L-Lysin för katt

120 tabletter | Naturligt stöd för Immunförsvaret

Kattens immunförsvar

När kattens immunförsvar är på topp, behöver de inte oroa sig för mycket för sjukdomar eller infektioner. Men vad händer om deras immunförsvar inte är i skick? Ett svagt immunförsvar betyder att kattens kropp inte kan bekämpa bakterier och virus, vilket gör dem mer mottagliga för sjukdomar. För att hjälpa till att bygga upp deras naturliga immunförsvar igen, måste du ge dem rätt näring. Detta inkluderar att ge dem vitaminer, mineraler och essentiella aminosyror genom deras mat eller kosttillskott för att stärka deras kropp inifrån, så att de kan fortsätta att känna sig lyckliga och friska.

Nyckelingredienser

Instruktioner

Tycker du att det är svårt att ge din katt kosttillskott? Vi förstår hur besvärligt det kan vara och att man lätt ger upp och slutar att ge kosttillskott när ett husdjur helt enkelt vägrar svälja dem. För att underlätta detta både för dig och din katt, så kommer vårt L-Lysin i form av lättagna tabletter. Det är noga utformat och lätt att ta, vilket gör det perfekt för lite känsligare kissekatter.

Ingredienser

Lysin (L-lysinmonohydroklorid), Vitamin B8 (Inositol), L-Theanin, Matricaria Chamomilla (Kamomill) Blompulver, Passiflora (Passion) Blompulver, Vitamin B1 (Tiamin HCL),
Magnesium (Magnesiumcitrat), Smaksättning: Kyckling, Bulkmedel: Maltodextrin och Dikalciumfosfat, Klumpförebyggande medel: Magnesiumstearat och Kiseldioxid, Kapselhölje: HPMC (Hypromellose).

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(90)
4 Stjärnor
(50)
3 Stjärnor
(10)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

Reviews 4.5

90.07% baserat på 150 Recensioner

Verifierat Köp

Min katt fyllde precis 11 år! Jag har börjat ge honom detta för att förstärka immunförsvaret och hålla honom frisk så länge som möjligt.

T Tine
Verifierat Köp

Min katt Findus älskar dem!

M Malin
Verifierat Köp

Lätt att beställa och billigare än i djuraffären.

G Gabriella
Verifierat Köp

Min katt har ofta eksem och infektioner i tandköttet. Veterinären rekommenderade tillskott för immunförsvaret så jag hoppas att det här hjälper.

F Fanny
Verifierat Köp

Jag ger er 5 stjärnor eftersom det här är det enda tillskottet som min katt äter upp.

A Anne
Verifierat Köp

Min katt har gått ner i vikt (hon var lite rund om magen förut) och blivit mer aktiv sedan jag började ge henne detta istället för vanligt kattgodis.

E Elin
Verifierat Köp

En kompis rekommenderade detta då min katt var förkyld och det fungerar verkligen! Vi är jättenöjda!

A Amanda
Verifierat Köp

Min katt brukade bli sjuk väldigt ofta, men efter att jag började ge dessa så har hon inte varit sjuk en enda gång!!

S Stuart
Verifierat Köp

Jag har precis börjat ge dem, men är förhoppningsfull.

R Rosy
Verifierat Köp

Jag har 4 katter och när en blir sjuk så blir de alla, så jag bestämde mig för att prova om detta hjälper. Hittills har en av dem varit sjuk men det har inte smittats till de andra, så det är jag glad över

R Rita

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar