Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Linfröolja för hund och katt

1000 mg 60 Softgels | Tillskott för allergi i form av tuggkapslar

Lider ditt husdjur av allergier? Oavsett om det gäller hud-, mat- eller miljöallergi, så kan de dra nytta av alla välgörande näringsämnen i Animigos Linfröolja. Dessa lättsvalda kapslar innehåller en mängd fördelaktiga vitaminer, mineraler samt Omega 3, som kan bidra till att stärka ditt husdjurs kropp inifrån och hjälpa dem att hantera sina allergier. Till råga på allt, så kan Linfröoljan även vara gynnsam för husdjurets hud, päls, ben, leder med mera!

  • Internt allergiskydd för husdjur
  • För en fin hud & päls
  • Idealisk för husdjurens ben & leder
  • Rik på fettsyran Omega 3
  • Full av vitaminer & mineraler
  • Lättsvalda gelatinkapslar
  • GMP
  • Cruelty-Free
199
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Husdjur med allergier

Människor kan vara allergiska mot katter och hundar, men visste du att ditt husdjur också kan ha allergier? Precis som oss, så kan våra lurviga vänner vara allergiska mot en mängd olika allergener, inklusive vissa livsmedel, pollen och till och med damm. Om du misstänker att ditt husdjur är allergiskt mot något måste du först identifiera vad det är. När du har hittat orsaken så kan du ta det som orsakar allergin ifrån dem, om det är möjligt. Detta kan vara lätt om det gäller ett livsmedel som du helt enkelt kan sluta ge dem, men hur går man vidare om de är allergiska mot något som du inte kan kontrollera, som pollen? För att hjälpa dem behöver du förstärka deras kropp från insidan genom att ta hand om huden, stödja andningsvägarnas hälsa, stärka deras immunförsvar och ge dem ett internt stöd mot allergi. Du kan göra detta genom att ge ditt husdjur en balanserad kost kompletterad med en extra boost av välgörande vitaminer, mineraler och fettsyror.

Linfröoljans Fördelar

Allergier
Allergier

Linfröoljan är rik på Omega 3, som sägs vara välgörande för allergi. Den innehåller också ett antal fantastiska vitaminer som vitamin A, C och D som är kända för att bidra till att stödja immunförsvaret.

Hud & Päls
Hud & Päls

Eftersom Linfröoljan är full av den essentiella fettsyran Omega 3, så är den också bra för ditt husdjurs hud och päls. Detta beror på att den kan hjälpa mot irritation och fukt, samt hjälpa till att göra pälsen fin och glansig.

Ben & Leder
Ben & Leder

En annan viktig fördel med linfröolja är att den anses vara fördelaktig för husdjurens ben och leder, eftersom den innehåller Omega 3 and Kalcium som ofta används för att hjälpa mot stela leder och till att stärka benen.

Instruktioner

En positiv fördel med Animigos Linfröolja för hund och katt är att tillskottet kommer i form av lättsvalda gelatinkapslar. De är lätta att ge till din fyrbenta vän tack vare deras mjuka struktur och lättsvalda form. Du behöver bara ge dem rekommenderat antal kapslar dagligen, beroende på deras storlek!

Katter & Små Hundar
(upp till 10kg)
1 Kapsel om Dagen
Mellstora Hundar
(10kg-25kg)
2 Kapslar om Dagen
Mellstora Hundar
(25kg-45kg)
2 Kapslar om Dagen
Stora Hundar
(45kg+)
3 Kapslar om Dagen

Ingredienser

Linfröolja, Nötgelatin, Glycerin, Aqua.

Läs mer
Linfröolja för hund och katt 1000 mg 60 Softgels | Tillskott för allergi i form av tuggkapslar

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.67% baserat på 12 Recensioner

Verifierat Köp

Bra produkt!

A Anna S
Verifierat Köp

Dessa gelatinkapslar är väldigt lätta att ge åt min hund och hjälper mot hans allergi, som jag tror beror på pollen, dessutom gör de så att hans päls ser bättre ut!

K Kevin
Verifierat Köp

Jag gillar Linfröolja och tar de även själv (en version för människor dock)

L Lucinda
Verifierat Köp

Min katt äter dem oftast snällt, förutom då hon har jobbiga dagar. Jag ser skillnaden efter bara några veckor.

K Kathleen
Verifierat Köp

Min hund får alltid allergiska eksem på våren så jag började ge detta regelbundet sedan mars och han mådde bättre i år, så det verkar fungera.

P Pernilla
Verifierat Köp

Funkar mot hundens eksem och ger finare päls på köpet!

L Lars
Verifierat Köp

Linfröolja gör underverk för pälsen. Vår dvärgschnauzer har fått mjukare och finare päls.

J Joanna
Verifierat Köp

Jag har själv använt linfröolja i flera år och är väldigt nöjd med resultaten så jag bestämde mig för att ge det till hunden också.

A Anina
Verifierat Köp

Jag började ge tillskottet till min jack russel terrier eftersom han hade torr hud och eksem och det har blivit mycket bättre nu.

D David
Verifierat Köp

Inget att klaga på!

J Jens
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter