Gratis frakt vid köp över 599 kr

Digestease för katt

120 Tabletter | Tillskott för matsmältningen

Översikt

Lider din katt av besvär med matsmältningen? Hjälp din katt att uppnå balans i magen med Digestease för Katt! Med en noggrant utformad blandning av probiotika, prebiotika, vitaminer, mineraler och aminosyror, hjälper detta komplexa tillskott för matsmältningen till att stödja den bakteriella floran i tarmen, för att hjälpa mot lös avföring och oregelbundna tarmrörelser. För att göra det så lätt som möjligt för dig och din katt så kan dessa praktiska tabletter blandas ner i mat.

 • För kattens matsmältningsfunktion
 • Hjälper till att stabilisera tarmrörelserna
 • Stöder goda bakterier i magen
 • Innehåller probiotika
 • Med vitaminer, mineraler och aminosyror
 • 120 lättgivna tabletter
 • GMP
 • Alla storlekar och raser
 • Köp 1 309Kr
 • Köp 2 556Kr 618Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 741Kr 927Kr Du sparar 20%
  • Gratis frakt

Sund matsmältning hos katter

Visste du att både människans och kattens tarmar är full av bakterier? Men oroa dig inte, det är inte bakterier som gör dig sjuk, utan goda bakterier som håller dig frisk! Bakterierna i kattens tarm har en noggrann balans, men om den rubbas på grund av att de äter en obalanserad diet så kan det orsaka olika besvär med matsmältningen.

För att återställa de friska mikroorganismernas balans så kan det vara bra att ge din katt probiotika som bidrar till en god tarmflora och prebiotika som fungerar som en speciell typ av fibrer som matar de goda bakterierna. Om din katt också lider av problem som diarré, oregelbundna tarmrörelser eller illaluktande flatulens, så kan den dessutom dra nytta av dessa vitaminer, mineraler och aminosyror som arbetar för att stödja matsmältningskanalen och skydda mot ytterligare skador.

Digestease Hauptzutaten

Probiotika

Detta tillskott innehåller Lactobacillus Acidophilus som används som probiotika Dessa anses hjälpa till att balansera de goda bakterierna i tarmarna, vilket ökar den naturliga matsmältningen och hjälper mot symptomen som diarré. Denna probiotika fungerar bäst i synergi med andra ingredienser för att hålla din katts mage i toppform.

Aminosyror

L-Arginin, L-Glutamin och Asparaginsyra är alla aminosyror som är viktiga för kattens matsmältning. Aminosyrorna bildar proteiner, som fungerar som byggstenar för matsmältningsenzymer, vilka hjälper till att bryta ner föda och stödja matsmältningen.

Vitaminer & Mineraler

Vitaminer och mineraler är väsentliga för en fungerande matsmältning. Digestease innehåller A-vitamin som stöder immunförsvaret, E-vitamin som bidrar till att skydda celler från oxidativ stress, samt Zink som stödjer makronäringsmetabolismen.

Instruktioner

Animigos Digestease kosttillskott är utformat för att vara enkelt att använda, ge bara din katt 2 tabletter om dagen. Dela upp dagsdosen mellan din katts måltider. Överskrid inte den rekommenderade dagsdosen under en 12-timmars period. Se till att din katt alltid har tillgång till rent och fräscht dricksvatten.

Varning: Kosttillskott ska inte ersätta ditt husdjurs balanserade kost. Om ditt husdjur får någon medicin ska du rådgöra med din veterinär innan användning. Ge inte denna produkt till ditt husdjur om den är dräktig eller ammar.

Förvaring: Förvaras torrt och svalt utom räckhåll för barn.

Ingredients:

MSM (metylsulfonylmetan), l-glutamin, n-acetyl-d-glukosamin, kelppulver (ascophyllum nodosum), bromelain, lactobacillus acidophillus, druvkärnextrakt 95%, l-cystein, papain, l-taurin, pankreatin, krom, biotin, bulkmedel: mikrokristallin cellulosa, dikalciumfosfat granulärt DC, klumpförebyggande medel: magnesiumstearat och kiseldioxid.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.45% baserat på 10 Recensioner

Verifierat Köp

Fungerar utmärkt! Tack!

K Kevin
Verifierat Köp

Jag gillar produkten eftersom jag försökt ge min katt piller förut och hon vägrar ta dem. Dessa öppnar jag och blandar ner i hennes mat utan att hon märker det.

S Stephanie
Verifierat Köp

Väldigt lätta att använda. Min katt hade diarré och det här fungerade. Många kapslar i en burk. 5 stjärnor.

D Davina
Verifierat Köp

Min katt har fått problem med magen sedan hon blev äldre. Veterinären kunde inte hitta något men rekommenderade naturliga tillskott. Jag hoppas att det här hjälper!

G Gunilla
Verifierat Köp

Jag brukar ge det här du katten har diarré. Stort plus för att man kan öppna dem och blanda i maten.

N Nella
Verifierat Köp

Det är omöjligt att hålla koll på vad våra utekatter fångar och äter så jag beställde några burkar så att jag har kapslar till hands vid behov!

B Benita
Verifierat Köp

Jag har provat flera olika produkter men det här är det enda som min katt äter. Hon verkar inte ens lägga märke till att jag blandar ner det i maten.

B Birgitta
Verifierat Köp

Har fungerat bra tills vidare

N Nils
Verifierat Köp

Paketet kom fram på ett par dagar och min katt mår redan bättre, så vi är nöjda.

S Simona
Verifierat Köp

Billigt och bra, burken räcker i flera månader.

J John

Du kanske även gillar