Animigo Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Hot Spot Spray för hund

236 ml Spray | Hjälp mot kliande hud

Fukteksem, eller så kallade “hot spots” kan vara smärtsamma och stressande för din hund, så varför inte hjälpa till att lugna irritationen? Animigos Hot Spot Spray för hund är ett naturligt hjälpmedel mot kliande hud. Denna oparfymerade spray som är gjord av skyddande Tea Tree, mild Aloe Vera & Kamomill kan hjälpa till att lindra irritation och rodnad och får din hund att bli sig själv igen så fort som möjligt.

  • Naturligt hjälpmedel för kliande hud
  • Hjälper till att skydda hud & päls
  • Lindrar rodnad & irritation
  • Tea Tree, Aloe Vera & Kamomill
  • Mild, oparfymerad spray
  • Balanserat pH-värde för hundar
  • GMP
  • Cruelty-Free

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.


Vad är hot spots?

Hot Spots är röda, inflammerade fläckar på hundens hud, även kallade fukteksem eller fuktande dermatit. De kan orsakas av ett antal olika faktorer som en allergisk reaktion, insektsbett, dålig grooming eller öron - och hudinfektioner. De blir vanligtvis värre då hunden slickar, biter och krafsar på området, eftersom det leder till att bakterier kommer in och utvecklar fukteksem. Eftersom bakterier trivs i varma och fuktiga miljöer, är det mer sannolikt att din hund drabbas av hot spots efter att ha simmat, spenderat tid ute i regn eller i fuktigt väder. Om hundens päls inte är vårdad utan har knutar och tovor kan eksemet förvärras.

Hur gör man för att bli av med hundens hot spots? Om det verkar allvarligt kan det vara bra att uppsöka en veterinär. Du kan också vårda dem hemma genom att hålla området rent, genom att noga tvätta det och använda produkter som kan bidra till att skydda området från bakterier. Var noga med att inte använda starka kemikalier när du behandlar hot spots, eftersom de kan skada din lurviga vän och orsaka smärta. Prova istället ett naturligt medel som skyddar och lugnar området för att påskynda den naturliga läkningsprocessen.

Hot Spot Spray för hund nyckelingredienser

Tea Tree-Olja
Tea Tree-Olja

Denna eteriska olja används över hela världen och är populär för sina många hälsofördelar för huden. Den kan vara speciellt bra för att hantera hundens fukteksem eftersom den är känd för att skydda mot bakterier.

Aloe Vera
Aloe Vera

Denna fantastiska växt är välkänd för sina skonsamma egenskaper och kan vara bra för hundar med hot spots. Detta beror på att den kan hjälpa till att lugna både rodnad och irritation, så att hunden kliar sig mindre.

Kamomill
Kamomill

Kamomill är en växt som är känd för sin avslappnande och lugnande effekt. Den kan vara fördelaktig vid fukteksem eftersom den kan verka lindrande på det irriterade området och minska rodnad, samtidigt som den är idealisk för användning på inflammerad hud.

Instruktioner

Animigos Hot Spot Spray för hund har utformats speciellt för att vara lätt att använda och för att göra det enklare att behandla hundens eksem. Spraya bara direkt på det drabbade området från 10-15 cm avstånd. Upprepa två gånger om dagen eller tills irritationen har lagt sig. Använd endast på torr päls och på området med hot spots. Skölj ej. Undvik kontakt med ögonen.

Ingredients

Renat Vatten, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Lövextrakt, Matricaria Chamomilla (Kamomill) Extrakt, Polysorbat 20, Vegetabiliskt Glycerin, Kaliumsorbat, Grön Färg från Klorofyll.

Läs mer
Hot Spot Spray för hund 236 ml Spray | Hjälp mot kliande hud

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.45% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Lätt att använda, jag är väldigt nöjd med sprayen.

P Poppy
Verifierat Köp

Min hund får fukteksem på sommaren och min veterinär gav recept på en spray men det var så dyrt, så när han fick dem igen använde jag det här och det är lika bra men hälften av priset

D David
Verifierat Köp

Min stackars hund Ludde får hela tiden hot spots men det här hjälper åtminstone lite

M Maria
Verifierat Köp

En räddare i nöden! 5 poäng.

I Issak
Verifierat Köp

Fungerar bra. Jag har använt sprayen i några dagar och tycker redan att det har hjälpt.

M Milena
Verifierat Köp

En prisvärd och effektiv produkt, jag brukar använda det då min hund får eksem på tassarna. Skönt att det är naturliga ingredienser så jag inte behöver oroa mig ifall han råkar slicka bort lite

K Kim
Verifierat Köp

Min golden retriever valp älskar att bada men brukar få irriterad hud och fukteksem så jag hoppas att det här ska hjälpa.

C Carola
Verifierat Köp

Jag älskar Animigos produkter. Stort plus för att de innehåller naturliga och djurvänliga ingredienser

V Victoria
Verifierat Köp

Min hund har haft torr och flagnande hud bak på ryggen i ett år. Det blir bättre ibland men kommer alltid tillbaka. Jag blev rekommenderad Hot spot spray och har använt det i ca en månad nu och hans hud har blivit mycket bättre.

E Eva
Verifierat Köp

Snabbt och enkelt att applicera

V Valter
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter