Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

L-Lysin för katt

120 Tabletter | Naturligt Stöd för Immunförsvaret

Lider din katt av svagt immunförsvar? L-Lysin är ett högkvalitativt tillskott som har utformats för att hjälpa till att boosta din katts naturliga immunförsvar. Det är fokuserat på den essentiella aminosyran L-Lysin, som fungerar som en byggsten för en mängd av kattens kroppsfunktioner. Utöver L-Lysin så är den unika blandningen även rik på välgörande vitaminer och mineraler som hjälper till att stärka din katt inifrån. Detta tuggtillskott är dessutom en läcker daglig godbit som de kommer att älska!

  • För kattens naturliga immunförsvar
  • Rik på aminosyran L-Lysin
  • Med Torrjäst & Citruspektin
  • Full av vitaminer & mineraler
  • Tuggtillskott som är lätt att ta
  • För både kattungar & fullvuxna katter
269
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Mer

Kattens immunförsvar

När kattens immunförsvar är på topp, behöver de inte oroa sig för mycket för sjukdomar eller infektioner. Men vad händer om deras immunförsvar inte är i skick? Ett svagt immunförsvar betyder att kattens kropp inte kan bekämpa bakterier och virus, vilket gör dem mer mottagliga för sjukdomar. För att hjälpa till att bygga upp deras naturliga immunförsvar igen, måste du ge dem rätt näring. Detta inkluderar att ge dem vitaminer, mineraler och essentiella aminosyror genom deras mat eller kosttillskott för att stärka deras kropp inifrån, så att de kan fortsätta att känna sig lyckliga och friska.

Nyckelingredienser

L-Lysin
L-Lysin

L-Lysin är en aminosyra som fungerar som en byggsten för protein. Den har många viktiga fördelar i kroppen och kan vara idealisk för att stödja kattens naturliga immunförsvar. Det är en essentiell aminosyra, vilket betyder att den inte tillverkas i kroppen utan behöver tas som ett externt tillskott.

Torrjäst
Torrjäst

Torrjäst är ett naturligt och tryggt kosttillskott för katt, som innehåller rikligt med vitaminer och mineraler som är bra för immunförsvaret. Detta inkluderar B-vitamin, krom, selen, kalium, järn, magnesium och zink.

Citruspektin
Citruspektin

Citruspektin är ett naturlig fiber som finns i en mängd frukter. Pektin sägs ha många funktioner och fördelar, varav en av de viktigaste egenskaperna är för immunförsvaret, eftersom dess polysackarider sägs aktivera immuncellerna när de kommer i kontakt.

Instruktioner

Tycker du att det är svårt att ge din katt piller eller tabletter? Vi förstår hur besvärligt det kan vara och att man lätt ger upp och slutar att ge kosttillskott när ett husdjur helt enkelt vägrar svälja dem. För att underlätta detta både för dig och din katt, så kommer vårt L-Lysin i form av ett enkelt tuggtillskott. Det är noga utformat och lätt att tugga, vilket gör det perfekt för lite känsligare kissekatter. För ännu kräsnare katter kan du dessutom bryta eller skära dem itu eller i ännu mindre bitar.

Kattungar
1 Tuggtillskott, Två gånger om dagen
Fullvuxna Katter
1-2 Tuggtillskott, Två gånger om dagen

Ingredienser

Lysin, Torrjäst, Havremjöl, Rågmjöl, Glycerin, Solros Lecitin, Gummi arabicum, Hydrolyserad vegetabilisk smak, Safflorolja, Havre, Vatten, Citruspektin, Sorbinsyra (Konservering), Blandade Tokoferoler (Konservering).

Läs mer
L-Lysin för katt 120 Tabletter | Naturligt Stöd för Immunförsvaret

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

80.00% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Min katt brukade bli sjuk väldigt ofta, men efter att jag började ge dessa så har hon inte varit sjuk en enda gång!!

S Stuart
Verifierat Köp

Jag har precis börjat ge dem, men är förhoppningsfull.

R Rosy
Verifierat Köp

Jag har 4 katter och när en blir sjuk så blir de alla, så jag bestämde mig för att prova om detta hjälper. Hittills har en av dem varit sjuk men det har inte smittats till de andra, så det är jag glad över

R Rita
Verifierat Köp

Min katt fyllde precis 11 år! Jag har börjat ge honom detta för att förstärka immunförsvaret och hålla honom frisk så länge som möjligt.

T Tine
Verifierat Köp

Min katt Findus älskar dem!

M Malin
Verifierat Köp

Lätt att beställa och billigare än i djuraffären.

G Gabriella
Verifierat Köp

Jag ger er 5 stjärnor eftersom det här är det enda tillskottet som min katt äter upp.

A Anne
Verifierat Köp

Min katt har gått ner i vikt (hon var lite rund om magen förut) och blivit mer aktiv sedan jag började ge henne detta istället för vanligt kattgodis.

E Elin
Verifierat Köp

En kompis rekommenderade detta då min katt var förkyld och det fungerar verkligen! Vi är jättenöjda!

A Amanda
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter