• Kvalitetsförsäkrad

  100% Pengarna-Tillbaka-Garanti

 • Fri frakt på beställningar över

  499kr

 • Låga Priser

  Hitta billigare och få tillbaka mellanskillnaden

Allergy Aid för hund

60 Soft Chews | Kosttillskott för hund med allergi
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Visste du att hundar också kan ha allergier? Allergy Aid för hund är ett välsmakande tuggtillskott framtaget för att stärka ditt djur inifrån och för att hjälpa till att motverka samt lindra allergier. Varje tuggtillskott innehåller naturliga näringsämnen i världsklass, så som fiskolja och pumpakärnor, och är oemotståndligt goda tack vare smaken av kyckling och bacon.

 • För hud-, miljö- och matallergier
 • Stärker immunförsvaret inifrån
 • Med fiskolja och pumpakärnor
 • Rik på omega-3: DHA & EPA
 • Lättuggade och goda
 • Med smak av kyckling och bacon
 • Glutenfri
 • GMP
 • Cruelty-Free

Att hantera allergier hos hund

Precis som med människor så kan din hund drabbas av allergier. De allra vanligaste allergierna brukar kunna delas in i tre grupper; hudallergier, miljöallergier (som exempelvis pollenallergi) och matallergier. Symtomen kan variera beroende på vilken typ av allergi det handlar om, och det kan även vara olika från hund till hund. Du som ansvarsfull hundägare kan hjälpa till att lindra din hunds allergibesvär på ett par olika sätt. Först bör du försöka ta reda på vad det är som orsakar allergisymtomen, så att du om möjligt kan avlägsna källan från hundens vardag. Detta kan innebära exempelvis att byta ut hundens mat eller se till att huset är så dammfritt som möjligt.

Om hundens allergi beror på något som är svårt att kontrollera, som exempelvis pollen, så kan du istället försöka ge hunden kosttillskott för att stärka immunförsvaret från insidan. Rätt tillskott kan även vara till hjälp för att mjuka upp torr och kliande hud, främja andning och luftrör samt ge andra typer av allergilindring. Om ditt husdjur lider av allvarliga allergier så är det viktigt att ta upp det med veterinären, men om du känner att det inte riktigt behövs än så kan du prova med rätt kombination av näringsämnen, vitaminer och mineraler, för att se om det gör någon skillnad.

Nyckelingredienser

Fish Oil

Fiskolja
Denna otroligt hälsofrämjande olja innehåller två omega-3 fettsyror - EPA och DHA. De kan hjälpa till att ge din hund mjukare och friskare skinn, samt främja hundens allmänna hälsa. Fiskolja innehåller även A-vitamin som är känt för att skydda kroppen och stärka immunförsvaret.

Skin & Coat

Pumpakärnor
Dessa små kärnor är verkligen riktiga näringsbomber! De innehåller inte bara fiber, utan även betakaroten som kroppen omvandlar till A-vitamin. Pumpakärnor innehåller också K-vitamin, koppar, fosfor, mangan, magnesium, järn och zink, vilka alla hjälper till att bygga upp immunförsvaret.

Brewer’s Yeast

Torrjäst
Ett säkert och näringsrikt tillskott som kommer från framställandet av ölprodukter. Torrjäst är ett utmärkt alternativ för att bygga upp ditt husdjurs immunsystem samt främja dennes hälsa, då det innehåller B-vitaminer, samt mineraler som järn, krom, kalium, selen, zink och magnesium.

Instruktioner

En av de mest irriterande sakerna som kan hända när man försöker ge sin hund ett piller; är att de helt enkelt spottar ut dem igen! Gång på gång. Som tur är så finns det alternativa sätt för att få i hunden den näring han eller hon behöver, och Allergy Aid för hund är ett av dem då de är ett tuggvänligt tillskott med god och köttig smak! Det är som ett hundgodis fullpackat med nyttigheter. Följ instruktionerna för hur mycket du ska ge vovven, baserat på dennes vikt, och välj själv om du vill ge hela dagsbehovet på en gång eller dela upp det mellan morgon och kväll.

Små hundar
(upp till 9kg)
2 tuggtillskott dagligen
Mellansmå hundar
(10kg-18kg)
4 tuggtillskott dagligen
Mellanstora hundar
(19kg-27kg)
5 tuggtillskott dagligen
Stora hundar
(27kg+)
6 tuggtillskott dagligen

Ingredienser

Potatisflingor, torrjäst, glycerin, linfrö, rapsolja, fiskoljepulver, maltodextrin, tapioka, pumpakärnor (0.8%), omega-3, gurkmeja, druvextrakt, quercetin, pumpa pulver, bromelain, EPA och DHA.

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(8)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 4.5

93.33% baserat på 12 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Ja det tog ett tag innan det gav lite resultat kliar sig inte lika mycket som tidigare.

  A trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Har ej sett någon effekt än tar väl någon dag isåfall.

  A trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Skönt med ett allergimedel som är helt naturligt och som hunden frivilligt äter upp

  F small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Min hund hade eksem och kliade sig hela tiden så jag provade ge honom detta och det har blivit bättre nu.

  A small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Min hund börjar alltid nysa och hosta på våren och veterinären sa att det kan bero på pollenallergi. jag vill inte ge honom mediciner, utan ger honom detta då han börjar få symptom.

  K small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • En bra produkt som fungerar!

  S small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Perfekt!

  A small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Min hund är allergisk mot flera livsmedel så jag brukar ge honom detta då han har ätit något olämpligt.

  R small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Hunden gillar tuggbitarna och de lindrar allergisymptomen. - Nöjd matte

  K small logo of leading supplement brand since 2005, animigo