3 915Kr 1017Kr Du sparar 10%
  • Gratis frakt

Köp nu och tjäna 3 Comfort Poäng ?

Näring för din hunds välmående

Vi är alla medvetna om hur viktigt det är att ta hand om våra kroppar samt det faktum att förse kroppen med en adekvat näring. Det samma gäller för din hund eftersom de fungerar i mån och tycke som alla andra levande varelser.

Vitaminer och mineraler är således livsviktiga för att hundens kropp och organ ska kunna fungera som förväntat samtidigt som de har i uppgift att stärka den övergripande immunförsvaret, främja hjärnans funktionalitet, förse hunden mer tillräckligt med energi, stärka ben och leder, bidra till en friska päls samt förbättra matsmältningsprocessen. Många födoämnen innehåller vitaminer och mineraler, som till exempel färsk frukt och grönsaker, men det kan vara svårt att helt tillgodose hundens behov genom intaget av dess En bra lösning på det hela är att att prova ett kosttillskott speciellt framtaget för hundar. Tillskottet i fråga lämpar sig inte bara som ett utmärkt sätt att tillgodose hundens näringsbehov, utan det är även kostnadseffektivt och doseringsvänligt.

Fördelar med multivitamintillskott för hundar

Instruktioner

Har du funderat på att förse din hund med kosttillskott i form av multivitamin, men tycker att det är svårt dosera det hela på ett adekvat sätt? Animigo har den perfekta lösningen för dig! Multivitaminer & Mineraler för Hundar kommer i en doseringsvänlig tablettform. För att dosera, vänligen kontrollera först hur många tabletter som lämpar sig för just din hund genom att kontrollera rekommendationer vilka för övrigt bygger på hundens vikt och storlek. Därefter så är det fritt fram att börja skämma bort vovven! Man kan antingen dosera det hela på en gång eller sprida ut dosen under dagen. Du kanske kan låta jycken smaska på en eller flera tabletter direkt på morgonen och spara resten av dosen till kvällen?

Ingredienser:

Vitaminer: C-vitamin (askorbinsyra), E-vitamin (D-alfa-tokoferylsuccinat), Vitamin B6 (Pyridoxal HCI), Vitamin B3 (Niacinamid), Vitamin B2 (Riboflavin), A-vitamin (Retinylacetat), Vitamin B1 (Tiaminhydroklorid), Vitamin B5 (Kalciumpantotenat), Vitamin B9 (Folsyra), Vitamin B7 (D-biotin), Vitamin K1 (5% fyllokinon), Vitamin B12 (Metylkobalamin). Spårelement: Järn (Järnfumarat), Jod (Kaliumjodid), Zink (Zinkoxid).Förtjockningsmedel: Microkristallin cellulosa Smaksättning: Kycklingsmak

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Multivitaminer & Mineraler för Hundar
Multivitaminer & Mineraler för Hundar

365 Tabletter | Tabletter för hälsa och välmående

339Kr

+
Antiskällhalsband
Antiskällhalsband

Enhet | Vibrationshalsband med ljud för hundträning

339Kr

1 Produkt(er)

339Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(83)
4 Stjärnor
(37)
3 Stjärnor
(4)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

92.00% baserat på 124 Recensioner

Verifierat Köp

Vi är supernöjda! Har en hund som verkligen är sjukt kräsen med mat och hundgodis, och jag trodde inte att hon skulle gilla de här heller… men hon älskar dem! Jättenöjd!

A Alina
Verifierat Köp

Min hund har nog inte ens fattat att det är vitaminer, utan käkar glatt i sig dem som om det vore godis! Man blir ju nästan sugen på att smaka dem själv...

M Micke
Verifierat Köp

Jag har inte riktigt tänkt på det förut men hundar är ju som människor på många sätt! Jag tar alltid C-vitamintillskott på morgonen, men jag har verkligen aldrig tänkt på att Archie (min hund) kanske också behöver det. Så ja, jag tänkte att jag skulle testa ge honom de här, och nu när jag har läst om hur bra de är så kommer jag nog fortsätta köpa hem dem!

A Andreas
Verifierat Köp

Oj, 16 olika vitaminer! Om vi fortsätter såhär så kommer nog min hund leva längre än mig! Haha.

C Charlotte
Verifierat Köp

Kan verkligen bara rekommendera! Känns kul att ha hittat vitaminer som min hund Tea tycker är goda!

M Madde
Verifierat Köp

Jag var lite orolig för att vanlig hundmat inte har tillräckligt med näringsämnen så jag tycker att det här ger en bra boost.

L Lennart
Verifierat Köp

Min hund vägrar svälja piller och tabletter så det här var ju toppen!

L Linda
Verifierat Köp

Min yorkie hade väldigt tovig och glanslös päls men efter att jag började ge honom multivitaminer ser han mycket fräschare ut.

J Johanna
Verifierat Köp

Min hund är 10 år gammal men är fortfarande frisk och kry. Vitaminerna har nog hjälpt på traven.

P Peter
Verifierat Köp

Jag tar själv alltid vitaminer på morgonen och sedan jag hittade dessa tuggtillskott får även mina hundar sina dagliga vitaminer innan frukost.

N Nina

Du kanske även gillar