Gratis frakt vid köp över 699 kr

Allergihjälp för hund

120 Tabletter | Tabletter för stärkande av immunförsvaret

Översikt

Visste du att hundar också kan ha allergier? Allergihjälp för hund är ett välsmakande kosttillskott i tablettform framtaget för att stärka ditt djur inifrån, för att hjälpa till att motverka samt lindra allergier. Varje tablett innehåller naturliga näringsämnen i världsklass, så som druvkärnor och linfröpulver, och är oemotståndligt goda tack vare smaken av kyckling och bacon.

  • För hud-, omgivnings- och matallergier
  • Stärker immunförsvaret inifrån
  • Med psylliumfrön och pumpafröpulver
  • Rik på omega-3: DHA & EPA
  • 120 goda tabletter
  • Med smak av kyckling och bacon
  • Glutenfri
  • GMP
  • Cruelty-Free
  • Framtagen av experter
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Att hantera allergier hos hund

Precis som med människor så kan din hund drabbas av allergier. De allra vanligaste allergierna brukar kunna delas in i tre grupper; hudallergier, miljöallergier (som exempelvis pollenallergi) och matallergier. Symtomen kan variera beroende på vilken typ av allergi det handlar om, och det kan även vara olika från hund till hund. Du som ansvarsfull hundägare kan hjälpa till att lindra din hunds allergibesvär på ett par olika sätt. Först bör du försöka ta reda på vad det är som orsakar allergisymtomen, så att du om möjligt kan avlägsna det från hundens vardag. Detta kan innebära exempelvis att byta ut hundens mat eller se till att huset är så dammfritt som möjligt.

Om hundens allergi beror på något som är svårt att kontrollera, som exempelvis pollen, så kan du försöka ge hunden kosttillskott för att stärka immunförsvaret från insidan. Rätt tillskott kan även vara till hjälp för att mjuka upp torrt och kliande skinn, främja andning och luftrör samt ge andra typer av allergilindring. Om ditt husdjur lider av allvarliga allergier så är det viktigt att ta upp det med veterinären, men om du känner att det inte riktigt behövs än så kan du prova med rätt kombination av näringsämnen, vitaminer och mineraler, för att se om det gör någon skillnad.

Nyckelingredienser

Instruktioner

En av de mest irriterande sakerna som kan hända när man försöker ge sin hund ett piller; är att de helt enkelt spottar ut dem igen! Gång på gång. Som tur är så finns det alternativa sätt för att få i hunden den näring han eller hon behöver, och Allergihjälp för hundar är ett av dem då de är mumsiga tabletter med god och köttig smak! Det är som ett belöningsgodis fullpackat med nyttigheter. Följ instruktionerna för hur mycket du ska ge vovven, baserat på dennes vikt, och välj själv om du vill ge hela dagsbehovet på en gång eller dela upp det mellan morgon och eftermiddag.

Ingredienser

Psylliumskalpulver (Plantago Ovata), Näringsjästpulver (Saccharomyces Cerevisiae), Potatisflingor (Solanum Tuberosum), Linfrö (Linfrö) Pulver, Fiskpulver Koltfisk (Pollachius virens), Brunt rismjöl (Oryza sativa), Gurkmejepulver (Curcumaa ), Pumpafröpulver (Curcubita Moschata), Bromelain, Quercetin Dihydrat 98% (Sophora Japonica L.), Druvkärnepulver (Vitis Vinifera),Sorbinsyra, Bulkmedel: Microkrystalin Cellulosa, Klumpförebyggande medel: Magnesiumstearat, kiseldioxid, Smaksättning: Kycklingsmak, Baconsmak.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(105)
4 Stjärnor
(55)
3 Stjärnor
(8)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

91.01% baserat på 168 Recensioner

Verifierat Köp

Har ej sett någon effekt än tar väl någon dag isåfall.

A Andersson
Verifierat Köp

Ja det tog ett tag innan det gav lite resultat kliar sig inte lika mycket som tidigare.

A Andersson
Verifierat Köp

Jätte nöjd snabb leverans o förhoppningsvis fungerar dom.

M Moa S
Verifierat Köp

Stora tabletter som hunden inte ville ha, så jag måste krossa pillret och blanda in den i maten. Än så länge märks det ingen skillnad om dessa hjälper eller inte, måste låta det gå nån vecka.

C Carina
Verifierat Köp

Tråkigt nog var burkarnas lock trasiga och spruckna vi leveransen.Trist att en sådan sak ska dra ner omdömet men en nog så viktig detalj när man betalat för en produkt.

A Ann-Louise A
Verifierat Köp

Superbra produkt!

H HUNDTJÄNSTEN
Verifierat Köp

Inget att klaga på än så länge!

M Marie
Verifierat Köp

Frankies matallergier verkar ha lugnat ner sig en del, vilket var varför vi köpte det här.

F Frankie och matte
Verifierat Köp

jag har en fransk bulldog som är allergisk mot allt från olika typer av hundmat till hundschampo och damm mm. Jag ger honom detta i stället för vanligt hundgodis nu och det verkar som att han har fått bättre immunförsvar.

H Heidi
Verifierat Köp

Skönt med ett allergimedel som är helt naturligt och som hunden frivilligt äter upp

F Fred

Du kanske även gillar