Gratis frakt vid köp över 599 kr*

Spot On Lopp- & Fästingmedel

6 x 1 ml | För hundar och katter

Giftfritt skydd mot loppor och fästingar

Loppor och fästingar är ett irriterande problem, som i Sverige är mycket vanligt bland hundar och katter. Särskilt under fästingsäsongen från april till oktober, vilket gör att du borde vara extra noga med att kontrollera så att din fyrbenta vän inte blivit fästingbiten, eftersom det kan leda till livshotande sjukdomar som borrelia, som är en så kallad fästingburen sjukdom.

Med loppor är det lite annorlunda då det finns en risk att din hund eller katt kan bli attackerad av dessa parasiter nästan året runt. Och även om loppor som sådana inte är farliga, är deras små loppbett en evig källa till irritation och våldsam klåda.

Därför kan du med fördel ge din hund eller katt en av de bästa presenterna du som ägare kan ge din fyrbenta vän - skydd mot loppor och fästingar, då du på så sätt kan skydda din älskade fyrbenta vän från fästingburna sjukdomar, klåda och irritation efter fästingbett eller loppbett.

Och för att ge din hund eller katt det bästa av det bästa är det förstås det mest optimala att se till att lopp-eller fästingmedlet är giftfritt, och det är just därför vi här på Animigo har gjort Spot On Fästing-och Loppmedlet.

Spot On - ett praktiskt alternativ till fästing-och loppschampo

Med Animigos Spot On Lopp- & Fästingmedel får du inte bara en effektiv och giftfri produkt för att skydda din hund eller katt från loppor och fästingar, det är även ett praktiskt alternativ för till exempelvis loppschampo.

För Spot On måste appliceras direkt på torr hud, vilket gör det lättare för många ägare att “övertala” antingen katten eller hunden att applicera ett medel mot loppor och fästingar, eftersom inte alla hundar eller katter är lika glada över att få ett bad.

Dessutom får din älskade fyrbenta vän även upp till 20 dagars skydd mot skadedjur som loppor, fästingar och andra skadedjur, varje gång du applicerar den rekommenderade dosen på pälsen enligt instruktionerna, och din hund eller katt får då ett effektivt skydd för flera dagar.

Instruktioner

Sära på hundens eller kattens päls vid ryggraden så att huden syns och droppa Spot On Lopp- & Fästingmedel direkt på hunden. Droppa längs ryggraden från nacke till svansrot. Vänta i 30 minuter och borsta nu din hund eller katts päls.

För katter och hundar under 20 kg rekommenderar vi att du droppar 1 pipett (1ml) enligt instruktionerna ovan var 20:e dag. För hundar mellan 20-40 kg, droppa 2 pipetter enligt anvisningarna var 20:e dag, och för hundar mellan 40-60 kg, droppa 3 pipetter enligt anvisningarna var 20:e dag.

Se till att regelbundet ta bort döda skadedjur genom att borsta pälsen. Efter varje applicering kan du förvänta dig skydd mot fästingar och loppor i cirka 20 dagar. Applicera igen efter ett bad. För optimalt skydd rekommenderar vi att du använder Spot On tillsammans med sprayer och andra lopp- och fästingmedel.

Rekommendationer

Spot On har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser igenom ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier. Om din hund eller katt är dräktig, ammar, får medicin eller genomgår en läkarundersökning bör du rådfråga en veterinär innan användning. Endast avsedd för extern användning. Bör inte användas på valpar eller kattungar yngre än 10 veckor. Se till att produkten inte kommer in i din hunds eller katts ögon eller mun.

Ingredienser

Dimetikon < 2.00%

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på animigo strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(67)
4 Stjärnor
(12)
3 Stjärnor
(5)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

Reviews 4.5

93.65% baserat på 84 Recensioner

Verifierat Köp

Bra giftfritt fästingmedel

A Ann-christine G
Verifierat Köp

Fungerar i en vecka sen finns det fästingar på katten

G Gerda K
Verifierat Köp

Inga fästingar på katterna!

B Birgitta
Verifierat Köp

Har använt det till min katt och är väldigt nöjd med hur enkelt det är att använda produkten för att få mig lugn av att veta att min katt är säker.

A Adam
Verifierat Köp

Snabb leverans. Glad med produkt.

M Mohammed
Verifierat Köp

Har varit i behov av ett bra medel ett tag och fann detta online. Riktigt enkelt att beställa och glad att ha funnit det.

S Stig
Verifierat Köp

Använde det på min katt som hade loppor. Det tog ett litet tag att både få katten att vänja sig att få medlet på sig, men efter ett par veckor har vi inte sett några loppor alls. Vi är därför extremt nöjda med resultatet.

F Fatima
Verifierat Köp

Produkten har gjort det jag har förväntat mig. Snabb leverans och bra information från kundtjänsten när jag var i kontakt med dom.

K Kristoffer
Verifierat Köp

Bra för både mina hundar och katt vilket underlättar då det är svårt att få in djuren för att använda ett schampo så jag är nöjd med denna produkt

P Peter
Verifierat Köp

Snabbt leverans, fantastisk produkt som håller loppor och fästingar borta från vår hund.

H Hanna

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar